ttrstom Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Ahoj, mam moznost koupit tyto Breitle OldNavitimer A13322, nez se na ne pojedu podivat, rad bych znal Vas nazor ohledne pravosti, dekuji(Toto jsou dle podejce fotky ve velkem rozliseni.... Uz toto mu na serioznosti moc nepridava......) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Na první pohled mi přijdou v pohodě, ale co já vim. Kolik za ně chce, jestli se můžu zeptat? Nějaký papíry atd?
ttrstom Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Bude k nim krabice, papiry si nejsem jisty, nicmene cena k jednani (po boji) je 40t
Micey Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Ty papíry si zjisti. Jinak 40 mi přijde skoro málo.. za originál by to byl dobrej kup.
Návštěvník Tada Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Vypadají košer... Ale být tebou podívám se po modelu s rozložením sčítačů 3,6,9.
ttrstom Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Tak ja doufam je vyjdou do 38t, remen je dost v riti, ale dal bych je na origo tah, obcas se tu nejaky za rozum objevi....
ttrstom Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2011 to TADA: Ale být tebou podívám se po modelu s rozložením sčítačů 3,6,9. ---- Muzu vedet duvod? Dekuji
Micey Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Páč se mu to víc líbí. To, že ses na nic takovýho vůbec neptal, je bohužel v tomhle případě irelevantní..
Frantik Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Za 38 tisic je to hodne podezrele. To je moc nizka cena! To zda jsou v poradku si z techto fotek netroufam urcit.
Návštěvník Tada Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 (upraveno) to TADA: Ale být tebou podívám se po modelu s rozložením sčítačů 3,6,9. ---- Muzu vedet duvod? Dekuji Verze se sččítačema 3,6,9 je klasika, lépe drží cenu - je teda fakt, že pořízení bude dražší. Každpádně jestli jsou tyhle pravé a za tyhle peníze... EDIT: Na dýnku nemají napsáno Chronomeler místo Chronomete, tak by to mohlo být ok... Upraveno 21. září 2011 uživatelem Tada
vojt Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Nevim, jak jsou starý, ale předpokládám, že maj safír - neměla by na třetí fotce bejt vidět barevná vrstvička antireflexu?
ttrstom Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Nevim, jak jsou starý, ale předpokládám, že maj safír - neměla by na třetí fotce bejt vidět barevná vrstvička antireflexu? Znamena to nejake zasadni minus ve smyslu posouzeni pravosti?
Návštěvník Tada Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Znamena to nejake zasadni minus ve smyslu posouzeni pravosti? No jestli tam ten antireflex má být a není, tak to může být buď za A protože je to fejk, B protože je sklíčko měněné za jiné bez AR nebo za C protože ten AR někdo škrábl a pak ho sundal celý.
mrakodrap Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Ty jo a koukám, že na hodinkách je nový typ překlápěcí spony s vysouplým logem a ještě je zafóliovaná. Antireflex poznáš naživo. Takhle s fotek to může být matoucí.
ttrstom Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Ty jo a koukám, že na hodinkách je nový typ překlápěcí spony s vysouplým logem a ještě je zafóliovaná. Antireflex poznáš naživo. Takhle s fotek to může být matoucí. Muzes mi spis poradit na co se mam zamerit az je budu prohlizet, jsem Beckem dosud nepolibeny ..... Muj plan je, ze si stahnu do iPadu detailni fotky originalu a pak to porovnam a uvidim....
mrakodrap Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Muzes mi spis poradit na co se mam zamerit az je budu prohlizet, jsem Beckem dosud nepolibeny ..... Muj plan je, ze si stahnu do iPadu detailni fotky originalu a pak to porovnam a uvidim.... Ok. Vypadají opravdu dobře. Můj tip je pořádně si prohládnout výrobní číslo. Je to ono číslo na spodku hodinek. To malé pod tím které je v rámečku. Ideálně si vzít hodinářskou lupičku, nebo pořádnou lupu. Číslo musí být vypískované a nikoliv vyražené. Zítra sem mohu dát foto pro lepší pochopení.
dan010 Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Cena je velmi podezřele nízká.....a možná blbě koukám, ale když se podívám na logaritmické pravítko, tak 8 je přesně naproti 80, 9 je přesně naproti 90, ale přitom 60 přímo naprotí 60 není, to samé 20, 25, .... 40, 45, 50 atd... možná zkresluje fotka, ale tohle u originálů každopádně sedí... bez ověření pravosti v autorizovaném servisu bych to nebral ani za 30... A ta cena je fakt hodně podezřelá ani z německa je neseženeš pod 50 tisíc a tam jsou levnější, takže kontrola pravosti nejen hodinek, ale i pravosti a hlavně funkčnosti celého strojku! Bez toho nebrat!
ttrstom Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Ok. Vypadají opravdu dobře. Můj tip je pořádně si prohládnout výrobní číslo. Je to ono číslo na spodku hodinek. To malé pod tím které je v rámečku. Ideálně si vzít hodinářskou lupičku, nebo pořádnou lupu. Číslo musí být vypískované a nikoliv vyražené. Zítra sem mohu dát foto pro lepší pochopení. Diky budu rad za kazdou fintu znalcu
ttrstom Odesláno 21. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Cena je velmi podezřele nízká..... a možná blbě koukám, ale když se podívám na logaritmické pravítko, tak 8 je přesně naproti 80, 9 je přesně naproti 90, ale přitom 60 přímo naprotí 60 není, to samé 20, 25, .... 40, 45, 50 atd... možná zkresluje fotka, ale tohle u originálů každopádně sedí... bez ověření pravosti v autorizovaném servisu bych to nebral ani za 30... A ta cena je fakt hodně podezřelá ani z německa je neseženeš pod 50 tisíc a tam jsou levnější, takže kontrola pravosti nejen hodinek, ale i pravosti a hlavně funkčnosti celého strojku! Bez toho nebrat! To by by samozrejme nejlepsi, date mi nekdo tip kam bych mohl zajit v Praze a kde me neposlou do riti...?
Frantik Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 To by by samozrejme nejlepsi, date mi nekdo tip kam bych mohl zajit v Praze a kde me neposlou do riti...? Dusak i Carollinum bez problemu overi pravost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se