mmcmxcix Odesláno 31. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2011 (upraveno) Vo Vostoku je strojček Seiko NH25A - čo je myslím tradičný spoľahlivý strojček. Oficiálne maximálne hodnoty sú -25s po 35s / deň, ale čo som počul tak ten Seiko strojček je proste za tú cenu výborná kvalita. A to lumi mi vôbec nevadí, je to pohoda. Mám otázku - ako vyzerajú 45mm hodinky na ruke s obvodom 17cm? Dá sa? Upraveno 31. října 2011 uživatelem mmcmxcix
Návštěvník admira Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Ten strojek je hruza, 45mm je moc a je to asi 3x tak drazsi, nez by melo.
Petr Svenda Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 2 Leviathan: ty mas něco proti tritiovym trubicim?:-)
Leviathan Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Ja vobec nie..Preto BALL watch. Ale poznam aj takych, ktorym to vadi:-) 2 Leviathan: ty mas něco proti tritiovym trubicim?:-)
mmcmxcix Odesláno 1. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Fu. Prešiel som asi 100 hodiniek a zistil som, že za 6 000 Kč proste nemôžem chcieť hodinky ktoré stoja 25 000 Kč. Tak som sa rozhodol pre Hamilton Khaki King Automatic - perfektná muzika za tie peniaze. Priemer 40mm, vysoké 10mm, strojček ETA 2834, safírové sklo a pekné lumi. Tie hodinky sa hodia k všetkému - sú jednoduché a majú svoje kúzlo - vyzerajú dobre ako s oblekom, tak s tričkom na voľný čas. Hodinky si viem zadovážiť so všetkým za 300 EUR. Ak si ich fakt kúpim, tak sem hodím nejaké fotky, toto by boli totiž moje prvé lepšie hodinky.
Frantik Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 (upraveno) Dobra volba! Upraveno 1. listopadu 2011 uživatelem Frantik
kerensky Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Jsou i na kovovém tahu. Podobně hezký řemen se dá dokoupit...
mmcmxcix Odesláno 3. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Ja ich budem mať na koženom remeni. Originál Hamilton ťah sa dá neskôr dokúpiť, alebo nie? Díky za vyjadrenia, čo tak čítam na fóre tak tieto Hamilton sú klasika.
Návštěvník admira Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 proc tam neni napsano SWISS MADE?......
mmcmxcix Odesláno 3. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 proc tam neni napsano SWISS MADE?...... Zaujímavý postreh, taktiež som si všimol. Ani na oficiálnych stránkach tie Hamiltony automat nemajú napísané Swiss Made. http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/khaki/field/king-auto/H64455533 Inak, viac informácií o absencii "Swiss Made" v tomto vlákne: http://forums.watchuseek.com/f357/hamilton-khaki-auto-chrono-but-not-swiss-made-409568.html
Návštěvník admira Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 proc tam neni napsano SWISS MADE?...... Protoze pouzdro, cifernik, rucicky a sklo jsou vyrobeny v cine. Jeste-ze alespon ta ETA je swiss (doufam...).
robpol3 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Jo je to tak. Značku Swiss Made lze dát pouze, pokud je víc jak ? procent smontováno (nebo vyrobeno?) /fakt si nemůžu vzpomenout, kde jsem to četl/ ve Švýcarech
quaero Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) Protoze pouzdro, cifernik, rucicky a sklo jsou vyrobeny v cine. Jeste-ze alespon ta ETA je swiss (doufam...). Spíš to prostě z nějakého důvodu na ciferník nedali. "Swiss Made" je normálně na dýnku: Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem quaero
kerensky Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Ja ich budem mať na koženom remeni. Originál Hamilton ťah sa dá neskôr dokúpiť, alebo nie? Dodatečně dokupovaný originální tah je dražší než dodatečně dokupovaný řemen, protože ten ani nemusí být originál. Naopak tah by měl být, protože jinak ti nebude sedět - nebude mít ten přechodový článek mezi tahem a pouzdrem.
mmcmxcix Odesláno 4. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Protoze pouzdro, cifernik, rucicky a sklo jsou vyrobeny v cine. Jeste-ze alespon ta ETA je swiss (doufam...). BLBOSŤ. Priamo výrobcovia mi na email potvrdili, že ich hodinky sú originál Swiss Made a že sú 100% vyrábané vo Švajčiarsku. Nápis Swiss Made nedávajú na ciferník vraj pre to, pretože sú stále Americká značka a nápisy "American brand" a "Swiss made" spolu proste vyzerajú čudne.
Návštěvník admira Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 BLBOSŤ. Priamo výrobcovia mi na email potvrdili, že ich hodinky sú originál Swiss Made a že sú 100% vyrábané vo Švajčiarsku. Nápis Swiss Made nedávajú na ciferník vraj pre to, pretože sú stále Americká značka a nápisy "American brand" a "Swiss made" spolu proste vyzerajú čudne. Tak to jsem rad, ze te ubezpecili. A jeste k tomu 100% vyrobene ve Svycarsku, to uz se moc nevidi. Kde je tam vlastne ten napis "American brand", nejak to nevidim?
quaero Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Admira, nevím co tady řešíš, SWISS MADE jsou, narozdíl od toho cos tady tvrdil ty.
Návštěvník admira Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Neco se mi na tom nezdalo. Pre casem jsem cetl jak par lidi otevrelo hodinky a na nekterych dilech bylo primo napsano Hamilton China. Neni to nic prekvapujiciho ani nelegalniho, vememe-li v potaz, ze treba pouze z 40% procent jsou pouzity dily z Ciny a presto legislativa umoznuje pouziti SWISS MADE. Ale nechci zabihat daleko na tohle tema, uz se toho popsalo hodne. Nekdo by nad tim treba mavnul rukou.
mmcmxcix Odesláno 4. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) Ak niekoho baví slovičkárenie... Výrobcovia Hamiltonov použili frázu "100% pieces are assembled in Switzerland" - nemuseli tým nutne myslieť, že všetky súčiastky sú vyrobené vo Švajčiarsku. Mysleli tým, že všetky súčiastky sú zmontované vo Švajčiarsku. Čo som akurát čítal, tak aj niektoré high-end Swiss Made modely majú na niektorých dieloch (vraj viditeľné až pod lupou) napísané "China". POINTA je, že Hamilton Khaki King Auto sú Swiss Made. Bez debaty. Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem mmcmxcix
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se