Přejít na obsah

Pro zasmání / Pro inspiraci

steel

Doporučené příspěvky

Ty Rolexky na noze mi připomněly příhodu babiččina bratra z druhé světové války:

Musel přejít most s ruskou hlídkou a protože nechtěl přijít o hodinky, dal si je na nohu. V průběhu kontroly vyměkl a hodinky hlídce raději ukázal. Ti však řekli, ať si je nechá, že oni mají zájem pouze o hodinky určené k nošení na ruce a ne na noze :king:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to si myslím že asi nepůjde. No date jsou v současnosti už trochu anachronismem ve výrobní řadě RLX. Malé indexy, dirky z boku, plechová spona. ( Vše co my milujeme, asi půjde brzo pryč ). Možná je to na zamyšlení, jestli si je ještě nepořídit, dokud jsou na skladě. Staré SD se po udevední SDDS staly na krámech horkým zbožím. A vyprodaly se během krátké doby.

souhlas Vojto, na druhou aspoň ty naše porostou rychleji na ceně :-) přesně jak píše Cyber

Odkaz ke komentáři

No to si myslím že asi nepůjde. No date jsou v současnosti už trochu anachronismem ve výrobní řadě RLX. Malé indexy, dirky z boku, plechová spona. ( Vše co my milujeme, asi půjde brzo pryč ). Možná je to na zamyšlení, jestli si je ještě nepořídit, dokud jsou na skladě. Staré SD se po udevední SDDS staly na krámech horkým zbožím. A vyprodaly se během krátké doby.

To je pravda.

Přesně tohle plus hliníkový lunety mám nejradši, pochází to totiž z doby, kdy jsem Rolex poznával. Ten, kdo ho objevuje teď, bude zřejmě za "klasiku" považovat maxi dial, silnější ručky, supermoderní tahy a cihlovitě zvětšený pouzdra. Jsem zaseklej v předchozí dekádě.

souhlas Vojto, na druhou aspoň ty naše porostou rychleji na ceně :-) přesně jak píše Cyber

Jasně, neprodávat! ;)
Odkaz ke komentáři

Ty Rolexky na noze mi připomněly příhodu babiččina bratra z druhé světové války:

Musel přejít most s ruskou hlídkou a protože nechtěl přijít o hodinky, dal si je na nohu. V průběhu kontroly vyměkl a hodinky hlídce raději ukázal. Ti však řekli, ať si je nechá, že oni mají zájem pouze o hodinky určené k nošení na ruce a ne na noze :king:

:gora:

Odkaz ke komentáři

Ač se mi ten vývoj moc nelíbí, tak to celkem chápu. Co mi ale hlava nebere, je to, proč se upustilo od "lug holes". :(

Pouzdro to vizuelně osvěžuje, ale hlavně je to strašně praktický!

Vždyť kolik lidí jen tady si stěžovalo, že jim "hodinář" při sundávání tahu dokurvil nožky. S dírkou z boku stačí párátko. Tohle prostě nepochopím.

Odkaz ke komentáři

Design jde kupředu a je důležitější než praktičnost. Stejně tak u aut se už nevystrkává ruka z okýnka když chceš odbočovat, ale používá se blinkr. A lidi si na to před 60 lety stěžovali stejně - jaká je to blbost mačkat páčku, když se dá vystrčit ruka z okýnka.

Odkaz ke komentáři

To je pravda.

Přesně tohle plus hliníkový lunety mám nejradši, pochází to totiž z doby, kdy jsem Rolex poznával. Ten, kdo ho objevuje teď, bude zřejmě za "klasiku" považovat maxi dial, silnější ručky, supermoderní tahy a cihlovitě zvětšený pouzdra. Jsem zaseklej v předchozí dekádě.

Jasně klasika, jenomže takhle to je, ty týpci z toho odkazu zas nesnášej safír a ohraničený indexy :-) ; jinak souhlas tlustý nožky, zvětšený pouzdra atp...nic moc, no teď jestli my nejsme takový semivintage maniacs :-)

Jasně, neprodávat! ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...