Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj pánové,rád bych znal Váš názor na tento model.Jedny jsou v k dispozici prodejním vákně a já mám "cukání". Nejde mi o posouzení ceny,ale kompilace.Ty dvě "vteřinovky" jsou zanimavý,ale netrpí tím strojek,přesnost a případně častější dost drahý servis?

Odesláno
  V 20. 10. 2011 v 1:56, 'Mira188' napsal:

Ahoj pánové,rád bych znal Váš názor na tento model.Jedny jsou v k dispozici prodejním vákně a já mám "cukání". Nejde mi o posouzení ceny,ale kompilace.Ty dvě "vteřinovky" jsou zanimavý,ale netrpí tím strojek,přesnost a případně častější dost drahý servis?

jsou tak sestrojené aby tak fungovali,nemáš se čeho bát,a aj ta cena je super,co se tíče vlivu na odchilku a servisu,žádná mechanika není absolutně přesná a kvalitní servis stojí za ty peníze,takový malí příklad:koupíš si auto za 4mega a narveš do něho olej za 200kč?,asi ne že,mně uchvátilo tohle ale vím 100% že to zůstane jenom snem

post-19068-046623800 1319087140.jpg

Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

Jsou to perfekni neokoukany tool hodinky. Nevím co je podle tebe drahej servis, ale oservisujou ti je i u nás a to je podle mě velká přednost.

Edit: teď koukám, že to jsou 2009. Nad tím servisem bych teda moc nepremyslel.

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno (upraveno)
  V 20. 10. 2011 v 10:06, 'Mira188' napsal:

Dík za odpovědi.Jen mne zarazilo že se u nového majitele příliš neohřály.Mira

Nad tím si hlavu nelámej - např. moje obrátka (nákup-prodej) je 3 měsíce a těžko lze pochybovat nad tím, že Reversa nebo Breguety byly dost dobrý...

Skyracery jsou perfektní hodinky. Osobně je mám radši než předcházející Herculy - kvůli datumce.

Mají zajímavou komplikaci jak s těma zdublovanejma ručkama, tak i na obrácený lunetě.

Co se týče přesnosti, tak u Béček je všechno v nejlepší normě.

edit: http://www.breitlingsource.com/watch_details/Professional_40.html

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

Slušná frekvence :)

V 20. 10. 2011 v 10:10, 'bandicoot' napsal:

Nad tím si hlavu nelámej - např. moje obrátka (nákup-prodej) je 3 měsíce a těžko lze pochybovat nad tím, že Reversa nebo Breguety byly dost dobrý...

Skyracery jsou perfektní hodinky. Osobně je mám radši než předcházející Herculy - kvůli datumce.

Mají zajímavou komplikaci jak s těma zdublovanejma ručkama, tak i na obrácený lunetě.

Co se týče přesnosti, tak u Béček je všechno v nejlepší normě.

edit: http://www.breitlingsource.com/watch_details/Professional_40.html

Upraveno uživatelem Mira188
Odesláno (upraveno)
  V 25. 10. 2011 v 8:20, 'Andrej888' napsal:

Sú to vinikajúce hodinky, zacínám ľutovať že som ich predal.

..jj souhlas...:smile_anim: :D

Edit: ..chvilku jsem uvažoval,že je vemu od tebe zpátky..:D

Upraveno uživatelem bedja
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...