Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

tak to je škoda, že se to český nedá koupit přímo

Dá, dá. Já ještě loni jsem nakupoval u jistýho p. Houdka z Pičína, za oněch 380,- zimní, bezpodšívkový na jaro/podzim za 300,- atd...

Je to starší pán, moc fajn chlap, pokud bys měl zájem, pošlu Ti přes SZ kontakt...

EDIT: a ještě Ti ukáže, jak kterej stroj funguje + milion příběhů, jak za komančů vyváželi rukavice do světa a co při tom zažili ;-)

Upraveno uživatelem Locque
Odesláno

Ještě jen pro zajímavost: tenhle pán dělal i rukavice pro olympijskou výpravu v Turíně...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

tak jsem si dneska koupil rukavice u Kubína... ještě si mi docela líbila nabídka v Delmas ale to už jsem měl nakoupeno :) do té Dobříše bych se taky někdy rád podívat, pro jedny rukavice se mi tam teď nechtělo...

Odesláno

Už docela dlouho sháním nějaké pěkné kožené puzdro na letenky a pas. Takové to dlouhé tak se asi do těch obchodů zajdu podívat :-)

Odesláno

Už docela dlouho sháním nějaké pěkné kožené puzdro na letenky a pas. Takové to dlouhé tak se asi do těch obchodů zajdu podívat :-)

pro něco takovýho bych šel určitě k MontBlanc... případně koukni na český stránky Victorinox

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...