Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sakra dostal som za ulohu najst hodinky pre potencionalneho svokra k 50tke.. Takze je to vacsia zodpovednost ako vyberat pre seba... Po viacerych navrhoch sme nasli nieco, ale neviem ci nie som zaujaty ked sam mam Hamiltony. Tak by som Vas poprosil ci nepoznate nejake podobne hodinky tymto..

http://www.bussipreziosi.com/orologi/uomo/hamilton/jazzmaster-slim/h38515135-orologio-uomo-automatico-jazzmaster-slim-40mm-acciaio.php

Ide o to aby boli jednoduche ziadne cisla atd... Len datum, tmave nove a asi automaty a cena cca do 500evri... Takze ak by vas napadlo nieco podobne budem vdacny za navrhy. Resp. aj odkial ich kupit z Europy? S tym spanielskym shopom nemam skusenost. Vopred VAM dakujem uznajte ze to je dolezita uloha :crying_anim02: post-7577-092763800 1315653234.jpg

Odesláno (upraveno)

:offtopic: Omlouvám se za off topic, ale ty Hamiltony vypadají velmi dobře. Kdyžtak zkus mrknout ještě na nějaké PRS od Tissotu, jinak mě ve tvé cenové hladině nenapadá skoro nic takového bez čísel s datumkou (krom levnějších japonců nebo quartzek)..

Edit: myslel jsem tyto Tissoty, ale vypadjí dražší, takže třeba tyhle.

Upraveno uživatelem T1000
Odesláno

Dik tie druhe pr100 su celkom fajn. Tak to vyzera ze sa ppjde do tych hamiltonov. Nahadou nejake napady na overeny europsky shop? Resp. Este su niekde tie zlavy na hamiltony, neviete o niecom?? dakujem vam veeeelmi pekne

Odesláno

Hej presne toho predajcu som nasiel nema ich na kove ale ponukol mi ich o30eur lacnejsie ked nepojdem cez ebay. Tak zvazujem ak to pojde cez paypal tak ok ale este som mu nenavrhol. on to chcel cez ucet a to sa mi velmi nechce.. Nahodou tieto skusenosti s nim nemas? Popripade som nasiel tah 91evr a lepsiu cenu dokopy som nenasiel ,usa neratam.

Odesláno

Hej presne toho predajcu som nasiel nema ich na kove ale ponukol mi ich o30eur lacnejsie ked nepojdem cez ebay. Tak zvazujem ak to pojde cez paypal tak ok ale este som mu nenavrhol. on to chcel cez ucet a to sa mi velmi nechce.. Nahodou tieto skusenosti s nim nemas? Popripade som nasiel tah 91evr a lepsiu cenu dokopy som nenasiel ,usa neratam.

Ja som normálne platil cez PayPal. Normalne som objednal, zaplatil a na druhý deň mi prišiel mail, že to odoslal.

Ja osobne platím najradšej cez paypal. Ale tento predajca vyzerá byť solídny a podľa mňa to bude v pohode aj cez účet. No to si musíš rozhodnúť sám.

U mňa bol napríklad trochu problém v preprave (prepravná služba ma nevedela nájsť) a predajca hneď písal mail a riešil to.

• po 2 týdnech...
Odesláno

tak nakoniec predajca ostal ten isty s tym ze som trval na paypale a bola tam zlava 27 eur. Len hodinky sa vybrali ine o nieco lacnejsie a ci lepsie uvidime? Dufam ze ma neukamenujete su to tieto hodinky pak mozno aj budu fotky resp skusenost ako to dopadlo. Len tie krieteria co som zadal isli bokom ked sa zbadali tieto hodky. tak uvidime ci to dobre dopadne

http://cgi.ebay.es/Tissot-Couturier-T035-407-16-051-00-Automatic-Sapphire-/140603259816?pt=ES_Relojes_de_pulsera&hash=item20bc9b7ba8

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...