nikdo Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Tady z té aukce jsem na rozpacích: SLAVA SOZVEZDIJE ,Pod dojemným popisem o novuzrození ruské hodinařiny je uvnitř hodinek strojek MO z produkce čínských fabrik. Tento naprosto identický strojek totiž bije ve fejkach značkových hodinek co se prodávají po 125 USD v celém světě. Na první foto je strojek z padělků značkových hodinek a na ostatních ty SLAVY.
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 čínský hodinky značky CJIABA se tu probíraly, je to šmejd, fejk, se Slavou nemající nic společnýho
nikdo Odesláno 1. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 čínský hodinky značky CJIABA se tu probíraly, je to šmejd, fejk, se Slavou nemající nic společnýho Ono to tak jde číst SJIABA to je jak ABDIDAS....
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Ono to tak jde číst SJIABA to je jak ABDIDAS.... Spíš ADIDOS :-)))
Gaspard Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Spíš ADIDOS :-))) Nebo ADIBOS, PUNA a REBOOK
nikdo Odesláno 2. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Koukam že už je wikipedie čínských hodinek,nu je to tam černé na bílém skutečně SJIABA.
Jaryn Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Jako obvykle, čím víc pruhů, tím víc Adidas
jendr Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Jednou jsem CJIABA pro zajímavost koupil, asi za 10 dolarů i s poštou. Pásek nějaká koženka, ale hodinky překvapivě fungovaly. Týden jsem je zkusil, dělaly nějakých +20sec/den.
nikdo Odesláno 3. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Jednou jsem CJIABA pro zajímavost koupil, asi za 10 dolarů i s poštou. Pásek nějaká koženka, ale hodinky překvapivě fungovaly. Týden jsem je zkusil, dělaly nějakých +20sec/den. Oni ten strojek mají docela vymakaný.Kdyby třeba v echt SEA-GULL tak bude pro kupce příjemným překvapením.Po dvouletém nošení dělá identický +15 s za 24h. Ale bohužel pokud bude nabízenej ve fejkach různých vyhlášených značek dobrou reklamu si s ním neudělají .
224477 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 strojcek nemusi byt zly, ovsem to balenie v ktorom sa nachadza je otrasne..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se