Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Moje původní myšlenka, abychom si zaběhali s Nike+ se trochu změnila. Je zde dost členů, kteří nemají potřebný hardware a byla by škoda, aby se jen kvůli tomu nemohli zúčastnit.

Rád bych tedy vyhlásil první Chronomag Challenge, kterého se může zúčastnit úplně každý, kdo má zájem!

Veliké díky patří členovi sery.vlk, který se dobrovolně přihlásil, že bude zapisovat kilometry jednotlivých členů.

Nyní k faktickým údajům.

- Běhat budeme od 1. října do 31. října 2011 včetně.

- Uběhnutá vzdálenost se bude zaokrouhlovat na celé kilometry ( tj. 4,7km na 5km a 3.2km na 3km) a následně se emailem zašle uživateli sery.vlk.

- Jelikož se jedná o první challenge, tak není stanoveno žádné startovné. Myšlenka, že by bylo malé startovné a následně drobné hodinářské ceny ( vystěžejkovač, řemen, knížka, atd.) tady stále je. Pokud bude dostatečný počet soutěžících, tak druhý challenge již může být o ceny.

post-1156-044597700 1316961181.jpg

Přihlášení probíhá stejně jako na sraz. Stačí se zapsat na seznam níže.

Jacob

Sery.vlk

Upraveno uživatelem jacob
  • Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Konečně motivace :D

Takže za mě, když se budu účastnit pouze zde (ne na Nike+), tak budu jen běhat a posílat to členovi seryvlk? Ptám se jako idiot, ale opravdu mi to dnes moc neuvažuje, tak pro jistotu? :)

Odesláno

Konečně motivace :D

Takže za mě, když se budu účastnit pouze zde (ne na Nike+), tak budu jen běhat a posílat to členovi seryvlk? Ptám se jako idiot, ale opravdu mi to dnes moc neuvažuje, tak pro jistotu? :)

Ano, přesně tak. Napíšeš mu třeba jednou, dvakrát týdně. Prostě, jak budeš mít čas. Například: 3. října - 8km, 4. října - 9km, atd.

Kdyžtak se prosím připiš do seznamu, ať v tom není bordel.

Odesláno

Ano, přesně tak. Napíšeš mu třeba jednou, dvakrát týdně. Prostě, jak budeš mít čas. Například: 3. října - 8km, 4. října - 9km, atd.

Kdyžtak se prosím připiš do seznamu, ať v tom není bordel.

Super, do toho jdu :)

Jacob

Sery.vlk

Chorche

Odesláno

No abych v tom neudělal guláš. Hlásím se taky ač jsem chodec ale to snad neva. Zase chodím s oporou takže se to vyrovná. Doufám...

Jestli jsem to dobře pochopil, měření a zápis je gentlemanské prohlášení soutěžícího jako třebas ta soutěž ve vzduchovkách na gunforu? Jabkovej foun nemám ale chodím s GPS pro vlastní statistiku.

Odesláno

No abych v tom neudělal guláš. Hlásím se taky ač jsem chodec ale to snad neva. Zase chodím s oporou takže se to vyrovná. Doufám...

Jestli jsem to dobře pochopil, měření a zápis je gentlemanské prohlášení soutěžícího jako třebas ta soutěž ve vzduchovkách na gunforu? Jabkovej foun nemám ale chodím s GPS pro vlastní statistiku.

Chodíš, běháš.. na tom nesejde :cheers: . A je to přesně tak, jak píšeš. O gentlemanském prohlášení.

Odesláno (upraveno)

Jacob

Sery.vlk

Chorche

Pavel K.

FiXilVer

mmako

utrejch

Touzano

Upraveno uživatelem Touzano
Odesláno

Paráda, aspoň nějaká motivace před zimou trošku shodit špeky Posted Image.

Výsledky se budou zveřejňovat postupně nebo až na konci?

Jacob

Sery.vlk

Chorche

Pavel K.

FiXilVer

mmako

utrejch

Touzano

Watson

Previtor

Odesláno

Paráda, aspoň nějaká motivace před zimou trošku shodit špeky Posted Image.

Řešíme to s Petrem ( sery.vlk) za pochodu, takže dotaz beru a do zítřka budeme informovat.

Odesláno

Žebříček budu zveřejňovat průběžně v tomto vlákně, cca v týdenních intervalech - aby byla průběžná motivace .-) - a taky podle toho, jak budete posílat vstupy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...