Přejít na obsah

Analogo digitální hodinky

Gilius

Doporučené příspěvky

Dvě kočky,bullterierka...Ty se evidentně nenudíš.....:lol2:

Sem poudal,že chudák náš papouch...už takhle má jednu nohu fuč...chytil se v kleci blbě drápkem a zlomil-takřka si ji ukroutil...zvěrolékař ho chtěl utratit,ale papouch se pral...tak jsme to zkusili a teď máme doma Johna Silvera.....fenu chodí provokovat,kočku by asi nepřežil.Asi určitě.

A jsou to mrchy zákeřný,proradný a nevděčný.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jsou to mrchy zákeřný,proradný a nevděčný.......

vod tý doby co jsem zjistil že existuje něco jako kočka ......a vod tý doby co jsem začal mluvit, tak zastávám stejnej názor. Jenže nedávno vodněkud děti přitáhly "toto" a já musím konstatovat, že je s tím "toto" docela prdel. Uvidíme, až "toto" vyroste. Takže já bych "zatím" za hodinky asi měnil.

post-817-1221496672.jpg

Odkaz ke komentáři

Takže já bych "zatím" za hodinky asi měnil.

...i kdybych vyměknul,tak kvůli tomu papouškovi to neudělám....dokud dejchá,kočka má smůlu.Potom si založím stránky www.jebnema.cz a ........začnu nakupovat hodinky ve velkém......

Mimochodem...to zlo tomu "toto" kouká z očí....... :hannibal:

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Čau Gilliusi, ty velký milovníku podivných věcí, posílám Ti jednu pecku, která sice do Tvé sbírky pozoruhodností kuk629.gif nepatří, ale pochází od výrobce, který tenhle kousek snad ani neměl pustit do světa, ona slovutná firma se zove Girard-Perregaux.

Nasosáno.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...