Rs. Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Zodiac SST 36000, strojek 86, 21 kamenů viz http://www.ranfft.de...2uswk&Zodiac_86 Potřebuje lehce opravit (vůle na rotoru samonátahu, pouzdro, nové sklíčko), ale jinak je v dobrém stavu. Fotka je mizerná, ale má nádherný "sunburst", kartáčovaný ciferníček bez jediné vady. Nemá někdo prosím ten čep samonátahu v best-fit ? Jsem ochotný jít do 15USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Pěkné! Kde jsi na ně narazil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 15. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 USA, ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 ... a do široka rozzářený úsměv. Ten ciferník je fakt povedenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Jsi šikovnej a koupil jsi pěkné a zvláštní hodinky .Gratuluji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Začínám se o tuto značku více zajímat ( koupil jsem jeden kousek a zamiloval jsem se ). Koupil jsi velice zajímavé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se