Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobrý deň.

Veľmi vás prosím o rady ohľadom výberu hodiniek do 7 000 Kč.

Moje požiadavky?

Určite kvalitu na roky dopredu, skôr automaty (hodinky ako keby mali svoje "srdce"), ale môžu byť aj quartz, keď sa inak nebude dať. Remeň je taktiež jedno, môže byť aj oceľ aj čierna koža.

Páčia sa mi nejaké jednoduhšie pilotky, ale aj oblekovky. Celkovo budem hodinky nosiť ako k obleku a košeli, tak aj na voľný čas.

Zatiaľ sa mi veľmi páčia napríklad

http://www.watches88...NP4020-01EB.jpg

alebo z úplne inej kategórie, ale tieto sa mi páčia úplne najviac

http://s7ondemand4.s.../4996674?detail$

Ďalej sa mi páčili nejaké hamiltony a tissot.

Snáď si niečo z vašich typov vyberiem.

Ďakujem!

Upraveno uživatelem mmcmxcix
  • Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

univerzalky neexistuji. je to smutne zjisteni, je to drahe zjisteni, ale bohuzel je to tak. jinak k obleku Seiko Spirit SARB033, k tricku nejake potapky od tehoz vyrobce, to je asi tak jeste relativne "levne" (nebo aspon dostupne) reseni. a potom zahodit heslo k chronomagu, nikdy se nevratit a spokojene si to v klidu uzivat.

post-4836-028209700 1319837886.jpg

Posted Image

Odesláno (upraveno)

Mám nově ty Citizen NP4020 a jdělají mi velkou radost. Je to solidní kus hodinek a přitom i v obleku vypadají dobře - velmi solidně, decentně a přitom i díky arabským číslům mají šmrnc. Zpracování je taky hodně slušné, prvky na ciferníku jsou plastické, průhled do strojovny je nádherný - hezky zdobené "kyvadlo".

Zpožďují se zatím cca o 1 min. za týden - což není úplně málo, ale je to ve výrobcem uváděné toleranci (20s za den)

Cena byla výrazně po tvým limitem - 190 USD + DPH - za ty peníze požehnaně muziky, ale pokud do nich chceš dát 7000, tak se můžeš odvázat i více...

Upraveno uživatelem kerensky
Odesláno (upraveno)

Ďakujem všetkým za odpovede!

Takže idem postupne.

Viem, že Seiko je kvalita, ale mne sa na nich proste stále niečo nepáči. Raz sú to ručičky, inokedy rám atď.

Oris od užívateľa fermuello sú na môj vkus príliš decentné a "nudné". Každopádne ďakujem fermuellovi za návrh.

Zatiaľ to vyzerá na

Citizen NP4020-01EB

http://www.watches88...NP4020-01EB.jpg

a

Hamilton Khaki King Automatic

http://i568.photobuc...hakiKing013.jpg

Obidve hodinky sú proste úžasné, neviem sa vynadívať! Kľudne si viem obidve predstaviť na mojej ruke. Ešte sa podrobnejšie pozriem na rozmery hodiniek.

Teraz sa chcem spýtať na váš názor, ktoré z dvoch vyššie uvedených hodiniek mi odporúčate a prečo. Aká je kvalita strojčeka, životnosť atď. Pochopil som správne, že Hamilton je spracovaním a kvalitou trošku vyššia liga ako Citizen? Opakujem, ide mi o kvalitu a spoľahlivosť na roky, hodinky nosím každý deň a tak som sa rozhodol, že si teraz doprajem kus "umeleckého diela".

Ďalej, aká je odolnosť strojčeka? Prežije drsnejšie mávania rukou, občasnú vodu atď? A koženný remienok, prežije trochu vody z bazénu?

Pokiaľ máte nejaké ďalšie návrhy hodiniek z podobného súdku, budem rád.

Ďakujem všetkým za odpovede.

Odesláno (upraveno)

2 vlasta66: Hamilton Khaki King Automatic som našiel na amazone za necelých 400 dolárov, teda ak to nie je fake. http://www.amazon.co..._sbs_watch_t1_3

2 kerensky: tie Citizen hodinky sú nádherný kúsok. Tie Seika sú taktiež nádherné kúsky, presne môj štýl, ešte porozmýšľam.

Ďakujem.

BTW, neviete mi poradiť nejaký internetový obchod, kde by som si mohol spoľahlivo kúpiť hodinky, žiadne podvody?

Odesláno

Fake to nebude, ale připočítej k tomu ještě poštu, DPH a výsledek bude nějakých 9000Kč.

Shit... tak to vyzerá, že Hamilton budem musieť zo zoznamu vyradiť. No nič.

Odesláno (upraveno)

Zdá sa, že som asi našiel víťaza - kvalitné elegantné mechanické univerzálky do 7 000 Kč - Vostok Gaz-14 Limousine. Ďakujem vlasta66 za tip. Hodinky sú proste úžasné.

Návštěvník admira
Odesláno

Zdá sa, že som asi našiel víťaza - kvalitné elegantné mechanické univerzálky do 7 000 Kč - Vostok Gaz-14 Limousine. Ďakujem vlasta66 za tip. Hodinky sú proste úžasné.

Vem si radeji nejake se safirovym sklem a ne s mineralnim.

Odesláno

O minerálnom skle viem, ale dizajnovo som nenašiel také pekné hodinky ako Vostok. Snáď nejaké Seika 5, ale Vostok dizajn ma úplne dostal. Ten minerál je až taký strašný?

Odesláno

Davaj ale pozor. Tie Vostoky maju tritiove trubice. V tme to moze byt trochu kolotoc a nie kazdemu to sedi...

tu: su dake pictury od kolegu.

Neviem, ako su na tom tieto strojky s presnostou. To si prever

O minerálnom skle viem, ale dizajnovo som nenašiel také pekné hodinky ako Vostok. Snáď nejaké Seika 5, ale Vostok dizajn ma úplne dostal. Ten minerál je až taký strašný?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...