lopata Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Konečně jsem se dostal k vyfocení dalších kusů,které mám opravdu rád. Je to docela povedenej kousek,co říkate?? Caliber ETA 2892-A automatic movement,is waterproof to a depth of 1,000 meters, and has an impressive dial that is easy to read even in the dark. A unique and particularly elaborate feature is the three-part case design: The cylindrical stainless steel container that surrounds the watch face and the movement folds into a shot-peened titanium bridge, into which the natural rubber watchstrap is integrated. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 29. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Ještě pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Hele fakt zajímavé pouzdro. Ještě kdyby se to krom vyklopení dalo úplně vyndat a zasadit třeba do palubky auta, to by bylo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 29. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Hele fakt zajímavé pouzdro. Ještě kdyby se to krom vyklopení dalo úplně vyndat a zasadit třeba do palubky auta, to by bylo super Taky mě to napadlo, výrobci ale takhle nemyslí..škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Původně jsem myslel, že to jsou Eterny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Porsche a Eterna - reinkarnácia identického puzdra, resp, systému vyklápania - písalo sa o tom už minulého roku, tak som to vyhrabal z archívu: ablogtoread.com Stručné porovnanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 29. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Porsche a Eterna - reinkarnácia identického puzdra, resp, systému vyklápania - písalo sa o tom už minulého roku, tak som to vyhrabal z archívu: ablogtoread.com Stručné porovnanie. A sakra, někdo tady krade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 dal bych přednost origináluhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35827-eterna-kontiki-diver-1000m/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 29. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 dal bych přednost originálu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35827-eterna-kontiki-diver-1000m/ Chi,no otázka je které jsou original... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Eterna od r. 1995 alebo 1999 patrila pod Porsche Design. Neviem presný rok, ale určite to nájdete, nechce sa mi to teraz hľadať. No a potom značku predali číňanom. Info je z watchtime.com z júna 2011. Takže si to vysvetľujem tak, že Porsche Design model KonTiki šustol už do svojho portfólia. Znalejší určite pridajú upresňujúce info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 29. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Eterna od r. 1995 alebo 1999 patrila pod Porsche Design. Neviem presný rok, ale určite to nájdete, nechce sa mi to teraz hľadať. No a potom značku predali číňanom. Info je z watchtime.com z júna 2011. Takže si to vysvetľujem tak, že Porsche Design model KonTiki šustol už do svojho portfólia. Znalejší určite pridajú upresňujúce info. Ještě aby mě tak zabananovali protože tady presentuji fake... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 http://www.eterna.ch/#/company/porsche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipG Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Já obdivuju především to pouzdro, co je od osmé fotky dál. V pozadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 K čemu je to vyklapeni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Mne sa moc pacia. To datumove okno je super. Vnutrorna luneta mi trochu ekokuje Aquatimer od IWC.....kazdopadne by som ich s radostou nosil. Ale Porsche k nim nemam.:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 K čemu je to vyklapeni? 1.pre pohodlnejšiu manipuláciu korunky 2.pre pohotové nastavenie vnútornej lunety Zaklapnutím uzamkneš korunku a zároveň ju chrániš, zabráni sa nechcenej manipulácii lunety. V podstate aj ten vonkajší skelet chráni telo hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Super, super, super a velká gratulace Jo, poršáci ten design umí, to se musí nechat, kdo to pro ně vůbec dělá, Eterna? Vím, že měla nějáký problémky, tak si nejsem jistý" Také jedny Chronography od P, které mě hodně napínájí, jsou v prodejním vlákně, ale Jakubisko s tím přidáváním po kačce tedy napíná taky Nebejt před Afrikou, tak je beru" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 (upraveno) No, v tomto prípade Porsche nič nevymyslelo, všetká finesa a design je to od Eterny KonTiki Diver, akurát u Poršákov jemne zmenili ciferník. O osude Eterny píšem vyššie. edit: tak jemne...ciferník zmenili viac, na svoj typický štýl fontu atď. Upraveno 16. prosince 2011 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 No, v tomto prípade Porsche nič nevymyslelo, všetká finesa a design je to od Eterny KonTiki Diver, akurát u Poršákov jemne zmenili ciferník. O osude Eterny píšem vyššie. edit: tak jemne...ciferník zmenili viac, na svoj typický štýl fontu atď. Ahá, tak tady se prezentují trošku jináč, myslel jsem, že design je čistě poršácká záležitost http://www.porsche-design.com/international/en/products/p6000timepieces/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 tak vidíš, ale nie je to tak. Inak tento špecifický model nebol u Eterny od začiatku extra úspešný (podľa hodinkee.com), takže je zaujímavé, že práve tento model si PD vzalo, po spomínaných úpravách, do portfólia. Ale neviem ako to je teraz z ich predajnosťou. Možno ten technický výraz viac pasuje pre PD, zjednotili si vizuál cifra s WorldTimerom....ale mne stále viac reže pôvodná verzia (k všetkej úcte k PD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se