steklin Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 (upraveno) Čau chronomaťáci, konečně jsem se stal majitelem, pro mě lepších hodinek. Bohužel se u nás tato barevná kombinace hodinek neprodáva a proto byly koupeny z tohoto e-shopu. S koupí těchto hodinek (nemám paypal) mi pomohl zdeší člen fóra Horhe za čež mu mnohokrát děkuji. Nedalo mi to a musel jsem (i přes to, že nemám čas) udělat nějaké fotky abych se vám tu mohl s nimi pochlubit. Fotky nejsou bohužel nic moc (foceno za šera a umělého světla) až bude čas tak se pokusím o lepší a ve dne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. října 2011 uživatelem steklin
Jezevcik2 Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 (upraveno) Zadělal sis na chronomagorství.Seika jsou fajn.Pro lepší transparentnost bych Ti takový příspěvek pro příště doporučoval spíše do sekce"Pochlubte se..." Upraveno 8. října 2011 uživatelem Jezevcik2
Sedmispáč Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 Velice pěkné, připojuji se s gratulací Zajímalo by mě jak budeš spokojen s přesností a tak. Jinak desingově velmi podařené, jednoduché a elegantní.
gougy Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 To je parádní start, opravdu bezvadné hodinky, gratuluji, Ať Ti dělají radost!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se