Přejít na obsah

Analogo digitální hodinky

Gilius

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

Rozhodl jsem se, že Tě podivostmi zahrnu a že to podivnosti jsou :D . Promiň kvalitu fotografií, quartzem jsem se nikdy nezaobíral, proto nezabírají na mých HDD příliš místa, tyhle kousky jsem vyhrábl až na dně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no a jedny z řady,které si zahrály ve filmu...

Hamilton Multi-Touch Samuel L. Jackson Edition-

post-1110-1223314631.jpg

tyhle umí:Chronograf,měří teplotu,barometr,výškoměr,kompas.....takovej Tissot T-Touch od Hamiltonu.Akorát v podstatě nesehnatelný.

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři

Casio Alarm Chronograph, ktery mi pred ~15ti lety delal velkou radost. Pouze jeho nevyhoda byla: ploche mineral. sklicko vystouple asi 1mm nad lunetu, takze si tedy poctive sbiralo "pamatky" na ruzne setkani vseho druhu, napr. s futry dveri... atd.

post-3133-1223378652.jpg

Odkaz ke komentáři

vypadá to na jeden model Armitronu(někde tu je)......mám podobné(skoro přenou kopii těch Armitronů),tentokráte od firmy Camel.....a nemožu na ně najít vhodný tah. Jinak jsou úplně netknuté,snad nikdy nebyly na zápěstí....

post-1110-1223382522.jpg

ty originál Armitrony jsou tady:

post-1110-1223382613.jpg

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři

tohle jsem objevil na WUS fóru....ale co je to za model Casií,to netuším(možná 9000?)-

post-1110-1223315184.jpg

To si někdo udělal jen montáž v počítači. Luneta a ručičky vůbec nejsou Casio. střed je model hexa graph HGW 10. Jinak velká pochvala Gilliusovi, celý vlákno je super!

Odkaz ke komentáři

jak jsme se o kousek vejš bavili o těch "reklamních" a Armitronech....tak...ehm...jsem našel tohle.....

Pravděpodobně velmi oblíbený look let 80-90tých....co pamatuju,tak za "totáče",ke konci......se podobné hodinky hodně objevovaly na packách lidí....a mne celkem uchvacovaly svými rozměry.

Aeroshell Pilots watch-

post-1110-1223461658.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...