Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ještě mě lákají tyto.

http://www.hodinky-koscom.cz/cz/tissot-t014-430-16-057-00

Upřímě,tissot zná každej,takže mezi lidma budu víc za "kinga":D

Co si o tom myslíte?

Nevím no mne Tissot přijdpu naživo nic moc, a jestli chceš vysokej machr index šetři na Omega nebo Breitling ... doufám, že to píšu dobře ... zrovna obrážím míasní bary tak se případně za chyby omlouvám :-)

Odesláno

No nevím nevím,jedny Tissot jsem měl doma/Quartz/ a kam se hrabally ma podstatně levnější ORIENT nebo SEIKO...................edit a to ještě v automatu.

Mozes to prosim konkretizovat?

Viem porovnat PRC200 quartz s nejakymi automatmi (stowa, laco, certina), ktore vlastnim a nedovolil by som si zaujat taketo zasadne stanovisko....

Odesláno

Zajdu se podívat a uvidím.Ale ty certiny jsou fakt elegantní,tak vzhledově vyvážené.....moc se mi líbí.Jenže každej chce "značku",kterou oslní,co si budeme povídat.Jelikož jsem student,lidi okolo mě mají Casia atd.,takže pochybuji,že znají Certinu:D

Odesláno

Mozes to prosim konkretizovat?

Viem porovnat PRC200 quartz s nejakymi automatmi (stowa, laco, certina), ktore vlastnim a nedovolil by som si zaujat taketo zasadne stanovisko....

Viem,neco už mi tu prošlo rukama,Laco mám taky doma,ostatní zatím ne)sTOWA ,cERTINA),.ale Tissot už ne.
Odesláno

Casio na začátek není špatná volba, ale do 10 tisíc něco co má v sobě tikající stroj od švýcarů není vůbec k zahození, je to obvykle něco se strojem ETA typ 2824-2, uvidíš, že se to vyplatí! Automatický nátah a funguje spolehlivě! Certina a Hamilton je vyrábějí, koupí neuděláš chybu:-)

Odesláno

Zajdu se podívat a uvidím.Ale ty certiny jsou fakt elegantní,tak vzhledově vyvážené.....moc se mi líbí.Jenže každej chce "značku",kterou oslní,co si budeme povídat.Jelikož jsem student,lidi okolo mě mají Casia atd.,takže pochybuji,že znají Certinu:D

Myslím, že nemáš tak úplně pravdu, značka na hodinkách je většinou čitelná až z blízka, kdežto pěkně udělané a nápadité hodinky mohou tvé okolí oslovit ještě před tím než bude schopnej značku vůbec někdo přečíst.

Odesláno

No dle mého neodborného názoru si kup hodinky takové,aby se ti líbily. Třeba i ty tissoty,když tě zklamou už si tu značku nikdy nekoupíš. 100 lidí - 100 druhů hodinek a názorů na hodinky.Posted Image

• Dát hlas 1
Odesláno

... zrovna obrážím míasní bary tak se případně za chyby omlouvám :-)

To je dobra zavislost odpovedat na forum z baru.. nic lepsie naokolo nebolo? :)
Odesláno

To je dobra zavislost odpovedat na forum z baru.. nic lepsie naokolo nebolo? :)

Přesouval jsm se z jednoho baru do druhého tak aby mi to uíihalo pustil jsem na iPhone chronomag a znáš to ... čím víc promile tím se cítí člověk moudřejší a chytřejší :-)

Odesláno

Přátelé,tak dnes jsem byl v Koscomu se na ty Certiny podívat a vezmu je,opravdu se mi líbí.Mám jenom dotaz,kde je koupit,jestli je někde jde sehnat výhodněji?Nebo se dá třeba říci o slevu?Jako každej chci ušetřit co nejvíc,díky.

Odesláno

Nejlevnější koupíš na stránkách, který jsem uváděl nahoře. Jsou nový včetně pošty. V krámě se můžeš na slevu zeptat, třeba že zaplatíš v hotovosti a tak. Ale víc než 5-10% nečekej.

Návštěvník Tada
Odesláno

Při zápěstí 15,5cm bych se chronografům od Steinhartu vyhnul velkým obloukem...

Odesláno

v kamenne prodejne by mel dostat slevu 10% vzdy, si myslim. Jen tam nesmi obsluhovat nejaka pipka co tam je za 10hrubeho a o nicem nerozhoduje, ale provozovatel/majitel, ktery ma osobni zajem na tom neco prodat...

Odesláno

A Certiny jsou moje,dneska jsem si pro ně byl.Dostal jsem 10% dolů za platbu v hotovosti;)

Nevím jestli to mám vůbec dávat do chlubírny,zase takovej stroj to pro vás asi není,já je žeru.

Zbývá tedy poděkovat všem co mi poradili a těm co mi neporadili,děkuji ze slušnosti také.Takže díky.

Odesláno

A Certiny jsou moje,dneska jsem si pro ně byl.Dostal jsem 10% dolů za platbu v hotovosti;)

Nevím jestli to mám vůbec dávat do chlubírny,zase takovej stroj to pro vás asi není,já je žeru.

Zbývá tedy poděkovat všem co mi poradili a těm co mi neporadili,děkuji ze slušnosti také.Takže díky.

Do chlubírny je dej, třeba budeš inspirovat někoho dalšího :-)

Odesláno

Přátelé,ještě bych potřeboval radu.Hodinky předbíhají o cca 15 s/den.Odchylka je úplně konstantní ať položím hodinky jakkoliv.Nějáká rada?Mám zajít k hodináři?Nebo do Koscomu kde jsem hodinky kupoval?A kolik bude seřízení stát?Díky moc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...