Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nezkoumal jsem podrobně moc hodinek, ale na těchto jsem chybu opravdu nenašel. Šroubovací korunka se chytne vždy na první pokus, luneta chodí úžasně, ideální velikost.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Hodnotím velmi kladně - jak fotky tak hodinky, jediná piha na kráse je pro mě to Si na ciferníku, ale to je jen malinký detail :)

Jestli se nepletu tak všechny Damaska s bílým ciferníkem mají luminiscenční vrstvu po celé ploše - nechceš ještě vyfotit jak to svítí? A nejlíp v různých světelných podmínkách - stín, šero, tma ;)

Odesláno (upraveno)

Jestli se nepletu tak všechny Damaska s bílým ciferníkem mají luminiscenční vrstvu po celé ploše

Nepleteš, je to tak. Resp. je to tak u těchto mých.

nechceš ještě vyfotit jak to svítí? A nejlíp v různých světelných podmínkách - stín, šero, tma ;)

Abych se přiznal, tak se mi moc nechce :D Protože to už znamená stativ... Ve stínu je dle mého poznat, že to svítí jen tehdy, když to víš, v šeru už to poznat je, ve tmě to svítí jako kráva. Zkusím překonat svou obrovskou vrozenou lenost a ještě něco nafotit za šera a tmy. Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno

Abych se přiznal, tak se mi moc nechce :D Protože to už znamená stativ... Ve stínu je dle mého poznat, že to svítí jen tehdy, když to víš, v šeru už to poznat je, ve tmě to svítí jako kráva. Zkusím překonat svou obrovskou vrozenou lenost a ještě něco nafotit za šera a tmy.

Stativ nemusíš použít, stačí položit foťák na stůl, hodinky opřít o něco naproti němu a je to... však nepotřebujeme přímo umělecké foto :) Tak se zkus překonat a my Ti je zase za odměnu určitě pochválíme ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...