Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Petre,

normalni modely si proste koupis u AD. kdyz pujdes do Carolina, tak si tam vyberes nekolik kousku ihned. Jsou to prevazne hodinky bez komplikaci. Ty drazsi, s komplikacemi typu repetice, atd jsou na poradnik. Me jednou bylo receno (dal jsem nezkoumal jestli je to pravda), ze pokud nevlastnim jiz nejake predesle PP, tak mi je ani neprodaji. asi je potreba si objet par AD po Evrope ci obvolat a uvidis sam. na antiquorum se delaji pravidelne aukce a muzes si dohledat jednotlive nabidky x let dozau. a pak treba porovnat vyvoj ceny v case. objednat jejich katalogy atd. Neco podobneho jsem resil pro sveho sefa. Praxe v zahranici je, kdyz uz koupi podobny kus, tak ho ani nevybaluji (uu to tady nekdo zminil). Zkus kontaktovat zdejsiho clena WatchFana1, urcite bude mit i par typu na ktere rady se zamerit.

kdyz sem se pidil po zahranicnich forech, co lidi kupuji, tak to byly malo serie, ltd. edice nebo rada 5070 a vcechyn varianty kovu+ciferniku.

jinak tenhle model jiste na cene neztrati :) 5207

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Děkuji za odpověď. Bude to stát opravdu ještě nějaké úsilí. Každá rada je dobrá.

Odesláno

Děkuji za odpověď. Bude to stát opravdu ještě nějaké úsilí. Každá rada je dobrá.

Jinak pár zajímavých Pateků jsem viděl v Drážďanech. Mně osobně Patek na živo zklamal. Na obrázcích super a když to má člověk v ruce tak to jsou hodinky dobré tak pro mého otce ..... tedy pána přes 60 :-)

Odesláno

Ostatně jestli chceš koupit hodinky za účelem uchování hodnoty, možná by bylo lepší koupit hodinky, které nosila nějaká slavná osobnost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...