Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, přítelkyně si "vyhlídla" k Vánocům hodinky Timex v ceně cca 2000,-Kč.Měl by to být dárek ode mě.Na první pohled se tváří slušně(ty hodinky),ale já je neznám.Rád bych věděl,zda koupě nebude krokem,který by mě dřív nebo později mrzel.Můžete mi poradit zda do toho jít nebo event. hledat v jiných značkách a kterých.Radši bych koupil i dražší,ale aby měly odpovídající kvalitu.Díky Tomáš

Odesláno

Digitální Timexy mám už pět let jako hodinky pro aktivity, na které by mi seberozdrbanějších mechanických hodinek bylo líto. Za těch pět let zažily neuvěřitelné věci a dostaly pořádný záhul. Stále fungují, jak mají. A baterie je stále původní.

Odesláno

Mám řadu let quartzové potápěčské Timexy, průměr cca 45 mm, masivní nerezové pouzdro, přisvětlení Indiglo, šroubovací korunka na 4 hod. Bez problémů.

Odesláno

Pred desiatimi rokmi som kupil tiež priatelke na sviatok timexy plastove s marathon funkciami kopec medzičasou iluminator podsvietenie bez problemou akurat už vymeny remienkou a 10rokou vydržala bateria!!!!

Odesláno

Dcera má Timex expedition a první co po dvou letech slezlo, byl nápis v mezikruží mezi lunetou a vlastním ciferníkem. To mezikruží bude z nějakýho fórovýho materiálu. No a baterka už taky dosloužila.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...