Ludasss Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 Dobry den, Zdravim vsechny, jsem tu novy, tak zacinam standartnim uvitacim prispevkem na tema fake Rolexky V kazdem pripade bych poprosil o pomoc zdejsi odborniky, zda se jedna o originaly nebo repliky. C oo hodinkach vim (z laickeho pohledu): Serie by mela byt M z roku 2007. Podle toho co jsem zatim asi po trech hodinach vypatral tak maji na skla u sestky tu malou korunku na sklicku (je to videt na jedne fotce) Lupa taky vypada ze zvetsuje. Kdyz se s nima zatrepe tak vydavaj asi sekundu jinej zvuk nez klasicky tikani. Kdyz se vysroubuje korunka tak se da na druhou stranu jakoby natahovat. Myslel sem ze automaty se natahuji samy... Pri dalsim povytazeni korunky se da hybat hodinovou rucickou v krocich po hodinach, dalsi vytazeni se nastavuje minutova rucicka a hodinky se v teto poloze zastavi. Jsou v original krabici, s manualama atd., certifikat k nim neni. Tot veskere info co k nim mam, na zivo jsem je nevidel, popis jsem obdrzel. Dekuji vsem za pomoc. Kliknutim se fotka zvetsi, po dalsim kliknuti se otevre v plnem rozliseni
Ludasss Odesláno 22. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2011 (upraveno) Jo a rad bych vedel co je to presne za model pokud nekdo vi, myslim konkretneji nez GMT Master II. A taky strojek atd. Samozrejme pouze v pripade ze se bude jednat o original. Dalsi fotky: Upraveno 22. září 2011 uživatelem Ludasss
lib Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 Nemáš náhodou fotku, kde by bylo vidět, jak moc lupa zvětšuje? Přímý pohled na datumovku přes lupu.
zekon7302 Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 no myslím si,že nejdůležitější část je strojek a tady ho nikde není vidět,a na pouzdře by asi měli být nějaký ochranní prvky
Ludasss Odesláno 22. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2011 Fotek mam hromadu, vybral jsem ty ktery me pripadaly nejlepsi, takze jestli nekdo potrebuje nejakej detail tak muzu pridat jiny fotky. lib: Tady je detail zvetseni lupy: zekon7302: jak asi muze byt videt strojek kdyz je vevnitr?
sibirnaya Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 je to original, oznaceni je Rolex GMT Master II C 116710LN
Ludasss Odesláno 22. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2011 sibirnaya: Dekuji za info. Muzu se zeptat podle ceho jses si 100% jistej ze je to original? Mou otazku prosim neber jako neduveru k Tvym schopnostem, zajima me to protoze ja jsem na to cucel 3 hodiny a jistej si nejsu. Jinak jaka je realna hodnota techto hodinek v original krabici a bez certifikatu v tomto stavu jak je na fotkach?
sibirnaya Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 jestli tam mas korunku na sestce a jestli je na sestce v tom ringu vyrobni cislo stejny jak na karte, potazmo verohodne vyrazeny, tak bych se toho nebal, takovyhle fejky se sice delaj, ale narazit na ne je, kor v cr, docela haluz.. nebo se podivej na sponu apod, proste pokud je vse dotazeny do detailu, je to origo..
skalis Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 A jaka je cena? Jestli jsou za 5000, tak je to padelek. Ale podle fotek se mi taky zdaji ok.
Ludasss Odesláno 22. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2011 Prave ze jsou predmetem soukrome aukce, cena neni dana. Proto zjistuju zda se jedna 100% o original.
Morax Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 (upraveno) Ještě dodej sériové číslo a zkusíme zjistit kde se vzali.... ,- Origoš Rolex v krabici s manuálama ale bez certifikátu je minimálně zvláštní..... Edit: umazána část věty spekulující o původu zboží... Upraveno 23. září 2011 uživatelem Morax
Bert Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Ještě dodej sériové číslo a zkusíme zjistit kterýmu chudákovi jsou ukradené... Origoš Rolex v krabici s manuálama ale bez certifikátu je minimálně zvláštní..... Zklidni se. Právě jsi tyhle rolády , zcela bez důkazu, označil za kradené. Já být prodejcem, tak Ti za toto půjdu po krku. Zkus naformulovat svůj příspěvek trochu chytřeji.
Morax Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Dobře, souhlasím že jsem to napsal dost neomaleně a omlouvám se... Kdyby se tu ptal někdo kdo tu je 2 roky tak mlčím.... pointu to snad nějakou mělo byť špatně napsanou..
Bert Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Dobře, souhlasím že jsem to napsal dost neomaleně a omlouvám se... Kdyby se tu ptal někdo kdo tu je 2 roky tak mlčím.... pointu to snad nějakou mělo byť špatně napsanou.. Díky
Ludasss Odesláno 23. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Nestacim se divit co hned nektery lidi nenapadne... Proboha proc hned kazdej vsude hleda to nejhorsi? Aha, bydlim v Cesku.... No v kazdem pripade se veci pohnuly, k hodinkam je i doklad z Bratislavskeho zastoupeni Rolex. Holt nekteri jedinci tuhle skutecnost nepovazuji za dulezitou, konkretne tohoto pana jak jsem se dozvedel to ani nenapadlo zminovat... Proste to neresi, jsou typy lidi kteri zbytek veci hodi nekam a uz ani nehledaji. Nosi se pry hodinky, ne faktura Bohuzel pro me a vzhledem k tomu ze jsem tuhle skutecnost nevedel driv tak byla mezitim nabidnuta cena za kterou prodavajici ukoncil prodej. Tak snad priste... Kazdopadne vsem dekuji za jejich cas a pomoc kterou tomu venovali. Timto je zahada vyresena a adminy prosim o LOCK nabo smazani at to tady zbytecne nestrasi.
Fikus Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 jen pro zajímavost jaká byla cena? díky. btw jsou moc krásný
Ludasss Odesláno 7. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2011 To nevim, dal jsem to nezjistoval. Ale odhaduju kdyz byl doklad tak dost pres 100tis.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se