highenergy Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Zjistil jsem, že mi většina hodinek jen leží doma a rád bych jejich počet trochu zredukoval a nechal si jen ty, co rád nosím. Přemýšlím, kde se dají seriózně prodat hodinky, kromě fóra tady (X-Windy, starší Glashütte a hodně staré zlaté Omegy). Aukro mi přijde samo o sobě trochu neseriózní a nic jiného jsem nenašel. Doufám, že dotaz neni proti nějakým pravidlům :-) 1
highenergy Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2011 to bandicoot: Díky moc, kouknu na to.
Esqueleto Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Odesláno 6. září 2011 Určite skús chrono24.com, má skoro 2 milióny mesačných návštev z celého sveta a pokiaľ viem, tak súkromná inzercia je zdarma.
Americkej Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Přemýšlím, kde se dají seriózně prodat hodinky, (X-Windy, starší Glashütte a hodně staré zlaté Omegy).. Doufám, že dotaz neni proti nějakým pravidlům :-) jasně, že to je lehce proti pravidlům, musíš si doplnit ceny 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se