Gilius Odesláno 28. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 (upraveno) kápnul jsem na zajímavý kousek- Zeppelin 7570 - a proč zajímavý??? Protože k nim výrobce udává toto: - Movement: ETA 2824-2 swiss made, 25 jewels, Automatic - displays for alarm, chrono and 2nd timezone, - stainless steel case - handmade leatherband - screwed glas back - waterresistant 5 atm. - 39 x 9 mm Upraveno 28. listopadu 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 Kde jsem tenhle kalibr už viděl? (haha,to mělo být vtipné) jeho četnost mi připomíná koncernové 1,9tdi od pola až k chrysleru. Jen jsem si vždy myslel že jde o quartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 Giliusi tohle by nemuselo být drahé - do konce 10 hodin http://cgi.ebay.com/ALBA-BY-SEIKO-DUO-ALAR...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 Giliusi tohle by nemuselo být drahé - do konce 10 hodin http://cgi.ebay.com/ALBA-BY-SEIKO-DUO-ALAR...1QQcmdZViewItem díky...jsou pěkné....ale trochu něco jiného,než po čem teď koukám..... ještě sem prsknu obrázek těch ALBA,ty tu nejsou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 PULSAR - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2008 (upraveno) Citizen Navyhawk Thunderbird- Upraveno 29. listopadu 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2008 z Afrikova vlákna o vojenských hodinkách jsem si vypůjčil fotku hodinek,které sem určitě patří.... Bell & Ross BR03- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2008 z Afrikova vlákna o vojenských hodinkách jsem si vypůjčil fotku hodinek,které sem určitě patří.... Bell & Ross BR03- Jo ty jsou pěkný. Chybí jim ale spínače, který tam pravděpodobně nedali kvůli jakési estetičnosti. Pro ovládání funkcí by to ale bylo pohodlnější. Jinak fakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 (upraveno) ESQ 07300970 Octane- ESQ 07301132 - Upraveno 1. prosince 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 Citizen 8945 Wingman- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 Citizen Digi-Ana- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 BULOVA CHRONOGRAPH 98C69- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 Armitron VA41- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 Citizen Digi-Ana- Tak tyto jsou moc hezke. Tvoje? Nemeli bychom nejak oddelovat to co vlastnime od tech co sem jen vlozime? (jen takovy napad) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 nene-----moje ne. Momentálně jedu po jiných.... nápad možná dobrej,ale v tomhle vlákně už to neudělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 Jo ty jsou pěkný. Chybí jim ale spínače, který tam pravděpodobně nedali kvůli jakési estetičnosti. Pro ovládání funkcí by to ale bylo pohodlnější. Jinak fakt pěkný. Taky jsem na ne koukal, obecne si mi Bell & Ross nijak obvzlast extra nelibi, ale velke B je na tom u me uplne stejne. Oboji respektuju - ale neslintam po nich. Kombinace ANA/DIGI se mi na B nelibi, ale tyhle Bell & Ross BR03 jsou desingove pro me jinde. Ne ze bych se zamiloval, ale libi se mi. Kdyz jsem je videl prvne, take me zarazilo, ze nemaji tlacitka. Pak jsem usoudil, ze to bude jako u B kde se to ovlada korunkou. Trefil jsem se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 Giliusi tohle uz tady nekde mas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 ne...nemám...hele....víc info,prosím...nebo aspoň model a já si to najdu....líbit se mi moc......(jest to titan,nebo PVD??) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 Bell-Ross se evidentně líbí.....tak ještě jeden obrázek na chuť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 ne...nemám...hele....víc info,prosím...nebo aspoň model a já si to najdu....líbit se mi moc......(jest to titan,nebo PVD??) Model Chrono Classic XLS, 45 mm nerez s PVD, quartz ETA 988.333 Az zjistis co to vsechno umi tak to sem soupni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se