sy242 Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Potřebuju na neděli dárek pro silného kuřáka:-) Sobranie Black Russian už měl, tak něco dalšího...lepšího (o cigaretách nic nevím, tak se řídím tím, co najdu na webu). Našel jsem cigarety Treasurer (web). A teď kde je sehnat, když nechci jet do Vídně? Drážďany bych ještě dal... Poradíte prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Já si je tady koupil kdysi ve Vodičkově ulici, ale je to už pěkně dávno a musím říct, že ty cigára nebyly žádnej zázrak Sobranie jsou lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 V ČR nejsou registrovány. Nenašel jsem je v cenovém věstníku, tudíž je u nás nekoupíš. Pokud jsem se nepřehlídnul, budeš je muset koupit někde venku .... Kuřáci Ti určitě poradí, kde je to nejblíže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 (upraveno) Nic proti Treasurer, nikdy jsem to nemel v hube. Ale jako mnohalety stredne silny kurak ti mohu rict, ze nejvetsi radost mi udelaji tim, co ja sam kourim leta, zlutymi Camelkami. Kurak vetsinou vi, proc kouri to, co kouri, a nejake experienty ho moc nezajimaji. Resp. to je moje zkusenost. Sobranie jsou dobre, ale prezit se bez nich da. Bez Camelek by bylo zle. Zkratka, kdybych mel byt ja ten obdarovany, ocenil bych nejvic karton toho, co kourim. Upraveno 17. října 2011 uživatelem Petr Svenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Nic proti Treasurer, nikdy jsem to nemel v hube. Ale jako mnohalety stredne silny kurak ti mohu rict, ze nejvetsi radost mi udelaji tim, co ja sam kourim leta, zlutymi Camelkami. Kurak vetsinou vi, proc kouri to, co kouri, a nejake experienty ho moc nezajimaji. Resp. to je moje zkusenost. Sobranie jsou dobre, ale prezit se bez nich da. Bez Camelek by bylo zle. Zkratka, kdybych mel byt ja ten obdarovany, ocenil bych nejvic karton toho, co kourim. Tohle musím dosvědčit na příkladu silného kuřáka kterým je moje matka. A´t jsem jí koupil co jsem kde sehnal luxusního, vždycky se vrátila a s gustem si dávala svoje oblíbené, laciné, hnusné, ale její Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Díky kluci!:-) Já vím že po více než 40 letech kouření je asi jedno co je to za cigarety, ale jiný tip na dárek prostě není... A všechno musí být lepší než Steel, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 To mas těžký. Kdyz je huba zvyklá, nedá si moc poroucet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 21. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 To mas těžký. Kdyz je huba zvyklá, nedá si moc poroucet. No, ono spíš je už úplně jedno, co se hubě dá:-) A je to STEELS, ne Steel, ale to asi víte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 No, ono spíš je už úplně jedno, co se hubě dá:-) A je to STEELS, ne Steel, ale to asi víte. No jak ve třech veteránech karton s velbloudem a zvedni šraňky, já už si balím doma pěstovaný a hlavně teď co jsou ty chcípací (od listopadu povinné) cigára tak si myslím, že na značce už nezáleží a je to jen o marketingu a platíš jen značku a ne kvalitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 No jak ve třech veteránech karton s velbloudem a zvedni šraňky, já už si balím doma pěstovaný a hlavně teď co jsou ty chcípací (od listopadu povinné) cigára tak si myslím, že na značce už nezáleží a je to jen o marketingu a platíš jen značku a ne kvalitu. Já od okamžiku chcípacích cigaret přešel na doutníčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Jaké chcípací cigarety? Co to je? Poučte mě prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 To jsou/budou všechny cigarety na trhu. Schválně zkus cigaretu jen tak držet a netahat...snížili tomu hořivost, cigareta prostě zhasne. A je to hnusný....a musíš víc tahat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Aha. Dík za vysvětlení. Teď jsem to zkusil s petrou, zapálil, třikrát potáhnul a odložil do popelníku. A tam v klidu dohořela. Ale peter měli vždycky všichni dostatečné zásoby, takže se mě to asi ještě chvíli nedotkne. Nechápu jaký to má význam. Bezpečnost? Nebo co? Kua, když už většinu ceny za krabičku platím státu ve formě spotřební daně a DPH, tak ať to nechají být a nes**ou se do toho. Jako by nestačilo, že za ty roky poklesl obsah nikotinu z 1.0 na 0.7 mg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 jj...ohánějí se bezpečností. Netvrdím, že už jsou takové všechny cigarety na trhu. Ale budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 No teď ještě aby vymysleli nějaké bezpečné pivo a bude ze mě nekuřák a abstinent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 hele, doted zase lidi nadavali (a podle me pravem), ze cigaretovy papirky jsou napustene jakymsi sajrajtem, ktery horeni naopak podporuje. neni lepsi, kdyz to hori pokud tahas a ne "samo"? schvalne zkuste polozit do popelniku rucne ubalenou. co se stane? zhasne. zkuste to s doutnikem. co se stane? zhasne. takze asi takhle. me to vubec nevadi a zase bych nedelal z unijnich predpisu takovyho bubaka... uz jsme snad velci, nebo aspon vetsina z nas, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 25. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 Takže narozeniny musely pokrýt Sobranie a Dunhill International. Ale kolega jede příští týden do Ženevy, kde jsou dvě prodejny cigaret Treasurer, takže kdybyste někdo chtěli krabičku přivézt, bude to snad možné! Našel jsem další snad dobré kuřivo, z Řecka: Znáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 Takže narozeniny musely pokrýt Sobranie a Dunhill International. Ale kolega jede příští týden do Ženevy, kde jsou dvě prodejny cigaret Treasurer, takže kdybyste někdo chtěli krabičku přivézt, bude to snad možné! Našel jsem další snad dobré kuřivo, z Řecka: Znáte? karelias je vynikajici, o tridu lepsi nez treba dunhill nebo sobranie of london. dostal sem v recku i nejakou prednasku na tema proc to jsou nejlepsi cigara na svete ale kouril sem tam bilou krabicku. za me jasny doporuceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 25. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 karelias je vynikajici, o tridu lepsi nez treba dunhill nebo sobranie of london. dostal sem v recku i nejakou prednasku na tema proc to jsou nejlepsi cigara na svete ale kouril sem tam bilou krabicku. za me jasny doporuceni Jj, díky:-) Jenže, to bude stejná potíž jako s těmi Treasurer, jak tak koukám po webu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Nevím jestli ti to pomůže, ale dobře se dá nakoupit ve Štěpánský mezi Žitnou a Ječnou. Jsou sic zaměřeni na dýmky, ale velmi rádi poradí. Na název si skleroticky nevzpomenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se