Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar kolegové,

vzhledem ke svojí práci,se pomalu musím začít zamýšlet nad pořízením nějakých klasičtějších-reprezentativnějších hodinek.

Požadavky:

- klasický ,ale přitom neusedlý styl

- mechanika (asi automat)

- rozumná cena tak kolem 3.000Kč

Zatím mi z toho vychází Seiko SNKE01K1

Otázka je zda by jste věděli o nějaké vhodné alternativě,zatím mám dost času na výběr,takže budu rád za případné doporučení něčeho o čem nemám momentálně povědomí.

No a nákup v ČR.

Díky za náměty, rady a připomínky.

Odesláno (upraveno)

Můj názor je takový, že na ruku ti skoro nikdo hledět nebude a i kdyby hleděl, 99% populace stejně nic nepozná. Takže to děláš spíš pro sebe. No a na hodinkách tě může oslovit třeba jejich zpracování, detaily a tak. No a tím se dostávám k věci, že u hodinek za 3k těch detailů bude docela málo na to, aby tě to těšilo a to samé by se dalo napsat i o zpracování :(

Už jenom plechový tah-ble. Blbě se s ním hraje,zasekávají se jednotlivé dílky a pocit žádný. U Monster jsem si s tahem nikdy moc nehrál, je takový jako zbytek hodinek,tvrďácký,ostré hrany. Kdežto u SRP043 a scvs003 si s ním hraju/hrál v jednom kuse.

Když už teda lpíš na pětkách, tak se neochuzuj o to, včem je síla pětek-nepřeberné množství variant! No a to ti nákup v ČR nemůže dát. Hledej na netu. Začni třeba tu: http://www.12ampm.com/store/seiko/index.php?submit=Go&&listno=96&start=1

Edit: můj tip SNK619 Posted Image

Upraveno uživatelem ggrand

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...