pebe Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 bleskové odezvy, perfektní komunikace, šlo to jako na drátku, děkuji a s klidným srdcem doporučím
mrazik Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Chtěl bych poděkovat za velikou radost, které se na mne Marcel dopustil. Čestně mi vyfoukl hodinky v prodejním vlákně, což mi trochu zkazilo náladu, ale za pár dnů se mi ozval, že hodinky jsou mu velké a jestli bych tedy jako ještě měl zájem. Jasně, že jsem měl. Marcel je kanón a tímto mu děkuji. Je to skutečný frajer.
PEtrS Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 No jo to jsou ty moje Jinak obchod s Marcelem naprosto v pohodě.
Lukyn77 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Marcela mohu pro jeho rychlé, vstřícné a solidní jednání jednoznačně doporučit. Odeslání obratem pouze na základě informace o převodu peněz, bez čekání na připsání na účet (ne malá částka - hodinky Damasko) . Balíček s hodinkami robustně zabalen a ochráněn tak proti lidu pošťáckému. Takže ještě jednou díky za super obchod.
Sborez Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Vše v naprostém cajku. Hodinky krásně zabalené a rychle poslané. Popis přesně sedí se stavem, takže děkuji a jednoznačně doporučuji. Díky.
Waya03 Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2018 Drobný obchod nehodinkového charakteru proběhl hladce. Děkuju a doporučuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se