dr.snake Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 najlepšie ten čo mal na ruke oba modelyps cena je plus minus rovnaká
sibirnaya Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 mel jsem oboje, Omegy mi vydrzely dva mesice, Breitlingy dva roky. Kup si k nim jeste kaucuk a nejakou kuzi a mas hodinky pro kazdou prilezitost, nosil jsem je i ke kvadru.
Baker Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Taky jsem mel oba modely, BSO pusobi malinko vetsi, ale vyborne sedi na ruce. Na Omegy je zase diky prodlouzenym clankum u pouzdra potreba mit vetsi zapesti.Co se kalibru tyce v Beckach je Eta 2824, coz je uplny zaklad, v PO je Eta 2892, tedy vyrazne lepsi stroj. Je otazka v jakem stylu hodinky hledas, je to jak psal sibir, becka se snesou i s oblekem, PO jsou vice sportovni. Ja bych volil PO.
dr.snake Odesláno 2. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2011 mal som na mysli aj kvalitu púzdra...predpokladíám že je to asi stejne dobre zapestie mam 19+
Baker Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Obe pouzdra jsou zpracovane vyborne, becka jsou celolestena, coz je pro nekoho vyhoda, pro nekoho nevyhoda. Zapesti mas na oboje.
bandicoot Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Omega má lepší tah i sponu. Ten Breitling mesh je sice hezkej, ale na klasický ocelový tah prostě nemá. Natož na tah od PO.
panedge Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 Měl jsem naje na ruce,když sem kupoval PO a ty Béčka mi přišly hůř zpracovaný,nebo jak bych to řekl,nebyly tak dokonalý jako PO.Přitom na obrázku se mi líbily hodně.Za mě PO
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se