323GT Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Přátelé,ještě bych potřeboval radu.Hodinky předbíhají o cca 15 s/den.Odchylka je úplně konstantní ať položím hodinky jakkoliv.Nějáká rada?Mám zajít k hodináři?Nebo do Koscomu kde jsem hodinky kupoval?A kolik bude seřízení stát?Díky moc. Já bych Ti doporučil minimálně měsíc (spíše více) udržovat hodinky v chodu a počkat až se strojek "zaběhne". S velkou pravděpodobností se odchylka bude ještě měnit, takže seřizování v tuto chvíli by nemělo moc smysl. Jinak 15s/den je v toleranci strojku...
nocapsakul Odesláno 25. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Taky jsem si říkal, že je ještě chvilku nechám zaběhnout.Přeci jenom je lepší mít ty hodinky s menší odchylkou.Na druhou stranu mě ta odchylka moc netrápí,docela se mi líbí,podtrhuje to tu mechaniku těch hodinek:)
323GT Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Píšeš, že odchylka je stabilní, což je dobré. Ve většině případů se strojek během zaběhnutí mírně zpomaluje, takže se dá předpokládat, že ta plusová odchylka se sníží. Užívej pěkné hodinky.
nocapsakul Odesláno 25. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Diky moc,jsem z nich úplně nadšen.Za měsíc je nechám seřídit.Sám do nich sahat nebudu,nerozumím tomu,tak na to nebudu sahat.To je konec konců taková česká specialita, sahat nebo dělat to čemu nerozumím:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se