Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak vetsi cast tela hodinek tvori titan, ale uplne cely to neni, cast je i plast. Je to stejny jako u top modelu PRX-2000 a PRX-2500.

Tyto rucickovy nevypadaji spatne, ale pokud protrek, tak jedine v digi.

Odesláno

fazer : Nechci ti kazit iluze, ale titan bude nalepený píšek na plastovém pouzdře, protože dýnko se šrubuje do plastu a vodotěsnost neudržíš jinak, něž že uděláš plastové pouzdro a na které nasadíš vylisovaný Ti plech. Vodotěsná kombinace materiálů v tomto provedení není možná.

• po měsíci...
Odesláno

Poslední dobou mi u PRG 80 blbne baterka. V Koscomu mi řekli, že tuto konkrétní baterii vymění pouze v autorizovaném servisu kdesi v Říčanech u Prahy. Neměl někdo podobný problém, případně neví někdo, jestli baterku umí vyměnit i někde v Praze? Předem díky.

Odesláno

Poslední dobou mi u PRG 80 blbne baterka. V Koscomu mi řekli, že tuto konkrétní baterii vymění pouze v autorizovaném servisu kdesi v Říčanech u Prahy. Neměl někdo podobný problém, případně neví někdo, jestli baterku umí vyměnit i někde v Praze? Předem díky.

vzhledem k tomu, že to jsou soláry a autorizovaný servis Casia je Fast v Říčanech, tak bych ani nepřemýšlel o tom, že mi to udělá nějaký šmudla v Praze...

Odesláno

Ok, díky. Já jenom, že pár lidí tady si baterku měnili sami, tak jsem si říkal, že to snad nebude takový umění. Tak se opět díky hodinkám podívám na nová místa :-)

Odesláno

Ok, díky. Já jenom, že pár lidí tady si baterku měnili sami, tak jsem si říkal, že to snad nebude takový umění. Tak se opět díky hodinkám podívám na nová místa :-)

normální baterii v hodinkách s omezenou nebo malou WR jistě vyměnit lze, není to ovšem nejlepší nápad u soláru s WR 10 Bar

Odesláno

Ve Fastu ti udělají i zkoušku vodotěsnosti. Jinak wr100 by neměl být problém, ale nevím jak je to u solárů s aku. To jsem ještě neměl v drápech.

Odesláno

Pokud bych si už nechal takovýto hodinky otevřít, tak jen s výměnou těsnění, aby to zase nějakou dobu vydrželo.

Odesláno

S tim těsněním je to pravda, nějaký leta mít bude a do vody je tahám celkem dost. A originální těsnění budou mít zase jenom oni, takže nakonec ani nemám na výběr. Díky za důležité poznatky.

Odesláno

Tak jsem dneska volal do Fastu. Baterie, těsnění a zkouška vodotěsnosti by se dohromady měly pohybovat kolem pětistovky. Člověk jim tam hodinky pošle a oni mu je zpátky pošlou na dobírku. Tak se nechám překvapit, jak dlouho jim to bude trvat.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já měl zatím s FASTem pouze dobrou zkušenost a veškeré zákroky netrvaly ani moc dlouho, kolem 14 dnů. A to jsem dokonce využíval brněnskýho FASTu, ze kterýho to muselo do Prahy.

Pokud bude cena baterky, těsnění i zkoušky kolem 500Kč, tak to je super.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pokud v nich je stále původní a správná baterka CTL-1616 (a nikdo jí nezaměnil za CR-1616), tak jí dobiješ opravdu dlouhým dobíjením na intenzivně osvětleném místě. Třeba kam v létě celý den svítí slunce (ne těsně za okno nebo na palubní desku auta) a může to trvat opravdu i několik dní až týdnů. Často se takto ještě dá dobít a zachránit. Pokud už se nedobije aspoň na "MIDDLE", aby šly všechny funkce, tak už bude chtít opravdu vyměnit.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Zdravím, chci si koupit nové hodinky. Do oka mi padly PRW 3000, bohužel nemají funkci východ/západ slunce. Můžete mi prosím poradit, které protreky případně g-shocky mají podobné funkce jako PRW 3000 a mají i východ/západ slunce Díky

Odesláno

To jsem přehlédl. Já jsem se na ně díval na jen stránkách Koscomu a tam to nemají v popiscích uvedené. Aj bych se tam stavil,ale do Prahy to mám přes 250km. Každopádně v místním hodinářství mi je slíbili objednat, tak si je prohlídnu později.

Odesláno

Závěrečná zpráva z výměny baterie u PRG 80 ve Fastu.

Dnes dorazily, takže to dělá 13 dní včetně cesty tam a zpět. Výměna baterky, test vodotěsnosti a pošta zpátky celkem vyšly na 439,-. Jednoznačně tedy doporučuju originální servis, než se v tom vrtat sám. Díky všem za cenné rady.

Odesláno

To jsem přehlédl. Já jsem se na ně díval na jen stránkách Koscomu a tam to nemají v popiscích uvedené. Aj bych se tam stavil,ale do Prahy to mám přes 250km. Každopádně v místním hodinářství mi je slíbili objednat, tak si je prohlídnu později.

východ a západ slunce mj. samozřejmě mají!

Odesláno

Nebo koukni i na GW-9400, funkčně velice podobný (ne-li stejný) a navíc i odolnější.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...