Milil Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 Taky se mi moc libily. Tenkrát Ač nekuřák, tak jsem kvůli nim ten kartáč Princek koupil a pak ho někomu věnoval k Vánocům. Už bez hodinek samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 Taky se mi moc libily. Tenkrát Ač nekuřák, tak jsem kvůli nim ten kartáč Princek koupil a pak ho někomu věnoval k Vánocům. Už bez hodinek samozřejmě :lol2: Mně se líbí i teď....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 (upraveno) Hexa Graph jako základ tohoto povedeného klonu vyráběný na přelomu 80. a 90. let. Jinak vše už napsal t2. tohle jsem objevil na WUS fóru....ale co je to za model Casií,to netuším(možná 9000?)- Upraveno 8. října 2008 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 No tuto neni žádnej typ od Casio, je to jen hříčka ňákýho počítačovýho vtipálka. Plášť je asi od nějakých ručkových, celej "face" je z Casio Hexa Graph a ty ručky jsou dodělaný taky odjinud. už to tu chlapi psali......já bych neřekl vtipálka,spíše bych to bral jako návrh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 jak jsme se o kousek vejš bavili o těch "reklamních" a Armitronech....tak...ehm...jsem našel tohle..... Pravděpodobně velmi oblíbený look let 80-90tých....co pamatuju,tak za "totáče",ke konci......se podobné hodinky hodně objevovaly na packách lidí....a mne celkem uchvacovaly svými rozměry. Aeroshell Pilots watch- Jo, to byly časi... stačilo mít takovýhle hodinky, bundu bomber a nebo něco jako Parka a byl jsi "in" Dneska aby si utratil horentní prachy za 911 a stejně tě někdo trumfne Lambem :D Měl jsem stejné, jen pod jinou značkou.... a byl jsem na ně patřičně hrdý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 Měl jsem stejné, jen pod jinou značkou.... a byl jsem na ně patřičně hrdý Máš je ještě,nebo ses jich zbavil???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 další z řady Citizenů- Independent 1481010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2008 CASIO DIGITAL 'TWINCEPT' - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Abych taky neco pridal. Chronosport UDT - hodinky, ktere fasovali clenove Navy SEALs, UDT (Underwater Demolition Teams) a US Army Special Forces. Vice zde: scubawatch.org/chronosportUDT.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Díky...už tady jsou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 Timex- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 National Geographic TimeTrekker II- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2008 koukám,že mi tu chybí G-shocky......takže,za rodinu těchto hodinek alespoň jeden kus: CASIO G-Shock G-315RL-4- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2008 (upraveno) Nike dělá pěkné a i vcelku žádané digitálky a někdo si na hodinky stejné značky,jako nosí oblečení potrpí... pro takové dělá třeba firma Adidas.... ADIDAS ADP1039- nebo : ADIDAS ADP 1056 330ft- Upraveno 12. října 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2008 CITIZEN-podobnost s Casii,které tu má třeba Jakubisko,je určitě jen čistě náhodná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2008 CROSS TRAINING LCD SPORT CHRONO- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2008 koukám,že mi tu chybí G-shocky......takže,za rodinu těchto hodinek alespoň jeden kus: Tak když se tu objevily G SHOCKy tak já taky přidám jedny ze své sbírky: G 300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2008 Casio AQW-5 - Casio AW-304 - Casio MMA-200W - Casio VQ-12 - Casio GPZ-1001 - Casio MW-43 COMPASS - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2008 TISSOT T65.7.588.61- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2008 a jedny "ofajfkované".... Nike Triax Swift ADX - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se