hrada Odesláno 29. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2006 Ahoj, přítelkyně si "vyhlídla" k Vánocům hodinky Timex v ceně cca 2000,-Kč.Měl by to být dárek ode mě.Na první pohled se tváří slušně(ty hodinky),ale já je neznám.Rád bych věděl,zda koupě nebude krokem,který by mě dřív nebo později mrzel.Můžete mi poradit zda do toho jít nebo event. hledat v jiných značkách a kterých.Radši bych koupil i dražší,ale aby měly odpovídající kvalitu.Díky Tomáš
redd Odesláno 29. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2006 Timex je na quartz a digitálky dobrá značka. Vůbec bych se jí nebál. Jestli chceš něco lepšího, tak tady chvilku čti
Ciferník Odesláno 29. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2006 Digitální Timexy mám už pět let jako hodinky pro aktivity, na které by mi seberozdrbanějších mechanických hodinek bylo líto. Za těch pět let zažily neuvěřitelné věci a dostaly pořádný záhul. Stále fungují, jak mají. A baterie je stále původní.
afrikab Odesláno 29. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2006 Kolega ma taky jedny, myslim, ze z rady IronMan. Taky je moc nesetri.
Ciferník Odesláno 29. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2006 Jo, ty moje jsou řada Expedition = velmi levné, velmi plastikové
afrikab Odesláno 30. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2006 Moje uplne prvni hodinky byly Casio, a i po tech 15 letech stale funguji. Takze udelat dobre levne plastove digitalky asi problem nebude.
vito Odesláno 30. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2006 Mám řadu let quartzové potápěčské Timexy, průměr cca 45 mm, masivní nerezové pouzdro, přisvětlení Indiglo, šroubovací korunka na 4 hod. Bez problémů.
Karol Odesláno 30. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2006 Pred desiatimi rokmi som kupil tiež priatelke na sviatok timexy plastove s marathon funkciami kopec medzičasou iluminator podsvietenie bez problemou akurat už vymeny remienkou a 10rokou vydržala bateria!!!!
ctenar Odesláno 30. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2006 Taky mám jedny. 2 roky a není problém.
Otto Odesláno 30. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2006 Dcera má Timex expedition a první co po dvou letech slezlo, byl nápis v mezikruží mezi lunetou a vlastním ciferníkem. To mezikruží bude z nějakýho fórovýho materiálu. No a baterka už taky dosloužila.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se