ttrstom Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Jinak ted jsem koukal na to vyrobni cislo a pripada mi ze je spis gravirovane nez piskovane....?
dan010 Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Dusak i Carollinum bez problemu overi pravost. přesně tak a navíc u obou zadarmo
ttrstom Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2011 ...tak to je pozitivni zprava....Jeste mi, borci, prosim reknete, dle fotek co mam v mailu jsou s papirama a mely by byt prodane cca 12/01...Co me muze cekat v nejblizsi dobe, mam na mysli servis strojku apod. Nebudu si namlouvat, ze jim predchozi majitel dal, co si zadaly....Jake ceny me cekaji (znam/mam Omegy PO).... Diky moc
dan010 Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Kompletní servis hodinek by se dle výrobce měl dělat každých 3-5 let a stojí podle toho co se v hodinkách mění... mělo by to být něco mezi 11ti až 13ti tisíci a pak dostaneš na kompletní hodinky rok záruku, součásti je i kompletní přeleštění hodinek, ale hodinky by měly bez servisu fachat třeba i 20 let, otázka je, jestli budou a jak přesně ale známý má 40 let staré servis nikdy nedělal a pořád jdou... pokud půjdou přesně - plus mínus pár vteřin za měsíc, tak je to ok a pokud chceš ušetřit, tak servis nedělěj. pokud si chceš hodinky dlouho nechat a chceš mít jistotu, že jsou ok a peníze tolik neřešíš, tak ho udělej - navíc cena hodinek je taková, že máš servis v podstatě zadarmo :-Dpravda je, že za jeden blbý servis si můžeš koupit třeba krásné tissotky nebo orisy :-D
ttrstom Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Kompletní servis hodinek by se dle výrobce měl dělat každých 3-5 let a stojí podle toho co se v hodinkách mění... mělo by to být něco mezi 11ti až 13ti tisíci a pak dostaneš na kompletní hodinky rok záruku, součásti je i kompletní přeleštění hodinek, ale hodinky by měly bez servisu fachat třeba i 20 let, otázka je, jestli budou a jak přesně ale známý má 40 let staré servis nikdy nedělal a pořád jdou... pokud půjdou přesně - plus mínus pár vteřin za měsíc, tak je to ok a pokud chceš ušetřit, tak servis nedělěj. pokud si chceš hodinky dlouho nechat a chceš mít jistotu, že jsou ok a peníze tolik neřešíš, tak ho udělej - navíc cena hodinek je taková, že máš servis v podstatě zadarmo :-D pravda je, že za jeden blbý servis si můžeš koupit třeba krásné tissotky nebo orisy :-D Koukal jsem, ze jsi podobny -problem resil nedavno-, muzu vedet, jestli jsi je vzal? Pokud ano, splnuji Tva ocekavani- zpracovani detailu, presnost ,atd? Diky
dan010 Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 právě že jsem to řešil, tak jsem si všechno zjišťoval... jo jsou fakt super a je to magnet, každý si toho hned všimne, že máš pěkné hodinky a ti co vědí co je to zač, tak vědí a nemusí se ani nic říkat já jsem původně chtěl ty s indexama, verze s číslicema se mi vůbec nelíbila, ale už jsem si zvyknul a teď už se mi ta s číslama snad líbí i víc
koveras Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Predpokladám, že sú to tieto? klik a ten k nim má komplet doklady, mal by v nich byť zaznačený aj servis...
ttrstom Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Predpokladám, že sú to tieto? klik a ten k nim má komplet doklady, mal by v nich byť zaznačený aj servis... JJ
Frantik Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 No ale ty jsou za 50 tisic - on ti slevil 12 tisíc?!?!?
ttrstom Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2011 No ale ty jsou za 50 tisic - on ti slevil 12 tisíc?!?!? [/quote Asi se do me zamiloval....:-)
Frantik Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 To je samozrejme mozne, gratuluji. Ale o to vic to sm.dí. Dej si bacha a preju stastnou ruku. To muze bejt kauf roku ...............anebo taky pruser roku.
ttrstom Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2011 To je samozrejme mozne, gratuluji. Ale o to vic to sm.dí. Dej si bacha a preju stastnou ruku. To muze bejt kauf roku ...............anebo taky pruser roku. Kauf roku? To si nemyslim, pouzdro vypada prumerne jete, kuze je na odpis... A ze si dam bacha, to je megajiste... Jinak diky
dan010 Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Tak podle mně to zase tak mega kauf není... já teď kupoval 2006ky, kupované nové v Praze, všechny papíry, servis v roce 2008 u Dušáka a v červenci 2011 v Carollinu za 13.500,- Kč (takže jsou v záruce), úplně nový originál řemínek (za 5.000) a dával jsem za ně po velkém boji s velmi hodným prodávajícím 63 tisíc... když odečtu servis za 13.500, který bys měl udělat a 5000 za řemínek, který budeš muset koupit (samozřejmě můžeš koupit neoriginál za 500 - 800 Kč), tak mě vyšly na 45 tisíc! a to prosím 2006ky - tedy aktuální model (do letoška, pár měsíců se s etou už vůbec se nedělaj ), ne 2001 - tedy starý model
ttrstom Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Tak podle mně to zase tak mega kauf není... já teď kupoval 2006ky, kupované nové v Praze, všechny papíry, servis v roce 2008 u Dušáka a v červenci 2011 v Carollinu za 13.500,- Kč (takže jsou v záruce), úplně nový originál řemínek (za 5.000) a dával jsem za ně po velkém boji s velmi hodným prodávajícím 63 tisíc... když odečtu servis za 13.500, který bys měl udělat a 5000 za řemínek, který budeš muset koupit (samozřejmě můžeš koupit neoriginál za 500 - 800 Kč), tak mě vyšly na 45 tisíc! a to prosím 2006ky - tedy aktuální model (do letoška, pár měsíců se s etou už vůbec se nedělaj ), ne 2001 - tedy starý model Presne, uz je ani nechci... :-)))
dan010 Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 :-DDDtak zase ony ty hodinky celkem drží cenu, takže za ty peníze co bys je koupil je zase vždycky prodáš.... stejně tak jsem to bral i já a ta cena je fakt dobrá, tenhle starý model za to nekoupíš ani z Německa. Pokud se vyprdneš na servis a necháš si je jen přeleštit - záleží na stavu a kde si to necháš udělat, ale dělá se to kolem tisícovky až dvou - odhad ceny by ti řekli při kontrole pravosti a koupíš k tomu neoriginálního napodobeného krokodýla za 800 Kč, tak tě vyjdou na 40 a to je super cena...
mrakodrap Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 Jinak ted jsem koukal na to vyrobni cislo a pripada mi ze je spis gravirovane nez piskovane....? Takto to má správně vypadat pod lupičkou...
ttrstom Odesláno 22. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2011 Takto to má správně vypadat pod lupičkou... Diky vecer se na ne jedu podivat, vse nasvedcuje tomu, ze budou OK (ve smyslu pravosti), jestli je vezmu, hodim sem fotky, diky
Tommy_PP Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 Ahoj ttrstom, to su tie Breitlingy z aukra ze? Tak daj vediet ako dopadla obhliadka...
dan010 Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 jojo na aukru jsem na ně koukal, ale nechtěl jsem to tady zveřejňovat, aby mu je někdo nevyfouk... ale když už to je venku.... http://aukro.cz/breitling-old-navitimer-i1831775911.html a jak jsi dopadl? pořídil jsi? já na ty svoje navitimery dneska dal neoriginálního krokodýla (nepravý) za 800 z Carollina a vypadaj fakt super. toho originál řemínku je škoda, budu si ho šetřit :-D
ttrstom Odesláno 23. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2011 (upraveno) jojo na aukru jsem na ně koukal, ale nechtěl jsem to tady zveřejňovat, aby mu je někdo nevyfouk... ale když už to je venku.... http://aukro.cz/breitling-old-navitimer-i1831775911.html a jak jsi dopadl? pořídil jsi? já na ty svoje navitimery dneska dal neoriginálního krokodýla (nepravý) za 800 z Carollina a vypadaj fakt super. toho originál řemínku je škoda, budu si ho šetřit :-D To jsi klidne zverejnit mohl, ja jsem je nakonec nevzal..... - Krome skla vse DOST jete, reci o top stavu si mohl prodejce nechat na doma, ja mohl spat svych 7 hod a jeden blaznivy zajic od Pisku mohl jeste zit - investice do kompletniho servisu + tahu ( ktery chci) a jsme realne na 60t a to uz zase sezenes jinaci kousky.... Takze asi tak..... A ted to jdu dospat..... Edit. Na rozdil treba od Omegy mi tady nejak chybi ten premiovy pocit- kdyz je vezmu do ruky, tak to tam proste neni... :-/ Upraveno 23. září 2011 uživatelem ttrstom
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se