Waya03 Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Zdravím, věděl by někdo kde sehnat dýnko s průhledem na hodinky Poljot Aviator I (průměr 40mm), více viz. chlubící vlákno http://forum.chronom...poljot-aviator/ ? Nejvíce by se mi to líbilo v provedení jako je třeba u těchto hodinek http://forum.chronom...imited-edition/ . Na průhledy se širším okrajem pro moje hodinky už jsem narazil, ale byly na nich nápisy v angličtině, což by mi k hodinkám moc nepasovalo.
Radim01 Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 tady by se nenašlo? podotýkám, že nevím průměry atd....
Návštěvník tolja Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 A jsi si jistý, že je na co koukat? Mám remake Strela, a pokud bych tehdy měl možnost volby, tak bych volil hodinky bez průhledu.
Waya03 Odesláno 14. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2011 A jsi si jistý, že je na co koukat? Mám remake Strela, a pokud bych tehdy měl možnost volby, tak bych volil hodinky bez průhledu. Mno, to je taky dobrá otázka k zamyšlení ...
Návštěvník tolja Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Mno, to je taky dobrá otázka k zamyšlení ... 60ti letý Valjoux 23 toho nabízí k pokoukání mnohem víc, a to se tehdy průhledy na strojek nedělaly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radim01 Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 60ti letý Valjoux 23 toho nabízí k pokoukání mnohem víc, a to se tehdy průhledy na strojek nedělaly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. to vpravo je asi starší, že? ...je v tom tak nějak víc práce /lásky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se