obchodnik-o3 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 ked som isiel okolo vylohy sheronu,tak som vzdy na ne mrkol,kym ich nepredali...gratulujem
kulix Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Jj, modra je dobra ba nejlepsi.. Taky tu depku vylecim modrou..
M3maniac Odesláno 13. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Maniacu,to ti věřím,v reálu to je určitě luxus Ale třeba ty Rolexy mi připadaj hezčí njn, když stály 3x tolik tak by i měly...ovšem jsem překvapenej jak mě těší na ruce....v podstatě 99% lidí neví co je UN.Dnes na ně čuměl kámoš ,ale ani slovo...si asi říkal pěkný no name a já ho při tom nechal...on sbírá hodinky za 10-20 eur, má jich plnej šuplík a machruje co nenosí minule mi říkal, ty mám z bulharska za 10 eur ,to jsou šupy co? a já jen jojo, pěkný....
M3maniac Odesláno 13. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Jj, modra je dobra ba nejlepsi.. Taky tu depku vylecim modrou.. jojo, modrá je dobrá a korunka ještě lepší
M3maniac Odesláno 13. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Jsem si říkal co kujete s Kulixem za pikle ... a vono šlo o ty UN ... Gratuluji k parádnímu kousku. Jo a až Tě omrzí, dej naoplátku vědět mně .... Oukej, už jsi druhej dneska
obchodnik-o3 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 njn, když stály 3x tolik tak by i měly...ovšem jsem překvapenej jak mě těší na ruce....v podstatě 99% lidí neví co je UN.Dnes na ně čuměl kámoš ,ale ani slovo...si asi říkal pěkný no name a já ho při tom nechal...on sbírá hodinky za 10-20 eur, má jich plnej šuplík a machruje co nenosí minule mi říkal, ty mám z bulharska za 10 eur ,to jsou šupy co? a já jen jojo, pěkný.... niekedy je lepsie nechat v nevedomosti
panedge Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 obchodník03-máš reht,stejně by to nikdo nepochopil a pak začne obligátní debata-a co je na tom tak drahýho a podívej já mám Festiny... M3Maniac-co se mi hodně líbí je kotvička na ciferníku a teď jsem koukal vedle do topicu Co máte na ruce a koukám že ti seděj pěkně
M3maniac Odesláno 13. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2011 (upraveno) Edge, no kdyby měl aspoň ty Festiny ale má melír ale jinak je v pohodě. Jinak na tý fotce mi zrovna myslím nesedí... A val už spát Upraveno 13. října 2011 uživatelem M3maniac
M3maniac Odesláno 13. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2011 a máš pravdu, ta kotvička je boží
PavelBr Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Pěkný futrálek :-D Miluju světlé ciferníky ....Ty TH Monaco ve futrálku jsou krásné!
M3maniac Odesláno 15. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Pěkný futrálek :-D Miluju světlé ciferníky .... Ty TH Monaco ve futrálku jsou krásné! Díky, no já pravě žádnej světlej (bílej) neměl tak jsem za ně rád.
M3maniac Odesláno 15. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Tak jsem se dnes pokusil o trošku slušnější fotky (mým kompaktem) když bylo tak krásně
Petr Svenda Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Gratuluju, taky na ne chodim cucet do prodejni sekce. Btw. cifernik je bily nebo kremovy?
lastam Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 To zas budou sny... že najdu na drátech ulysky a pak si je dám na ruku a crrr... budíček a uvidim místo UN uřvanej quartz budík...
robinson Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Nejhezčí UN, které jsem dosud viděl. Elegantní, nepřeplácané, přesto sympaticky "námořnické". Gratuluji a závidím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se