robilsm Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 OMLOUVÁM SE VŠEM ZA OPAKOVÁNÍ A ZA TO ŽE JSEM PŘÍSPĚVEK VLOŽIL MINULE NĚKOLKRÁT - NEBYL TO OPRAVDU ZÁMĚR. NICMÉNĚ NEDOČKAL JSEM SE ODPOVĚDI TAK VKLÁDÁM JEŠTĚ JEDNOU - SNAD OPRAVDU JEN JEDNOUZdravím kolegy a mám prosbu na zkušenější - mám mj. tyto hodinky - Seiko automaty a Citizeny Eco drive a marně dumám zda k ním jde (a pokud ano jak) kožený řemen. Fotky - mimochodem mizerné, ale tahy a jejich přidělání k hodinkám je myslím zřetelné - přikládám. U těch Seik jsem vůbec nepřišel na to jak sundat ten kovový tah. děkuji všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kerensky Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 (upraveno) Jde asi všechno, jen to nebude jednoduché, levné a elegantní. Hodinky s podobným tahem jako mají ty Seiko jsem na kůži viděl. Bylo to vyřešeno tak, že na nich zůstal ten poslední vnitřní článek, který zasahuje do těla hodinek a na něj byl připevněn řemen. Byly to nějaké diversky, tak to vypadalo celkem dobře.Bohužel to nemůžu dohledat, ale někde tady na fóru byly i fotky.Pokud bych to našel, hodím link. Upraveno 1. listopadu 2011 uživatelem kerensky
gandalf Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Pokud chceš poradit, tak bys měl dodat rozměry /rozteče/. Asi myslíš něco takového? http://www.ebay.com/itm/NEW-Z15-SEIKO-SPORTURA-LEATHER-BAND-STRAP-4KG1JZ-/280710594551?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415ba7bff7
robilsm Odesláno 1. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 OK, díky . Seiko 22/10, Citizeny 24/16 - ale ještě tam je uprostřed další článek
gandalf Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Asi budeš muset oslovit některého z vážených členů, kteří ti ho ušijí /Simon, Zrno/. Sice se prodávají takové kleště na vystřihování, ale tohle řešení je jednodušší.
robilsm Odesláno 1. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 v čem jsou ty vystřihovací kleště specifické?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se