Gilius Odesláno 1. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2008 CITIZEN AQUALAND JV0051-60E- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2008 analogová část je také LCD,nepletu-li se......ty malé ciferníčky by měli umět i rafičky. Podobná Casia(ne přesně tento typ) jsem měl v ruce a uměly to. Tyhle to dle mého soudu neumí. Do těhle kulatejch ciferníčků dává Casio signalizaci, které funkce jsou zapnuté. Všimni si, že i rozdělení není na 12 dílů. Někdy také v těch ciferníčkách bývá indikátor vteřin, že to tam po vteřině různě "problikává". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2008 Tyhle to dle mého soudu neumí. Do těhle kulatejch ciferníčků dává Casio signalizaci, které funkce jsou zapnuté. Všimni si, že i rozdělení není na 12 dílů. Někdy také v těch ciferníčkách bývá indikátor vteřin, že to tam po vteřině různě "problikává". AHa...tak to jsem se asi poplet......ještě zapátrám ale...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2008 V jiném vlákně byla zmínka o výstavě "Hodiny a klenoty". Mimo jiné tam Goldtime bude představovat nové ana-digi od Citizenu: Citizen Superchronograph 1000 - Více info o hodinkách třeba zde. Na obrázcích vypadají pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 vypadají dobře,to ano..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 U těchto Casio to nejsou ciferníčky lc ruček, jen v těch malých polích skáčou asi ve dvouvteřinových intervalech jednotlivé segmenty (výseč kruhu) a ten největší kruh je na nastavení typu odpočítávače, mají totiž kromě normálního a opakovaného odpočítávače ještě 9 dalších odpočítávačů pro různé druhy sportů. analogová část je také LCD,nepletu-li se......ty malé ciferníčky by měli umět i rafičky. Podobná Casia(ne přesně tento typ) jsem měl v ruce a uměly to. Ještě ale zapátrám,jestli je to opravdu pravda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 díky za opravu....tedy jsem se spletl..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 to Gill: hele, ty je fakt sbíráš? Kolik jich máš? Vždyť tohle je tak "nekoherentní" část tohodle průmyslu... nebo se pletu? nebo směřuje někam přesněji tvůj zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Posílám Ti odkazy na Zenithy, o kterých jsme se před chvilkou bavili, třeba se Ti zadaří, budu držet palce !! Zkus to !!! Zenith Vintage, už se tam válí 3 dny a zatím po nich ani pes vzdechl Zenith Defy, tady se už nějací vlčáci objevili, už větří. .. když to tak po sobě čtu, nějak jsem se zamiloval do kynologie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 (upraveno) to Gill: hele, ty je fakt sbíráš? Kolik jich máš? Vždyť tohle je tak "nekoherentní" část tohodle průmyslu... nebo se pletu? nebo směřuje někam přesněji tvůj zájem? Jasně.....to,co stojí za zmínku,mám v blogu....asi osm kousků. Jinak mi teď něco přišlo od chlapů tady,musím něco oživit a dát do pucu. Jestli je to nekoherentní....to neposoudím.....takévé hodinky se mi líbí a tak je sbírám. Zajímají mne hlavně vintážní kousky,Bondovská Seika,hybridní Seika.....a další.....prostě to mám rád. Mimochodem,skoro všechny i nosím...... 4Thesis - díky moc!!!! Upraveno 2. října 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 (upraveno) No... tím nekoherentní jsem myslel, že jich je straaaašně moc a současně "každá ves, jinej pes".. takže jak to máš zaměřeno... podle výrobce, nějaké technické specifikace, legenda, použití ve filmu, etc.? btw: tvůj blog se mi nezobrazuje Upraveno 2. října 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 (upraveno) No... tím nekoherentní jsem myslel, že jich je straaaašně moc a současně "každá ves, jinej pes".. takže jak to máš zaměřeno... podle výrobce, nějaké technické specifikace, legenda, použití ve filmu, etc.? btw: tvůj blog se mi nezobrazuje Právě,že není......těch vintážních moc vidět není a když už,tak za "pěkné" sumičky......hodně je třeba Casií.....protože vyrábějí modely takřka nepozměněné mraky let. Když si prohlídneš obrázky tady v threadu(hlavně tak prvních 7-8 stran),tak uvidíš,co mne asi tak zajímá.....zaměřuju se hlavně na počátek tohohle směru...kdy to ještě každej dělal "jinak" a výrobci se mezi sebou předháněli,co zrovna jejich kousky budou umět oproti jiným. "Domov" u mne najdou i jiné,ale tyto mne interesují nejvíce,po těch jdu. Ona se technologie dost lišila....třeba Hujer Menhetn je osazen dvěma na sobě nezávislými strojky.....Zenith to kombinoval s LED technologií,Seiko zase dělalo grafický timer,Citizen(tuším) přišel s budíkem jako takovým......atdatd. add Blog....hmmm,to je divné,mně normálně ano. Upraveno 2. října 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Blog se mi také bohužel nezobrazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Blog se mi také bohužel nezobrazuje. To je divné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 No, ty Hujerky jsou asi opravdu TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 No, ty Hujerky jsou asi opravdu TOP Onione,to se nedá takhle říci......stačí juknout na Ana/Digi chronography od Omegy(Montreal 76)....nebo Breitlingy......já nedokážu říci,které jsou opravdu top...nebo.....dokážu....no.1 jsou pořád ty Hujerky(ale světlé)......ale líbí se mi všechny. Chápu,že se to ostatním může zdát ujeté....na jedno brdo......ale.....zrovny ty mé pocity,myslím,chápeš....protože tuším,že máš úplně stejné u B-Uhren. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 Jinka...hodinky,které mám ve sbírce a které nosím.....takové moje nejzamilovanější: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 Onione,to se nedá takhle říci......stačí juknout na Ana/Digi chronography od Omegy(Montreal 76)....nebo Breitlingy......já nedokážu říci,které jsou opravdu top...nebo.....dokážu....no.1 jsou pořád ty Hujerky(ale světlé)......ale líbí se mi všechny. Chápu,že se to ostatním může zdát ujeté....na jedno brdo......ale.....zrovny ty mé pocity,myslím,chápeš....protože tuším,že máš úplně stejné u B-Uhren. Jak už jsem jednou napsal "sice nerozumím, ale chápu tě" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 Citizen World Time Model JU0060-57H - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 (upraveno) nejsem si jist,jestli jde opravdu o limitovanou edici.... Omega X33 F15 Eagle Fighter - zdroj watchuseek.com Upraveno 3. října 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se