Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Maniacu,to ti věřím,v reálu to je určitě luxus :smile_anim: Ale třeba ty Rolexy mi připadaj hezčí :D

njn, když stály 3x tolik :D tak by i měly...ovšem jsem překvapenej jak mě těší na ruce....v podstatě 99% lidí neví co je UN.Dnes na ně čuměl kámoš ,ale ani slovo...si asi říkal pěkný no name :) a já ho při tom nechal...on sbírá hodinky za 10-20 eur, má jich plnej šuplík a machruje co nenosí :D minule mi říkal, ty mám z bulharska za 10 eur ,to jsou šupy co? :D a já jen jojo, pěkný....

Odesláno

Jsem si říkal co kujete s Kulixem za pikle ... a vono šlo o ty UN ...

Gratuluji k parádnímu kousku. :thumbsup_anim:

Jo a až Tě omrzí, dej naoplátku vědět mně .... :whistle:

Oukej, už jsi druhej dneska ;)

Odesláno

njn, když stály 3x tolik :D tak by i měly...ovšem jsem překvapenej jak mě těší na ruce....v podstatě 99% lidí neví co je UN.Dnes na ně čuměl kámoš ,ale ani slovo...si asi říkal pěkný no name :) a já ho při tom nechal...on sbírá hodinky za 10-20 eur, má jich plnej šuplík a machruje co nenosí :D minule mi říkal, ty mám z bulharska za 10 eur ,to jsou šupy co? :D a já jen jojo, pěkný....

niekedy je lepsie nechat v nevedomosti

Odesláno

obchodník03-máš reht,stejně by to nikdo nepochopil a pak začne obligátní debata-a co je na tom tak drahýho a podívej já mám Festiny... :D

M3Maniac-co se mi hodně líbí je kotvička na ciferníku a teď jsem koukal vedle do topicu Co máte na ruce a koukám že ti seděj pěkně :)

Odesláno (upraveno)

Edge, no kdyby měl aspoň ty Festiny :) ale má melír :D ale jinak je v pohodě. Jinak na tý fotce mi zrovna myslím nesedí... A val už spát :D

Upraveno uživatelem M3maniac
Odesláno

Pěkný futrálek :-D Miluju světlé ciferníky ....

Ty TH Monaco ve futrálku jsou krásné!

Díky, no já pravě žádnej světlej (bílej) neměl tak jsem za ně rád.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...