Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tady z té aukce jsem na rozpacích: SLAVA SOZVEZDIJE ,Pod dojemným popisem o novuzrození ruské hodinařiny je uvnitř hodinek strojek MO z produkce čínských fabrik.

Tento naprosto identický strojek totiž bije ve fejkach značkových hodinek co se prodávají po 125 USD v celém světě.

Na první foto je strojek z padělků značkových hodinek a na ostatních ty SLAVY.

post-12679-000667700 1320135144.jpg

post-12679-005763600 1320135183.jpg

post-12679-034846500 1320135199.jpg

Odesláno

čínský hodinky značky CJIABA se tu probíraly, je to šmejd, fejk, se Slavou nemající nic společnýho

Ono to tak jde číst :) SJIABA to je jak ABDIDAS....
Odesláno

Koukam že už je wikipedie čínských hodinek,nu je to tam černé na bílém skutečně SJIABA.

Odesláno

Jednou jsem CJIABA pro zajímavost koupil, asi za 10 dolarů i s poštou. Pásek nějaká koženka, ale hodinky překvapivě fungovaly. Týden jsem je zkusil, dělaly nějakých +20sec/den.

Odesláno

Jednou jsem CJIABA pro zajímavost koupil, asi za 10 dolarů i s poštou. Pásek nějaká koženka, ale hodinky překvapivě fungovaly. Týden jsem je zkusil, dělaly nějakých +20sec/den.

Oni ten strojek mají docela vymakaný.Kdyby třeba v echt SEA-GULL tak bude pro kupce příjemným překvapením.Po dvouletém nošení dělá identický +15 s za 24h.

Ale bohužel pokud bude nabízenej ve fejkach různých vyhlášených značek dobrou reklamu si s ním neudělají :D .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...