Přejít na obsah

De tomaso

Grasso

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosim vie tu niekto nieco o kvalite hodiniek tejto znacky je mi jasne ze to je povodne zkrachovana talianska znacka aut a videl som uz aj par komentarov ku nim o kvalite atd.. Ale proste paci sa mi od nich par modelov nemozem si pomoct ma niekto s nimi realne skusenosti alebo vie aspon ci sa za tu cenu oplatia? (idu tak o 70 -100 eur) take ze videl som obrazok su na kkt prosim nie diki moc dopredu

Odesláno

Čau, o kvalitě nevím celkem nic, nikdy jsem je nevlastnil, ale 100 éček bych za to nedal. Mrkni se na aukro, je toho tam plno a většinou se vydraží do 50 E. Když se ti líbí, proč ne. Údaje o vodotěsnosti bych bral ale s rezervou.

Odesláno

Prosim vie tu niekto nieco o kvalite hodiniek tejto znacky je mi jasne ze to je povodne zkrachovana talianska znacka aut a videl som uz aj par komentarov ku nim o kvalite atd.. Ale proste paci sa mi od nich par modelov nemozem si pomoct ma niekto s nimi realne skusenosti alebo vie aspon ci sa za tu cenu oplatia? (idu tak o 70 -100 eur) take ze videl som obrazok su na kkt prosim nie diki moc dopredu

Když se Ti líbí, tak si je kup. Jetli se chceš o nich dozvědět více, použij funkci search na tomto fóru. V tomto vlákně si už ale nepočteš, protože ho zamykám.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...