Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj dámy a pánové,

zítra tomu bude přesně rok, co jsme objevili starého pána.

Vůbec jsem si tehdy nedovedl představit, co vše se za ten rok může stát a co všechno s vaší pomocí vyřešíme. Dnes jsme byli tak nějak s nostalgií pánovi i pejskovi zanést nějaké dárečky a máme vás všechny moc pozdravovat a poděkovat vám. Pán si samozřejmě plně neuvědomuje, co jsme pro něj udělali a co mu hrozilo, ale má se v podstatě dobře a spolu se svým pejskem dál žijí svým poklidným a spokojeným životem a to byl vlastně náš cíl. Všichni přitom víme, jak malý kousek stačil k tomu, aby to tak nebylo. Naše pomoc v tomto případě měla skutečně smysl.

Mějte se všichni moc pěkně a až mi to moje současná situace dovolí, udělám přehled financí a rozhodneme se, co provedeme se zbytkem.

Andrew

• po měsíci...
  • Odpovědi 380
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dobrý večer přátelé;

čas letí jako vítr a za chvilku tu budou vánoce. Tak mě tak napadlo ... kdyby Ondra neměl nějaké smysluplnější využití pro těch více než 16 tis., co mi z naší společné akce bez užitku leží na účtu, co takhle udělat dědovi hezké vánoce? Z vlastní zkušenosti vím, že už jen stromeček dokáže navodit jinou atmosféru. Když to ještě doplníme pár dárky, štědrovečerní večeří a hlavně návštěvou ... :rolleyes:

Jestli si ale myslíte, že je to blbost tak to klidně napište. Neurazím se.

JD

Odesláno

Mluvil jsem s paní ze Sociálního odboru, která nám s pánem v minulosti pomohla, a pán je nyní v nemocnici. O pejska se stará soused, který jej měl již v minulosti.

Jinak peníze na sociální služby stále ještě zbývají, platí se vše jak má a vše je v pořádku (vyjma té nemocnice), asi bude do budoucna potřeba opět zajistit nějaké jídlo pro pejska a případně přilepšení pro pána.

Odesláno

Ahoj, taky jsem tu relativne novz a nahodou jsem toto vlakno objevil az ted... Musim smeknout v hlubokem uklonu pred tim, co jste dokazali. Jeste nedavno bych tomu neveril... Za sebe bych rad nabidl bezplatnou pomoc v jakekoliv forme v oblasti elektro a osvetleni (pokud by pan potreboval neco opravit, vymenit, dat nova svetla nebo usporky ci ledky). Staci napsat SZ a rad prijedu a zaridim. Jeste jednou diky za pana i za sebe (je hezky poznat tolik dobrych lidi).

• po 4 týdnech...
Odesláno

Dnes jsme byli u pána s nějakými dobrůtkami pro něj a pro Rexe, už je z nemocnice zpátky a relativně v pořádku.

Bohužel pejsek je úplně bez žrádla, rád bych se zítra zastavil v nějakém obchodu a nakoupil opět větší množství senior granulí, konzerv a paštik + nějaké ovoce pro pána (prý banány).

Když už jsme v tom, má ještě někdo nějaký nápad co koupit, nebo zařídít (těch prostředků je stále ještě dost)?

Odesláno (upraveno)

Možná by nebylo od věci,když prostředky ještě jsou nechat pejska vyšetřit a ve zkontrolovat v AA vet je tam Mudr Najman,má velice lidský přístup a dalo by se s ním mluvit ,pejsek je pro pána to,co ho drží při životě,jistě by udělal vše potřebné,mě již mnohokrát pomohl.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Veterinář je skvělý nápad, kousek od pána je dokonce veterinářka, ke které chodíme s naším hafanem. Pokud bychom jeli do AA-Vet (taky je znám), tak je nutné vymyslet logistiku, protože já nemám auto vhodné pro tyto účely :(

Problémem také může být, že pejsek je celkově nedůvěřivý k cizím lidem (máme problém ho i vyvenčit, JDenver by asi také mohl vypravovat) a přeci jen u zvěrolékaře je potřeba určitá spolupráce majitele, troufl by si na to někdo?

A.

Odesláno

Někteří veterináři i navštěvují,ale je to spíš z vážných důvodů.osobně bych to udělal následovně,pokud svého pána poslouchá.Řekl bych pánovi,ať dá psíkovi obojek a náhubek a můžete tam jít s psíkem sami a bez obav,že se něco stane.Pokud náhubek nemá,je to položka do 200 kč a nemusíte nikoho nikam volat.Spolupráce s veterinářem není nutná,pokud má psík náhubek,sestra si už psíka podrží,ale musí být ten náhubek.

Jinak nevím jaké krmivo pro psíka kupujete,ale přimlouval bych se za psíka,koupit něcé lepšího,ať si psík taky občas pošmákne.Ale nevím jaké kupujete,nebo co kupujete,takže to je jen nevinná poznámka.Jelikož psíka sami máte,tak asi víte co kupovat cheers.gif .Kdybys chtěl nějaké doporučit,klidně písni SZ.

Kdyby byly potřeba ještě nějaké finance,tak rád přispěju.Minule jsem tu ještě nebyl,takže jsem bohužel nestihl:-(

Odesláno

Krmivo jsem kupoval výhradně pro senior pejsky (odhadem je pejskovi 10 let), bral jsem takový to lepší (ne nejdražší) Brit, Hills, Eukanuba, Animonda, s něčím mám zkušenost, něco mi poradili a pro pejska to bude určitě bašta :)

Odesláno
  V 21. 12. 2012 v 16:16, Andrew napsal:

Krmivo jsem kupoval výhradně pro senior pejsky (odhadem je pejskovi 10 let), bral jsem takový to lepší (ne nejdražší) Brit, Hills, Eukanuba, Animonda, s něčím mám zkušenost, něco mi poradili a pro pejska to bude určitě bašta :)

Dobrý,myslel jsem,že budeš vědět co koupit smile_anim.gif.Přesto jeden tip dám,za málo peněz hodně muziky (masa) http://www.zoocenter.cz/index.php?show=product&id=4555 ,cena výkon několikanásobně převyšující konkurenty.Ale i to co kupujete je ucházející,je to jen tip.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nejsem na tomhle foru dlouho a postupne mu propadam cim dal vic.

Klobouk dolu pred vsemi, predevsim pak temi, kteri se osobne zapojili.

Pokud bude treba druha vlna prispevku, prosim o SZ. Koupim si o jedny primky na aukru min :-)

Odesláno

Stydim se, že jsem celou tu dobu tady četl jen "hodinková" vlákna.

Až teď jsem tohle vlákno objevil a s přítelkyní jsme s napětím četli, jak to dopadne.

Smekáme před vámi všemi a děkujeme vám.

Bude-li potřeba jakákoli pomoc, prosím o info. Rád pomůžu

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

měl bych na vás všechny prosbu. Dnes nám volala sociální pracovnice, která nám s pánem pomáhá a starý pán je velmi vážně nemocný a musí bezodkladně do nemocnice!

Problémem je pejsek, bez jehož zajištění pán do nemocnice odmítá jít. Přislíbili jsme, že pejska budeme v rámci našich možností venčit, ale nenašel by se tu někdo, kdo by nám s tím mohl pomoci.

Třeba i s tím veterinářem, nebo podle možností - stačí určitě i jen jednou. Jedná se o dvanáctiletého kokršpaněla, k lidem je nedůvěřivý, ale spíš se bojí.

Ještě mne napadlo, jestli třeba někdo nemá dům se zahradou a nevzal by si pejska na těch pár dnů k sobě (náklady na jídlo můžeme proplatit z vybraných peněz).

Pokud můžete nabídnout jakoukoli pomoc, ozvěte se prosím.

Jo a je to Praha 6 v Podbabě.

A.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...