georg Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Wachn napsal: Jo taky to tak mám na svých Sportech a schválně jsem teď sundal z ruky automaty (kal. 69) a tam už je zezadu 50 METERS. Co říkáš na tu repliku, neláká Tě to? Chceš asi původní, že jo. Na repliku je času dost - ta neuteče. Ale lákalo by mě mít hodinky, o kterých bych mohl vědět, co mají za historii. Že se třebas "vozily" na ruce majitele v MiG-23! A to replika nemá . Ale jsem optimista - vždyť jich musí být v oběhu cca 3000 kusů .
Wachn Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 PRIM: Abych vrátil téma zpět před cigiho výlev, jaká by byla Vaše cenová představa na výrobu té výše zmíněné repliky?
cigi Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 No jo, hlavně, že jste byli nadšení! Proč to ještě zhoršujete?
Prokop Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Představa zatím není a nebude do té doby, dokud se definitivně neusadí koncept. Plánujeme jejich výrobu na podzim, takže je zatím času dost. Cigi: víte kolik mi je, nechme to už být. Oba víme, že se v názoru na to, co se tehdy politicky dělo shodneme. Nechme politiku politikou a vraťme se k tomu hezkému. K těm kolečkům, pérkám a šroubečkům. Souhlas?
Wachn Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Nevím PRIMe, jestli si rozumíme. Vy mluvíte o replice Prim Sport kal. 68, ale já měl na mysli repliku Prim Sport kal. 96 pro letectvo. Georg: Myslíš, že k těm hodinkám seženeš i jejich (pravdivý) příběh? To je myslím ještě míň pravděpodobné, než sehnat hodinky jako takové.
georg Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Wachn napsal: Georg: Myslíš, že k těm hodinkám seženeš i jejich (pravdivý) příběh? To je myslím ještě míň pravděpodobné, než sehnat hodinky jako takové. Chápu tě a vím, jak to myslíš. Když jsem se zmínil, že mám rozhozené sítě, myslím tím to, že tchán bydlí v Čáslavi. Leta letoucí je tam vojenská letecká základna a hromady pilotů - důchodců. Tchán sice není a nabyl pilot, ale je důchodce. Důchodci se občas scházejí na pivo. Tak proto jsem optimista - šance tady je a zdá se mi, že i s vysokou pravděpodobností úspěchu.
odklizec Odesláno 1. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Haha chotusice u caslavi...28 letecka zakladna..tak tam jsem si odbyl rok jako zdravotak..dobre lazne.
Wachn Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Tak to jó Kdyby tchánovi kumpáni někde vyštrachali dvoje, tak neříkej ne, já bych se obětoval Nakonec taky jsem sloužil u letecva, na vojně (Stará Boleslav), tak mám taky nárok, ne? :D
georg Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Pánové, co kdybychom vyrazili do Čáslavi jako delegace, chodili od domu k domu a somrovali hodinky - " Nemáte něco doma po dědovi pilotovi, vždyť vám to k ničemu není a kdo by dnes něco takového vůbec nosil! Tak nám to dejte, my to dojdeme vyhodit." Teď vážně, mě by jedny bohatě stačily a pokud by se jich sešlo více, slibuji, že se to dozvíte na Chronomagu jako první.
odklizec Odesláno 1. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Pokud byste nekdo vystrachali nejake Prim Sport I navic v renovovatelnem stavu, a sami je nechteli nebo uz mate, dejte mi vedet. Bud koupim, nebo vymenim za nejake jine PRIMky (i dvoje-troje za jedny) z me "sbirky" Porad se mi nedari je sehnat
Wachn Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 už mám nachystané žebradlo "Dobrý den, nemáte trochu vody? Já mám takový hlad, že bych u vás i přespal! ...no trochu jsme odbočili že...
Prokop Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 To wachn: nebudete tomu věřit, ale i v té spleti všech diskuzí vím o čem mluvím. Repliku hodinek pro letectvo ČSSR - repliku hodinek z roku 1976 chystáme opravdu až směrem k podzimu. Jinak pánové, hodinky by stále měly být majetkem Vojenské správy.
Honza49 Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Wachn. Ve Staré Boleslavi bylo letectvo? Tam byli ti co je sundávali. Honza 49
watch Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 to Wachn Jaky cifernik maji ty SPORT automaty s kalibrem 69? Stejny jako ostatni sporty? Nemas nahodou fotku?
georg Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 watch napsal: to Wachn Jaky cifernik maji ty SPORT automaty s kalibrem 69? Stejny jako ostatni sporty? Nemas nahodou fotku? Tato fotka tu běhá z jednoho fóra na druhé.
watch Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 To je kalibr 96? Ale 69? Jedna se o stejny cifernik?
georg Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 To je kalibr 96 a podle informací (od Prima) které mám, se jiné kalibry běžně nepoužívaly. Nevím ale, jaký kalibr je v současně nabízených Prim Sport Automatic (nerezové pouzdro, akrylátové sklíčko) a cena cca 2 tis. kaček. Jinak do běžných Sportů nejde osadit kalibr 96 bez úprav pouzdra a jiného víčka.
Wachn Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 Watch: Tu fotku mých automatů už jsem tady někam dával - zkusím to ještě najít. Ale nejsou to Sporty, jako soudek, no zkusím to najít... Ty na fotce od George já nemám, bohužel. Honza49: Jasně že tam bylo (a snad ještě i je) letectvo, přímo velitelství vzdušných sil. Před kasárnama byla na podstavci "jednadvacítka" - nikdy se nám nepodařilo s ní cestou z hospody odletět
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se