Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

budem zapisovat i průměrnou rychlost?

Ja beham s endomondo, takze vzdy poslu i odkaz na vykon ... ackoliv tedy moje tempo neni nic s cim bych se chtel chlubit :)

a jeste bych chtel podekovat za zorganizovani teto bohulibe akce ...

diky

Upraveno uživatelem utrejch
Odesláno

Ja beham s endomondo, takze vzdy poslu i odkaz na vykon ... ackoliv tedy moje tempo neni nic s cim bych se chtel chlubit :)

a jeste bych chtel podekovat za zorganizovani teto bohulibe akce ...

diky

tak moje ploužení už vůbec není k chlubení, nicméně pro takové osobní porovnáníčko by tyhle doplňující údaje mohly být zajímavé :-) a kdyby se do hodnocení dalo zapracovat převýšení trati a věk účastníka... :-)
Odesláno

budem zapisovat i průměrnou rychlost?

Já bych to s dovolením sledováním tempa nekomplikoval. Ostatně tempo je samo o sobě málo vypovídající, záleží na tom, co běháte, na co se připravujete, za jakých podmínek jste tempo zaběhli (převýšení, TF) - je to spíš něco do vlastního tréninkového deníku - pokud ho člověk vede.

Samozřejmě prosím, abyste do hlášení náběhů napsali, když si zaběhnete osobák na maraton apod. .-) Nebo aspoň výsledky ze závodů, ještě jich teď v říjnu pár hezkých bude. Rád bych týdenní žebříček oživil nějakým komentářem, ale to mi musíte posílat podklady.

Děkuju, petr

Odesláno

No a já bych mohl statisticky hlásit, kolikrát jsem sebou švihnul...

Už mám sparingpartnerku. Zorislava von Labrador de la Watsonová. Ukecal jsem ji dnes pytlem granulí ;)

není to nepovolený doping? :-))
Odesláno

není to nepovolený doping? :-))

Přijde na to, jakej používají hardwér. Jestli labradorka tahá Watsóna na gumicuku, tak to je pro dopingovou komisi jasnej případ .-)
Odesláno

Tento uživatel se dnes jen válí doma a zaříkává nějakého vira, bojujeme spolu cca od půlky týdne :sad01_anim:

Tak aspoň vy ostatní, ať vám to běhá, využijte super pošasí :)

Odesláno

Tak mi to nezačalo nijak dobře, ozvaly se mi zase problémy s ledvinami :( Od 24. jsem navíc v dánsku na služebce, takže toho asi moc nenaběhám.

Ale budu se snažit přispět aspoň troškou.

Odesláno

Sakra mě to taky uteklo,sledoval jsem původní vlákno nike+,to už mě asi mezi sebe nevezmete co?

Můžu ty naběhané km dodat zpětně.

Odesláno

Průběžné pořadí k 9/10 na základě obdržených hlášení:

-- průběžný žebříček bezpečně vede Pavel K.: 69 km;

-- o druhé a třetí místo se dělí Mmako se mnou: 49 km;

-- nejpravidelněji běhá čtvrtý Touzano: 41 km

-- následují Lupinus 14 km, Dr. Watson (se sparingparnerkou .-) 6 km, Skalis 3 km.

Ať vám to dál běhá a hlaste se .-)

petr

Odesláno

Průběžné pořadí k 9/10 na základě obdržených hlášení:

-- průběžný žebříček bezpečně vede Pavel K.: 69 km;

-- o druhé a třetí místo se dělí Mmako se mnou: 49 km;

-- nejpravidelněji běhá čtvrtý Touzano: 41 km

-- následují Lupinus 14 km, Dr. Watson (se sparingparnerkou .-) 6 km, Skalis 3 km.

Ať vám to dál běhá a hlaste se .-)

petr

Čest, přiznám se, zapomněl jsem i když sem na to v sobotu myslel.

Jen aby se můj výsledek neobjevil až po dnech tak mám suma summarum 19 km v kopcích.

Odesláno

Jak přesně se můžu zaregistrovat? Mám velikej zájem o účast! :) Jsem běžec :D

Nyní je to již bohužel uzavřené, ale já pevně věřím, že to není poslední challenge. Doporučuji tedy sledovat vlákno.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...