montemar Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 budem zapisovat i průměrnou rychlost?
utrejch Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 (upraveno) budem zapisovat i průměrnou rychlost? Ja beham s endomondo, takze vzdy poslu i odkaz na vykon ... ackoliv tedy moje tempo neni nic s cim bych se chtel chlubit a jeste bych chtel podekovat za zorganizovani teto bohulibe akce ... diky Upraveno 29. září 2011 uživatelem utrejch
montemar Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Ja beham s endomondo, takze vzdy poslu i odkaz na vykon ... ackoliv tedy moje tempo neni nic s cim bych se chtel chlubit a jeste bych chtel podekovat za zorganizovani teto bohulibe akce ... diky tak moje ploužení už vůbec není k chlubení, nicméně pro takové osobní porovnáníčko by tyhle doplňující údaje mohly být zajímavé :-) a kdyby se do hodnocení dalo zapracovat převýšení trati a věk účastníka... :-)
sery.vlk Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 budem zapisovat i průměrnou rychlost? Já bych to s dovolením sledováním tempa nekomplikoval. Ostatně tempo je samo o sobě málo vypovídající, záleží na tom, co běháte, na co se připravujete, za jakých podmínek jste tempo zaběhli (převýšení, TF) - je to spíš něco do vlastního tréninkového deníku - pokud ho člověk vede. Samozřejmě prosím, abyste do hlášení náběhů napsali, když si zaběhnete osobák na maraton apod. .-) Nebo aspoň výsledky ze závodů, ještě jich teď v říjnu pár hezkých bude. Rád bych týdenní žebříček oživil nějakým komentářem, ale to mi musíte posílat podklady. Děkuju, petr
Dr.Watson Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 No a já bych mohl statisticky hlásit, kolikrát jsem sebou švihnul... Už mám sparingpartnerku. Zorislava von Labrador de la Watsonová. Ukecal jsem ji dnes pytlem granulí
montemar Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 No a já bych mohl statisticky hlásit, kolikrát jsem sebou švihnul... Už mám sparingpartnerku. Zorislava von Labrador de la Watsonová. Ukecal jsem ji dnes pytlem granulí není to nepovolený doping? :-))
sery.vlk Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 není to nepovolený doping? :-)) Přijde na to, jakej používají hardwér. Jestli labradorka tahá Watsóna na gumicuku, tak to je pro dopingovou komisi jasnej případ .-)
jacob Odesláno 1. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Chtěl bych jen všem bežcům popřát hodně štěstí. Btw, já ještě nikam nevyběhl .
sery.vlk Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Tento uživatel se dnes jen válí doma a zaříkává nějakého vira, bojujeme spolu cca od půlky týdne Tak aspoň vy ostatní, ať vám to běhá, využijte super pošasí
Chorche Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Tak mi to nezačalo nijak dobře, ozvaly se mi zase problémy s ledvinami Od 24. jsem navíc v dánsku na služebce, takže toho asi moc nenaběhám.Ale budu se snažit přispět aspoň troškou.
kdojinej Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 jejda to jsem progaučoval uzávěrku přihlášek...tož ať vám to běhá
jacob Odesláno 4. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2011 jejda to jsem progaučoval uzávěrku přihlášek...tož ať vám to běhá Za sebe doufám, že bude i druhý díl .
honza1 Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Sakra mě to taky uteklo,sledoval jsem původní vlákno nike+,to už mě asi mezi sebe nevezmete co?Můžu ty naběhané km dodat zpětně.
sery.vlk Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Průběžné pořadí k 9/10 na základě obdržených hlášení: -- průběžný žebříček bezpečně vede Pavel K.: 69 km;-- o druhé a třetí místo se dělí Mmako se mnou: 49 km;-- nejpravidelněji běhá čtvrtý Touzano: 41 km-- následují Lupinus 14 km, Dr. Watson (se sparingparnerkou .-) 6 km, Skalis 3 km. Ať vám to dál běhá a hlaste se .-) petr
Previtor Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Průběžné pořadí k 9/10 na základě obdržených hlášení: -- průběžný žebříček bezpečně vede Pavel K.: 69 km; -- o druhé a třetí místo se dělí Mmako se mnou: 49 km; -- nejpravidelněji běhá čtvrtý Touzano: 41 km -- následují Lupinus 14 km, Dr. Watson (se sparingparnerkou .-) 6 km, Skalis 3 km. Ať vám to dál běhá a hlaste se .-) petr Čest, přiznám se, zapomněl jsem i když sem na to v sobotu myslel. Jen aby se můj výsledek neobjevil až po dnech tak mám suma summarum 19 km v kopcích.
sery.vlk Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Bohužel se nám rozrůstá marodka: k Chorchemu se připojil Utrejch. Ať jste brzo zase na startu, chlapi .-)
Marek23 Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Jak přesně se můžu zaregistrovat? Mám velikej zájem o účast! Jsem běžec
jacob Odesláno 12. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Jak přesně se můžu zaregistrovat? Mám velikej zájem o účast! Jsem běžec Nyní je to již bohužel uzavřené, ale já pevně věřím, že to není poslední challenge. Doporučuji tedy sledovat vlákno.
Marek23 Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Dobře, sleduji, tak snad se to co nejdříve zase obnoví Díky za informace:smile_anim:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se