Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj vsichni, jsem tu novy a planuji si koupit hodinky, chci chronographicke hodinky s vetsim cifernikem (aspon 40mm,), vyhlidl jsem si tyto - EDOX Les Vauberts 10011 http://www.hodinky.c...011-3a-ain.html .....doporucili byste mi je nebo mate jine navrhy podobne tomuto typu? Jeste se imi libui tyhle Citizen http://www.hodinky.c...0-60e-e210.html , ale Citizen znacku nevim no.... nicmene shanim hodinky tohohle typu za cca 15000.....pokud mozno s kovovym reminkem (ne kuze)....diky za radu.... radsi bych teda svycarsky, automaty asi v tyhle cenovy kategorii nesezenu....takze quartz...

Upraveno uživatelem richee
Odesláno

diky za typy, a stoji to vubec za to kupovat automat za tyhle prachy? koukal jsem na ty hamiltony, vypadaji docela dobre, ale je to americka znacka takze nevim jaky maj strojky, a co se tyce certina, tak ty vypadaj docela OK, ale ptam se jestli jsou ty automaty v tyhle cenovy relaci ok, jestli neni lepsi koupit funkcni quartzky....

Odesláno (upraveno)

diky za typy, a stoji to vubec za to kupovat automat za tyhle prachy? koukal jsem na ty hamiltony, vypadaji docela dobre, ale je to americka znacka takze nevim jaky maj strojky, a co se tyce certina, tak ty vypadaj docela OK, ale ptam se jestli jsou ty automaty v tyhle cenovy relaci ok, jestli neni lepsi koupit funkcni quartzky....

Hamitony je původně americká značka ale došlo tam dalo by se říct k zásadním změnám

In 1971, the Omega & Tissot Holding Company Société Suisse pour l'Industrie Horlog?re (SSIH) purchased the Hamilton brand and utilized the Hamilton name for a number of branding efforts, including numerous quartz watches in the 1980s.

The Hamilton Watch Division became a subsidiary of HMW. The Hamilton Watch Company changed their name to HMW at the time they sold their Watch division to SSIH.

There has been much confusion as to who developed the Pulsar, the world's first digital watch. The watch division that today is known as Hamilton, was not involved in the development of the Pulsar.

Through the enforced merger of SSIH and ASUAG Groups in 1984, Hamilton has become a subsidiary of the now denominated The Swatch Group Ltd..

The Hamilton name brand is currently owned by The Swatch Group Ltd. Swatch Group Hamilton brand watches have grown increasingly popular. Modern Hamilton watches no longer use proprietary "in house" movements, instead using movements made by The Swatch Group's movement making subsidiary, ETA.

Takže v současnoti na dialu najdeš SWISS MADE a např. v Hamilton Jazzmaster Chrono je ETA valjoux 7750 caliber, který najdeš u spousty švýcarů, možná v drtivě většine verzí chrono, které nejsou osazeny nějakým inhouse kalibrem, ale zase nezabejvám se tím tak dlouho, takže mne případně někdo opraví :-)

Osobně mám Hamilton Jazzmaster chrono a hodinky jsou myslím za ty peníze opravdu skvělé.

Posted Image

Posted Image

Upraveno uživatelem VasekN
  • Dát hlas 1
Odesláno

Ahoj, tak za mě asi toto. Pokud ti nevadí mít hodinky jako druhý či třetí majitel, koukni se po automatech. Tady na fóru takové hodinky jistě najdeš a zdejší chronomagoři se k nim chovají velice slušně a tak to nikdy nebudou žádné "plečky". Pokud ti nevadí koupě v cizině ttak neváhej nakupovat tam. Ceny jsou tak o 30% nižší jak tady. A jestli bych se měl vyjádřit k tvému výběru na začátku, tak bych šel do Citizenu. WR200 a eko-drive.

To je tak za mě vše :)

Odesláno

diky za info, hodinky bych v zahranici kupoval, pac ja ani v CR neziju :)...jinak ziju v Nizozemi, takze popr. kdybyste vedeli jestli je to dobrej deal tady hodinky koupit tak dejte vedet, pravdepodobne pokud to cas dovoli tak mam pristi mesic v planu navstivit New York, takze zvlaste Hamiltony bych tam sehnal za dobre. ted uz jen jaky...spis jsem se rozhod ze pujdu do automatu...

Odesláno

diky za info, hodinky bych v zahranici kupoval, pac ja ani v CR neziju :)...jinak ziju v Nizozemi, takze popr. kdybyste vedeli jestli je to dobrej deal tady hodinky koupit tak dejte vedet, pravdepodobne pokud to cas dovoli tak mam pristi mesic v planu navstivit New York, takze zvlaste Hamiltony bych tam sehnal za dobre. ted uz jen jaky...spis jsem se rozhod ze pujdu do automatu...

Mrkni se na ebay.com a udělej si představu o cenách. Celkem do cca 15 tis. by ses mohl vejít.

Odesláno

V nizozemí se daji taky koupit hodinky za slušnou cenu :) a možná ,že kdybys lehce přišetřil koupíš něco zajímavějšího. Ono je pěkné na něco si šetřit a těšit se :) tím nechci odsuzovat Hamiltony....

Odesláno

V nizozemí se daji taky koupit hodinky za slušnou cenu :) a možná ,že kdybys lehce přišetřil koupíš něco zajímavějšího. Ono je pěkné na něco si šetřit a těšit se :) tím nechci odsuzovat Hamiltony....

No záleží co myslíš tím lehce, protože pokud budeš chtít něco opravdu znatelně lepšího než Hamiltony tj. zvučnější značku nebo popřípadě inhouse kalibr, budeš muset přišetřit víc než dvojnásobek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...