Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já vás všechny zdravím z lounge na letišti Ruzyně. Ráno jsem se mohl přerazit, abych ještě stihl něco odběhnout a oni mi kulišáci zpozdí odlet o dvě hodiny. Jsem mohl běžet pomaleji :-)

No nic. Teď budu týden v Asii, tam to fakt nepůjde - tak koukejte někdo běhat i za mě.

Odesláno

Přátelé, druhý týden je za námi a jak jsem napsal Petrovi do emailu, tak to musím napsat i tady. Měl bych přidat :D.

Opravdu mě štve, že se nemůžu přidat! :D Běhám bez motivace...Doufám, že v listopadu bude další Chalenge! :D

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Odeslal jsem poslední log, protože jsem zpadl při shybech a narazil jsem si trošku žebra. Nic velkého ale poslední dva dny vypouštím.

Chtěl bych Vám poděkovat za skvělé poměření sil. Nejsem žádný velký vytrvalostní běžec. Běh mám spíše jako aerobní aktivitu a jsem rád, že jsem mohl poměřit síly s opravdovými vytrvalci.

Také jsem měl tu čest na týden navštívit marodku a pro příště běhejte s rozumem ať tam nemusíte Posted Image.

A abych nezapomněl rád bych speciálně poděkoval členům jacob a sery.vlk za vedení agendy.

Díky všem!

Upraveno uživatelem Previtor
Odesláno

Přátelé, chtěl bych Vám všem poděkovat za účast, ale největší díky patří Petrovi (sery.vlk) za sledování a správu našich běhů.

Rád bych také napsal něco k pokračování Chronomag Challenge. Psal jsem to již Petrovi do emailu a napíši to i zde. Já od listopadu omezím běh na minimum a nebyl bych dobrým propagátorem a spoluorganizátorem našeho souboje.

Pokud máte zájem pokračovat v běhání i přes zimu, tak věřím, že se toho někdo šikovný ujme. Já sám se moc rád (ať opět jako spoluorganizátor, nebo klidně "jen" jako běžec) zúčastním na jaře.

Odesláno (upraveno)

Vážení soupeři běžci, dlužím Vám závěrečnou tabulku - pokud někdo nenahlásil, co nahlásit mohl, jeho chyba, už je třetího.

CELKEM Pavel K. 241 mmako 159 jacob 133 Touzano 127 sery.vlk 126 Dr.Watson 86 Previtor 59 lupinus 51 FiXilVer 40 skalis 18 Chorche 17 utrejch 15 montemar 10

Děkuju všem za účast a všem taky gratuluju, pokud někomu účast v challengeru pomohla rozhodnout se večer převléct do běhacího a vyběhnout, tak tahle akce svůj účel splnila .-) Výsledky těžko srovnávat, každý máme limit někde jinde, takže - výsledek za říjen nechť si vyhodnotí každý sám pro sebe.

Trocha statistiky:

- nejvíce běhů nahlásili: Pavel K.: 20 (následují Jacob 16, Dr.Watson 15, mmako 14)

- nejdelší výběhy nahlásili: sery.vlk 21 km (následují mmako 19 km, Pavel K. 17, Pavel K., mmako, sery.vlk 15 km)

- pořadí podle průměrné délky běhu: Pavel K. 12,05 km (následují mmako 11,36 km, Touzano 9,77 km, sery.vlk 9,69 km)

- pořadí podle nastoupaných metrů: nesledováno, určitě však mmako .-)

- konečně za jednoznačný trend zaslouží zmínit Touzano, na začátku běhal 7 km, postupně zvyšoval, až hlásil 11 km na výběh.

(Vše s výhradou přehlédnutí/chyby.)

Vítěz (o několik délek!) si zaslouží chronomagoří cenu, a bude to.....

.... pouzdro na papíry, plastové obdélníky nebo přímo peníze, vyvedené ze zelené (imitace?) kůže, vpravo dole s vyraženou zlatou korunkou - zkrátka sen každého rolexového fanouška :-) Pavla K. prosím, aby se mi ozval, jak chce výhru na pomyslné bedně převzít.

Pravidelnému běhání - za každého počasí - zdar!

Z marodky s pocuchaným kolenem v ortéze se loučí a na příští challenger se těší (případně na setkání na startu někde na závodě)

petr

Edit: omluva za nepřehlednost, tabulka z excelu se natáhla na řádek, no každý se tam přece najdete .-)

Upraveno uživatelem sery.vlk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...