Gilius Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 (upraveno) CITIZEN PROMASTER JQ6060-59Y- CITIZEN PROMASTER WORLD-TIME JN5009-51E- Upraveno 5. října 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Rozhodl jsem se, že Tě podivostmi zahrnu a že to podivnosti jsou . Promiň kvalitu fotografií, quartzem jsem se nikdy nezaobíral, proto nezabírají na mých HDD příliš místa, tyhle kousky jsem vyhrábl až na dně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Díky...některé tu již jsou a některé sem vůbec nepatří...ale ty DarthVadery jsou boží..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2008 Timex Ironman Solar T5G691- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2008 Casio AW-20 Speed Memory 100 -další varianta: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2008 MINI by Xlarge- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2008 Bulova Marine Star model 96C30- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2008 (upraveno) no a jedny z řady,které si zahrály ve filmu... Hamilton Multi-Touch Samuel L. Jackson Edition- tyhle umí:Chronograf,měří teplotu,barometr,výškoměr,kompas.....takovej Tissot T-Touch od Hamiltonu.Akorát v podstatě nesehnatelný. Upraveno 6. října 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2008 tohle jsem objevil na WUS fóru....ale co je to za model Casií,to netuším(možná 9000?)- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 (upraveno) MICRONTA - ADVANCE DUAL TIME- Upraveno 7. října 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Bulova combitron - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 další model SEIKO ALBA- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INA Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Casio Alarm Chronograph, ktery mi pred ~15ti lety delal velkou radost. Pouze jeho nevyhoda byla: ploche mineral. sklicko vystouple asi 1mm nad lunetu, takze si tedy poctive sbiralo "pamatky" na ruzne setkani vseho druhu, napr. s futry dveri... atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Tohle jsem ještě doma našel. Reklamní hodinky rozdávané před mnoha lety ke kartonu cigaret Prince Na dýnku je jako výrobce napsán jakýsi dánský hodinář René Sindlev, ale jaké hodinky jsou použité jako základ, to nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 (upraveno) vypadá to na jeden model Armitronu(někde tu je)......mám podobné(skoro přenou kopii těch Armitronů),tentokráte od firmy Camel.....a nemožu na ně najít vhodný tah. Jinak jsou úplně netknuté,snad nikdy nebyly na zápěstí.... ty originál Armitrony jsou tady: Upraveno 7. října 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 tohle jsem objevil na WUS fóru....ale co je to za model Casií,to netuším(možná 9000?)- To si někdo udělal jen montáž v počítači. Luneta a ručičky vůbec nejsou Casio. střed je model hexa graph HGW 10. Jinak velká pochvala Gilliusovi, celý vlákno je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Tak tyhle tu ještě nejsou. Casia co se mi kdysi moc líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 To si někdo udělal jen montáž v počítači. Luneta a ručičky vůbec nejsou Casio. střed je model hexa graph HGW 10. Jinak velká pochvala Gilliusovi, celý vlákno je super! A Lunata s rucickama je Stocker & Yale SandY 650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 máte pravdu,chlapi....jsem blb,že jsem se nepodíval pořádně. Omlouvám se.... --ale vypadá to hodně zajímavě...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 jak jsme se o kousek vejš bavili o těch "reklamních" a Armitronech....tak...ehm...jsem našel tohle..... Pravděpodobně velmi oblíbený look let 80-90tých....co pamatuju,tak za "totáče",ke konci......se podobné hodinky hodně objevovaly na packách lidí....a mne celkem uchvacovaly svými rozměry. Aeroshell Pilots watch- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se