Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Viděl jsem prodávat kožený tah se sponou v hodinářství v pasáži Alfa v Praze na Václavském náměstí. Prim je má v nabídce pro limitovanou edici LINEA 40 za příplatek 250 Kč, takže u nich by to taky mohlo jít...

Odesláno

Právě kvůli Linea 40 mě to zajímá a také bych jím možná vybavil některé starší hodinky co mám doma bez tahů.

Díky odklízeči a Viktore

Odesláno

V pondělí si jdu pro motýlkovou sponu, ale samotnou bez řemínku do hodinářství na Francouzské. Tak se zeptám zda mají i s řemínkem. Jinak jsem se ptal a nikde jsem je neobjevil.

Odesláno

Ono jde asi jen o tu sponu, řemínek si k ní člověk může dát, jaký chce, jen mít správně šířku, zpravidla se řemínky zúžují, na řemínek 20 mm (roteč nožek na hodinkách) pasuje spona 18 mm, rozteč nožek 18 mm = spona 16 mm.

Odesláno

Tak jsem na Francouzské neuspěl,spona byla šíře 18 mm, já potřebuji 20 mm. Cena je 200 kč. V pasáži Alfa byl prý dnes dealer,zítra bude hodinář znát cenu a do týdne od objednání budou k mání. Takže kdo má zájem, je to www.mtime.cz

• po 2 týdnech...
  • Po letech...
Odesláno

Ahojte

Môžete mi prosím poradiť, či sa dá motýlovka založiť aj na remeň, ktorý mal pôvodne pracku? Nevadí tam to vybranie, ktoré je na hrot pracky. Alebo sú na motýlovku špeciálne len remene bez toho vybrania?

Konkrétne by som si chcel dať motýlovku na Hirsch Carbon.

Ďakujem.

Odesláno

Ahojte

Môžete mi prosím poradiť, či sa dá motýlovka založiť aj na remeň, ktorý mal pôvodne pracku? Nevadí tam to vybranie, ktoré je na hrot pracky. Alebo sú na motýlovku špeciálne len remene bez toho vybrania?

Konkrétne by som si chcel dať motýlovku na Hirsch Carbon.

Ďakujem.

Úplně v pohodě. Vůbec se toho neboj. Na štěžejku původní spony nasadíš jeden konec motýlovky a druhý si seřídiš do dirky v druhé části řemene dle velikosti Tvého zápěstí. To vybrání na trn ničemu nevadí. Na Hirsch carbon jde motýlovka bez problémů.

• po měsíci...
Odesláno

Po usilovném neúspěšném hledání, se zkusím zeptat pro jistotu i tady.

Nenarazil jste někdo v shopech/eshopech, či dokonce nevlastníte titanovou motýlovku?

K těm mým novým titanovám Kemmnerům by titanová šla asi nejlíp.

Kemmner Koníky dodává se svojí signovanou ocelovou sponou a ta tedy vypadá nachlup stejně jako to titanové pouzdro. Jen nevím jak by to bylo s jinou broušenou ocelovou motýlovkou. Proto se ptám na titanovou. Nebo bude broušená v pohodě?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...