Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahojte čo poviete na tuto značku?Malo sa tu onej píše a je dosť známa vo svete není taka zaujímavá tým, že sú prevažne všetky modely čierne okrem kolekcie originál čo sú z kovu alebo?A konkrétne tento model Rado true jubilé čo vy nato?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem erozko
Odesláno

O Rado nájdeš plno informácií. Aj tu sa spomínajú, aj keď nie často, dokonca sú tu aj majitelia týchto hodiniek. Rado je opäť tradičná swiss značka, ktorá je známa experimentovaním s materiálmi, hlavne v keramike (ale aj s tvrdými kovmi). Myslím, že Véčkový model bol prvý a vtedy zrejme aj puzdrom najtvrdší na svete. Ich často plne čistý design prináša aj dosť ocenení najmä prestížne Red Dot a IF design award. Hlavne ich treba vidieť naživo, na obrázkoch tak tá čierna keramika nevypáli ako v reále.

Tu na chronomagu prešumeli krásne nablískané RADO diversky (automaty) s rotujúcou kotvičkou na pozícii"6"

Jubile sú takisto keramické a quartz. Na mňa sú až príliš minimalistické (podobne ako Movado napr. model sapphire s PVD úpravou), snáď aj dámske, na druhú stranu tak naplno vyznie tá nablýskaná keramika.

Odesláno

Urcite se tady rado diskutovalo hlavne kvuli materialum a zpracovani. O tom je zde materialu dost.

U toho modelu, co jsi postnul bych byl opatrný, pokud tedy nejsi gay, dirigent, tanečník nebo "umělec" Posted Image

Odesláno

2erozko: Rado dělá i moc hezkou keramiku na bázi Wolframu s "kovovým" vzhledem povrchu - mrkni třeba na řady Ceramica a nebo Sintra; Jestli nejsi ženská tak Jubilé jsou fakt... no prostě jak píše Frantik.

Tyhle mám zrovna na ruce, na vlastní fotky kvůli všudypřítomným odrazům prozatím rezignuju...

Posted Image

Problém je že nové už jsou na Quartz opravdu "vyšší cenová" - a na plechové polsko-čínské fíky z Aukra za čtyřku radši rovnou zapomeň...

Odesláno

Noo gay ani umelec ani žena nesom :-)tancovanie zbožňujem ale inak som normálny zdravý chlap :-)) a páčia sa my tieto ja chodím 9hod denne elegantne oblečený a nosím aj manž. gombíky aj dobre my sadli na ruku aspoň myslím už ich mám neodolal som čiže neskoro :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Foto je len cez mobil čiže nič moc prepáčte ale aspoň aby ste videli.Bola veľmi dobra cena tak som neváhal to vziať ponosím a keď bude niečo zaujímavejšie posuniem ďalej na predaj nech robia radosť niekomu inému :-)

Odesláno

Ja táák, to bolo také oťukávacie vlákno :D Myslím, že štýlovo si to zladil pekne, áno, tento typ hodiniek sa k tomu hodí. Na mňa to z obrázka pôsobí ako fakt dámsky model. V pohode, veľmi dobrý výber značky, rozhodne nie je taká okukaná. A základ je, že sa ti páčia.

Odesláno

Design a materiály pouzder, dnes lepší provedení ETA strojků. Něco mezi sportovnímí a klasickými oblekovkami. Taky nějaké mám. Jinak pozor, váhu tvrdokovového pouzdra si zkus předem, ať nejsi překvapený.

Odesláno

Mě osobně lákají černé pánské Sintry. Ale nejsem si jimi natolik jist, abych za ně utratil 50K. Tak jsem zvolil náhradní řešení, včera jsem objednal jejich dámskou variantu s brilianty pro mámu k narozeninám:

Sice mě trochu čílí dát takové paníze za quartz, na druhou stranu mě jejich designový minimalismus a úchvatný černý lesk fascinují. A myslím, že starší dámě nemohou neslušet.

Odesláno

Keramické Rado mají i přes příšernou cenu jednu nezanedbatelnou výhodu - nepoškrábou se tak snadno jako běžný nerez, takže i po letech můžou vypadat jako týden nošené - a jako takové už se dají koupit podstatně levněji než za 50-70 tisíc, aniž by to na nich bylo poznat... :smoke:

Upozorňuju že i přes skromné uváděné rozměry jsou Rado Sintra celkem masivní "račmena" - hlavně údaj "šířka 34mm bez korunky" dost klame, rozhodně nejde o nějaký "1Oz penízek" jako třeba "La Grande Classique de Longines" o stejném nominálním průměru.Každopádně před nákupem doporučuju odzkoušet na vlastní kůži (...i na omak jsou až nechutně příjemné) a teprve potom objednávat.

Ještě pokus o vlastnopazourní foto... původně jsem chtěl taky "matné černé", jenže ty v porovnání s těmahle "leštěnkama" z roku 2003 vypadaly jako ušmudlanej bakelit:

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Já mám tyhle a naprostá spokojenost. Ten materiál je fakt nezničitelnej. Několikrát jsem s nima narazil do futer a nikde nic, stále jako nové. navíc ten design je dost odlišný od "klasických" hodinek a lidi si jich dost všímají.Což nevím, jestli je zrovna výhoda...

Upraveno uživatelem km.kmk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...