vrcan Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Caute fortisaci, sem veru moc casto nezavytam, ale mozno rozsirim vas klub Zvazujem tieto hodinky, budu v limitke 2012 ks a prave sa maju dostat do obchodov. Potrebujem ale vidiet viac fotiek a neviem najst... a viac mi ani nevedel fortis hq poslat... Ide o 674-21-11 pls help
Michal.Vacík Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Zajímalo by mě, zda jsi je pořídil, a jaké jsou ve skutečnosti - zatím jsem je také nikde naživo neviděl...
vrcan Odesláno 23. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Zajímalo by mě, zda jsi je pořídil, a jaké jsou ve skutečnosti - zatím jsem je také nikde naživo neviděl... neporidil a tiez by ma to zaujimalo... stale uvazujem... ale neviem ci by som to unsil... ale su super...
Nemesis Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Věru pěkné jsou tyhle B-47, ani jsem si jich nevšiml v katalogu, jsou tam vůbec ? Jaký mají strojek, nějakou ETA 289X ? Poslední dotaz je klasika, cena ? Dík.
libor2002 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 (upraveno) Věru pěkné jsou tyhle B-47, ani jsem si jich nevšiml v katalogu, jsou tam vůbec ? Jaký mají strojek, nějakou ETA 289X ? Poslední dotaz je klasika, cena ? Dík. Fortis B-47 World Timer GMT (674.21.11 L01 a 674.20.15 Si05) V katalogu jsou hned na str.2... jsou dve barevne varianty a kalibr F-2022. Cenu jsem nasel jen ?2,890 Edit: nejaka ta specifikace Movement ? Swiss Automatic movement, modified FORTIS Calibre F2022 11 1/2 ??, 26-jewels 28,800 semi-vibrations per hour, fine timing device and Incabloc shock absorber Function ? Unique UTC/GMT indication with 24-hours hand on counter clockwise turning dial adjustable as 2nd time zone; hour, minute, center-stop-second; big date indication with FORTIS individual mechanism Case ? Steel high polished, three-parts, 47 mm case diameter World timer function through bidirectional turning bezel adorned with 24 city names referring to the 24 time zones Sapphire crystal anti-reflective coating on both sides Rotating external bezel, crown with FORTIS logo, screw-down glass case back, individually numbered (xxx /2012); water-resistant 200 m / 20 bar Dial/Hands ? Counter clockwise rotating inner dial part illustrating the Earth like the blue planet seen from above, visualizing the 24 time zones, marked with a red line as GMT hand; silver, flange with minute indication; triangles at 3 o?clock illustrating the direction of rotating the crown for quick adjustment Arabic numerals, hour/minute Skeleton hands and hour markers indices with Superluminova white, blue afterglow in the darkness; center-stop-second white, big date indication at 3 o?clock Attachment ? Leather strap black padded fitted to the case Packaging ? Leather box, pouch with FORTIS logo; instruction manual/international warranty card/and certificate of limitation in one booklet Special Features ? Unique combination of two world timer functions external bezel adorned with city names; GMT time through counter clockwise rotating dial following the real Earth rotation Illustration of the world?s continents referring to the 24 time zones; FORTIS individual Big Date mechanism; Limited Edition 2012 pieces Warranty ? 2 Years Upraveno 24. února 2012 uživatelem libor2002
Nemesis Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Děkuji za podrobné info. Teď ještě co se skrývá za tajemným označením strojku.
vrcan Odesláno 24. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2012 pre mna jednoznacne najkrajsie fortisky... a ani mi nevadi ze podla obrazku netusim kolko je hodin )))) zvykol by som si urcite... chcel by som ich... ale ta cena? WTF... ps: rucky na tom obrazku splivaju, je to hnusny nekvalitny obrazok, v reale verim ze je to dobre citelne...
misoo Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Velmi zaujimave hodinky, ta mapa je parada...
fortisman Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 v skutocnosti su užasne ale skor sa mi pácia v tmavšej forme ako svetlejsej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se