Previtor Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Zdravím, Je to nedávno co jsem si pořídil své první automaty a díky tomuto fóru začínám pronikat do tajů měření času. Zpočátku mě přítelkyně považovala za podivína, že dokážu večer před spaním číst 2 hodiny o hodinkách. Nyní se už za něho považují i já. Dnes v noci se mi zdál velice ošklivý sen. Rýpl jsem si do sklíčka a nešlo to rozleštit!!! Taky se vám stávají věci, nad kterými zůstávají normálnímu smrtelníkovi (chápej, ten který kontroluje čas mobilem) zůstává rozum stát.
Návštěvník Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 si kupuj safír, ten snad ve snu nepoškábeš. ale fakt jsi divnej
Jezevcik2 Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Každému,s kým přijdu do styku koukám se zaujetím na levou ruku.Většinou bohužel zjistím,že mu vteřinovka neběží,ale přeskakuje.Spřízněných duší je málo.
Previtor Odesláno 29. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Každému,s kým přijdu do styku koukám se zaujetím na levou ruku.Většinou bohužel zjistím,že mu vteřinovka neběží,ale přeskakuje.Spřízněných duší je málo. Díky za podporu jojo taky koukám co mají lidé kolem mě na ruce. Moc lidí taky nechápe proč jsou lepší automaty než quartz.
Sorbus Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 (upraveno) Dnes v noci se mi zdál velice ošklivý sen. Rýpl jsem si do sklíčka a nešlo to rozleštit!!! Tak snadné hodinkové sny bych chtěl mít. Mně se nedávno zdálo, že podle nové legislativy musí každý vlastník watch winderu na vlastní náklady vystavět buď paroplynovou nebo přílivovou elektrárnu, protože volně prodávané baterie ani veřejná elektrická síť se k takovému účelu nesmí zneužívat. A teď jdu spát. Sice winder nemám, ale projektant mi ve snu slíbil, že mi příště vysvětlí technickou dokumentaci k přílivové turbíně... Upraveno 29. září 2011 uživatelem Sorbus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se