Návštěvník tolja Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 (upraveno) Chtěl bych Vám ukázat jeden z mých posledních úlovků. Historii tohoto sběratelsky cenného modelu popsal Libor podrobně zde Na hodinkkách je zajímavá úprava číselníku. Už jsem viděl moře primek a paběd s pomalovanými ciferníky a dost jsem to odsuzoval. Ono vidět na sběratelsky cenných, jinak zachovalých primkách tank, nebo pohraničnickou hlásku není nic příjemného, alespoň pro mě. U paběd mi to nevadilo, protože jsem je nesbíral. Z toho, co jsem pro Vás dnes nafotil mám trochu jiný pocit. Asi se mnou nebudete souhlasit, ale mě se to dílko líbí. Namítnete, že hodinky jsou znehodnocené, ale mně je sympatické, že někdo měl potřebu svoji významnou životní událost zvěčnit na číselník hodinek. Asi bych pár kaček investoval i v tom případě, že by se nejednalo o takhle cenné hodinky. zeditoval jsem velikost textu Upraveno 15. října 2011 uživatelem tolja
Rs. Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Já Ti nevím. Mám zásadu, že koupím jenom to, co si dám na ruku a půjdu mezi lidi. Jako zajímavost proč ne, ale ta malba je dost zdevastovaná a těžko to někdo dá do pucu.Osobně bych i vzhledem k zachovalosti strojku hlasoval za reprint a refinish pouzdra na origo stav ... nebo druhý cifr a tento dát pěkně do krabičky k tomu.
Rodkopf Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Já si myslím, že už to k těm hodinkám patří, právě reprint by je znehodnotil. Na nošení to asi není, ale rozhodně to je sympatické a ojedinělé.
Návštěvník tolja Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Já si myslím, že už to k těm hodinkám patří, právě reprint by je znehodnotil. Na nošení to asi není, ale rozhodně to je sympatické a ojedinělé. Ani mě nenapadlo, že bych nechal číselník přetisknout. Ztratil bych autenticitu, a stejně to každej pozná. Když jsem je měl poprvé v ruce, tak jsem byl z té malůvky tak zblblej, že jsem si ani nevšiml co je to za model a rozsvítilo se mi až po jejich otevření, kdy jsem kontroloval, jestli tam je opravdu 60.1 a ne něco, co tam nepatří. Pak jsem je nevěřícně otočil a hledal jedničku, stále nechápaje, co mě to zas potkalo za štístko. Stejně bych je koupil, i kdyby to byly obyčejné šedesátky, tak mě ten obrázek oslovil. A vhodnost hodinek na nošení bude asi nejlépe demonstrovat přiložená fotka. Ta Seika jsou co se týká velikosti tak akorát, alespoň pro mě.
Radim01 Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 tu ženu bych řek´ mohl namalovat Marc Chagal - přijde mi to do jeho stylu, u toho chlapíka už by to chtělo přivřít obě oči... Takže stačí sesmolit vhodnou historku a tradá....
Rodkopf Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Z té fotky je jasné, že máš mezi sběrateli v rámci ceněného kalibru 60.1 určitě nejzajímavější kousek!
Návštěvník tolja Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 ... Takže stačí sesmolit vhodnou historku a tradá.... Mohl bys prosím napsat co tím myslíš?
Rs. Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 S tím reprintem - ano, u dobrého reprintu poznáš, že je to nové, nic víc, u takto jednoduchých ciferníků dvojnásob.Navíc nic Ti nebrání nechat reprintovat stejný rozměr z jiného vraku a tento přiložit pro výstrahu, což mně přijde jako nejférovější. S tou malůvkou je to z mého pohledu asi tak, jako se srnečky nad manželskou postelí ... taky obrázek.
Radim01 Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Mohl bys prosím napsat co tím myslíš? absolutne nevinny vtipek - vymyslet historku o portretech na ciferniku a omracovat s ni ve spolecnosti... nic ve zlem.. zdravim P.S. toho Chagala v tom fakt dost vidim...
mischa Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 No, překopat ty hodinky tak, aby každej německej sběratel počítal peníze ve šrajtofli a snažil se je z Tebe vytáhnout, to mi přijde škoda. Ten cifr má nejen díky naivitě motivu samotného, ale hlavně díky estetické kvalitě realizace daleko větší cenu, než běžný studený a nezajímavý originál. Líbí se mi, jak je dívka intuitivně zobrazena světlejší, aby byla i jemnější, než ten drsoň vedle ní. Zároveň se hrdě hlásí k tomu, o jakou že to svatbu se jednalo..... To jsou nejdokonalejší marriage watch, co jsem kdy viděl....Jo a kontrast stavu vnějšku a vnitřku hodinek je taky fascinující, co asi musely všechno zažít. Petře, kuuwa, ne abys s nima něco dělal!
Návštěvník tolja Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 No, překopat ty hodinky tak, aby každej německej sběratel počítal peníze ve šrajtofli a snažil se je z Tebe vytáhnout, to mi přijde škoda. Ten cifr má nejen díky naivitě motivu samotného, ale hlavně díky estetické kvalitě realizace daleko větší cenu, než běžný studený a nezajímavý originál. Líbí se mi, jak je dívka intuitivně zobrazena světlejší, aby byla i jemnější, než ten drsoň vedle ní. Zároveň se hrdě hlásí k tomu, o jakou že to svatbu se jednalo..... To jsou nejdokonalejší marriage watch, co jsem kdy viděl....Jo a kontrast stavu vnějšku a vnitřku hodinek je taky fascinující, co asi musely všechno zažít. Petře, kuuwa, ne abys s nima něco dělal! Neboj Michale, tohle jsem s nima udělal. Dal jsem je tam, kam patří a odkud půjdou na světlo buď až na starý kolena, anebo až už mi to bude jedno. Mě tak napadlo, že to mohly být původně cigiho hodinky, jenže pak mi došlo, že von je na to moc mladej. Ale ta podoba, jako kdyby chlapíkovi z číselníku z oka vypadl
Henry Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Mohl bys prosím napsat co tím myslíš? Kolega zřejmě poněkud nemístně a necitelně narázel na Tvou aktivitu na aukru. Pakliže to vadí, omluva za tykání.
Radim01 Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Kolega zřejmě poněkud nemístně a necitelně narázel na Tvou aktivitu na aukru. Pakliže to vadí, omluva za tykání. nene - viz má odpověď. Aktivity mimo fórum (ostatně i na něm) jsou každého věc, nedhledě k tomu, že jsem již s Tadou uskutečnil "aukrový" obchod.... R
docent_tecka Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Toljo, tyhle jsou fakt pecka ps: neni to stefan zamlada?
Návštěvník tolja Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Dnes jsem si od hodináře přivezl nový přírůstek do dédéer rodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se