toldi Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Zdravím, přítelkyně uvažuje o koupi tohoto konkrétního modelu Tag Heuer Lady Aquaracer. Cena u AD se pohybuje kolem 27 000. Já designu dámských hodinek moc nerozumím, ale tyhle se mi libí díky své střídmosti. Myslím, že je to vhodná kombinace mezi elegancí a trochou sportovnosti. Co myslíte? Nebo máte i jiné tipy v této cenové hladině? (Spíš nižší než vyšší)
Frantik Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Jsou super, ja bych se nebal ji koupit i tu vetsi velikost (40 - 41 mm). Jinak tento model pujde sehnat i levneji - DE, AU, ebay
toldi Odesláno 23. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Jsou super, ja bych se nebal ji koupit i tu vetsi velikost (40 - 41 mm). Jinak tento model pujde sehnat i levneji - DE, AU, ebay Přítelkyně má tenounkou ruku, se 40 mm už by ji asi nezvedla. Dneska jsme si je byli poprvé vyzkoušet a seděly dobře
toldi Odesláno 23. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Ještě dodám, že to bylo v Pařížský v butiku TH a obsluha byla moc příjemná (takovej mladší týpek, byl tam sám). Nevím, jak moc rozuměl hodinkám, protože já taky nejsem zrovna odborník, ale byl to pohodovej sympaťák a všechno nám ochotně vysvětlil a předvedl. Určitě ve mně zanechal lepší dojem než ty blbě čumící gorily, co si tě nejdřív změřej pohledem, než usouděj, že jsi hoden toho, aby ti otevřeli.
Vlcak Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Já myslím, že to je super výběr. S černým ciferníkem jsou univerzálnější, nicméně se mi asi více líbí s bílým. S Tag Heuer chybu neuděláš a přítelkyně bude hodně spokojená dlouhou dobu. Aspoň co se týká hodinek
Chorche Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Je to určitě dobrý výběr, viděl jsem je několikrát naživo se světlým cifrem a na ženskou ruku jsou to moc hezké sportovně-elegantní hodinky.Ještě bych se možná podíval na dámské Seamastery, nebo Constellation.
kloubik Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Co Breitling Colt - průměr 33 mm. V modré, černé nebo bílé. Nebo pak novinka Colt 33, ale ten se mi zdál podle fotek nějaký robustnější..možná je to ale jen zdání. Tyhle by měly být při troše štěstí jít sehnat za 2tis. dolarů, jsou to quartzky, ale s thermo kompenzací a např. moje přítelkyně nechce o mechanických hodinkách moc slyšet. Já osobně mám tyhle Colty v současné době na prvním místě pro svojí přítelkyni, druhé by byly asi dámské Omegy PO, ale tam je cena ještě zas víc jak dvojnásobná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Touzano Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 s bílým cif. pro srovnání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
toldi Odesláno 24. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2011 Díky ta tipy, padají tu dost dobré návrhy, i když přítelkyni to zatím nezlomilo... Jinak ty Breitlingy mě taky napadly, jen jsem je nemohl najít. Můžu vědět, co je to ta thermo kompenzace?
quequeek Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 mně se hodně líbí na dámský ruce pánský hodinky a ještě Tagy to by nemělo chybu... Tyhle menší jsou taky hezký, asi bych nic jinýho nehledal.
kloubik Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 Nejsem odborník na quartzky, asi by Ti to někdo vysvětlil lépe, ale velice zjednodušeně je thermo kompenzace v hodinkách kvůli zvýšení přesnosti. Obyčejné quartz hodinky mají většinou udávanou odchylku do 15 sekund za měsíc a přesnost může být dost ovlivněna teplotou prostředí, kde se hodinky nachází. Thermo kompenzace se právě tyto vlivy snaží potlačit a používá se nejvíce u tzn. HEQ, high end quartz hodinek, která posunují (nejen díky tomu) přesnost k odchylce 15-20 sekund za rok. Díky ta tipy, padají tu dost dobré návrhy, i když přítelkyni to zatím nezlomilo... Jinak ty Breitlingy mě taky napadly, jen jsem je nemohl najít. Můžu vědět, co je to ta thermo kompenzace?
Luna Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Zdravím, přítelkyně uvažuje o koupi tohoto konkrétního modelu Tag Heuer Lady Aquaracer. Cena u AD se pohybuje kolem 27 000. Já designu dámských hodinek moc nerozumím, ale tyhle se mi libí díky své střídmosti. Myslím, že je to vhodná kombinace mezi elegancí a trochou sportovnosti. Co myslíte? Nebo máte i jiné tipy v této cenové hladině? (Spíš nižší než vyšší) Ahoj, já mám doma stejný model s perleťovým ciferníkem a nedám je z ruky :D ale myslím, že mám ty trošku větší bez barevného loga. Nic méně jsou to moje lásky a nosím je všude. Doporučuji!!!! Koupila jsem je v Olomouci a taky super obsluha...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se