Gilius Odesláno 21. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2008 to je fakt... ale nejak se mi do toho nechce - na moji tlapu jsou maly... uvidime... jeste mam podobne Casio - bile, setrene pozlaceni, displej dole "do pulmesice"... na tech bylo perfektni soucasne serizovani rucicek i displeje tlacitky... To nevadí,že jsou malé...nosit je přece nemusíš......ale....šuplíková smrt je něco strašného....... Casia jsou hranaté,nebo kulaté???...a vůbec....jedna fotka vydá za 1000 slov..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2008 no pěkně......díky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2008 a opět něco novějšího: Rado Sintra Mens Watch R13354152 - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2008 (upraveno) no...jinak....vzhledem některých analogicky/digitálních hodinek se "inspirovaly" i některé fahsion firmy.... typickým příkladem je právě DKNY,která okopírovala vzhled Hujerek Manhattan...ale úplně...... vím o dalších,ale musím najít fotky,které sem potom dám. Upraveno 22. srpna 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2008 Zdar Giliusi, co říkáš na takovou zrůdnost , takovéhle kousky asi baštíš, tenhle má i ozajstné rádio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2008 Tyhle Casia moc ne...ty jsou nové....a rádio na hodinkách taky mít nemusím....ale je to určitě zajímavý kousek....z těch novějších se mi líbí třeba ty Rado,co jsem sem dnes dával.....ale ......1500 doláčů jen to fikne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2008 Zdar Giliusi, co říkáš na takovou zrůdnost , takovéhle kousky asi baštíš, tenhle má i ozajstné rádio. Tohle je model Casio EFA-124D, jak jsi přišel na to rádio? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2008 Seiko Mens Analog & Digital Watch H357-505D - Casio AQ-6W Tachy Style Reverse Display - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2008 no...jinak....vzhledem některých analogicky/digitálních hodinek se "inspirovaly" i některé fahsion firmy.... typickým příkladem je právě DKNY,která okopírovala vzhled Hujerek Manhattan...ale úplně...... vím o dalších,ale musím najít fotky,které sem potom dám. a co, koupil už sis ty DKNY jako náplast na čekání až k tobě doplují ty TagHujerky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2008 a co, koupil už sis ty DKNY jako náplast na čekání až k tobě doplují ty TagHujerky? Ne,nekoupil....pocitově se mi nějak nechce......pořád nějak nevím,jestli mám,nebo ne......?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2008 Tak to záleží za kolik se ty DKNY dají koupit.... Já bych do nich šel.. a třeba zjistíš, že ti to nesedne a ušetříš za dream watch.... a nebo holt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2008 I s poštovným asi 150 liber-....okolo 5000 kč. Ty Hujerky prostě mít musím,i kdybych je potom neměl nosit,tak tyhle hodinky jsou pro mne "must have". O DKNY ještě rozmýšlím......uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2008 Pokud se nepletu, neměli je v jednom díle kluci ź CI5 ? Pokud ano tak chápu, že je mít musíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2008 Pokud se nepletu, neměli je v jednom díle kluci ź CI5 ? Pokud ano tak chápu, že je mít musíš Klucí ne...jen Bodie..... A potom mu je zničili..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2008 Klucí ne...jen Bodie..... A potom mu je zničili..... a on za ně v nemocnici dostal ty dětský... Jo, pamatuj... Tak už ten důvod proč je chceš chápu:) A jaká je jejich cena.. když teda budou typrav Hujerky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2008 (upraveno) a on za ně v nemocnici dostal ty dětský... Jo, pamatuj... Tak už ten důvod proč je chceš chápu:) A jaká je jejich cena.. když teda budou typrav Hujerky? jj...dostal....s MickeyMousem..... Důvod,proč je chci,je ten,že jsou naprosto super....ne proto,že je měl Bodie. Je to styl,kterej se mi líbí.Mne tyhle hodinky prostě berou...stejně,jako Tebe "dojče" B-Uhren. Cena??? Od 500 éček výše...tuhle se jedny v NOS stavu dostaly nad 800 éček....a je o ně pěkná rvačka. Totéž ty Hujer Senator......není jich moc k dostání a jsou super. Mimochodem....pořád je k vidění verze s černým ciferníkem.Ty se světlým jsem ještě nabízet neviděl.....a já bych chtěl zrovna ty se světlým(ehm....nejlepší by,samozřejmě,byly oboje..... ) Upraveno 23. srpna 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2008 ale to nejni taková hrůza... btw: mně by se líbili leda kvůli tomu, že je měl Bodie .... ale jak správně píšeš, já jsem zase ulítlej na B-Uhren... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2008 .... ale jak správně píšeš, já jsem zase ulítlej na B-Uhren... Jak tak ale koukám,tak na tyhle hodinky jsem tu ujetej asi sám......když se rozhlídnu po Chronomagu,tak tomu i rozumím,na druhou stranu,je tu skoro 4000 registrovaných lidí.....se trochu divím Na jinejch fórech je teda více příznivců.....už tam sosám info,abych byl chytřejší a mohl sem házet taky data a různé info a nepoustoval sem jen fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INA Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2008 Tady mas 3 aktualni modely od Diesel na dane tema... A jeste si dovolim pridat (ac vim, ze to sem nepatri) dve varianty tech poslednich digi. jen v analog. verzi., ktere podle mne vypadaji trosicku lepe..., no ja nejsem digitalkovy typ., ale mechanicke "jump hour" jo to JO, to muzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2008 Hlavně ty první dva modely jsou dost zajímavé......díky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se