Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj WATCHnatci, tak nějak bych rád slyšel Váš názor ohledně výše jmenovaných typů hodinek citizen. Jste rada, která usedá na křesla watch vědomostí tak doufám, že mi pomůžete rozlousknout splin a ukážete jednoznačně na ten, či onen model. děkuji všem za názory.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Při zběžném prozkoumání parametrů se zdá, že oboje hodinky mají tytéž funkce, takže se asi budeš muset rozhodnout sám. Mně osobně se zase víc líbí typ BL5250-53L, ale škoda, že nemají safír. Tato nevýhoda by se ale dala vyřešit koupí typu AS4030-xxx :D

Odesláno

Jo a dej si pozor na hodinky z Ameriky, aby ti tady v Evropě fungovalo automatické seřizování času. Ověř si, že daný model přijímá signál DCF77 z Německa.

Odesláno

Vidíš, to mě ani nenapadlo, že by v tom radiovém seřízení mohl být problém....Jak už jsem psal výše i ty druhé hodinky mají safírové sklo ale nejsou určeny pro trh ameriky a anglie .prodává je borec na aukru a vedl jsem sním debatu...A nakonec mě utvrdil v tom, že opravdu se tento typ Bl dělá i se safírovám sklíčkem ale mají jiné označení .

Odesláno

Aha, tak to jo. Já bych šel do těch druhých. Podobají se mým AS4030-59E, se kterými mám ty nejlepší zkušenosti.

Odesláno

Asi tě zklamu, ale v úplně normálním kamenném obchodě. Kupovat hodinky po internetu je pro mě jako kdybych kupoval počítač v Globusu :D Chci si prostě užit i samotný nákup a jsem ochoten se smířit i s tím, že zaplatím vyšší cenu. Když si představím, co všechno asi musí absolvovat balíček s hodinkami, než ke mě dorazí, asi bych k nim z počátku neměl takovou důvěru. To by mi kazilo radost z výhodného nákupu.

Odesláno

. Když si představím, co všechno asi musí absolvovat balíček s hodinkami, než ke mě dorazí, asi bych k nim z počátku neměl takovou důvěru.

Na druhou stranu si stačí představit, že pravděpodobně to samé musí hodinky absolvovat i na cestě z Asie k českému hodináři :D Ale k věci- osobně bych volil AT4010-50E- safír (u těch druhých jsem ho opravdu nikde neobjevil), vzhled, celkově je mi tento typ sympatičtější.

Odesláno

Na druhou stranu si stačí představit, že pravděpodobně to samé musí hodinky absolvovat i na cestě z Asie k českému hodináři :D

No právě. A takhle by to bylo z Asie do Ameriky a pak znovu totéž do Čech :D Ale ne, v mém případě jde zkrátka o to, že si hodinky prostě chci kupovat od živého člověka, se kterým si o nich před koupí můžu i popovídat.

Odesláno (upraveno)

No právě. A takhle by to bylo z Asie do Ameriky a pak znovu totéž do Čech :D Ale ne, v mém případě jde zkrátka o to, že si hodinky prostě chci kupovat od živého člověka, se kterým si o nich před koupí můžu i popovídat.

Já to naprosto chápu a nekritizuju. Já mám svoje Nighthawky přímo od zdroje a jsem taky spokojenej. Vždy je to o pocitu každého z nás!

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Já to naprosto chápu a nekritizuju. Já mám svoje Nighthawky přímo od zdroje a jsem taky spokojenej. Vždy je to o pocitu každého z nás!

Ba ba :D

Odesláno

Tak, jestli s dovolením mohu hodit zde link http://aukro.cz/citizen-bl5257-54l-titan-safir-sklo-3-roky-zaruka-i1907739826.html tady jsou ty hodinky se safírovým sklíčkem...jak jste se již bavili (ohledně koupit či nekoupit přes net), taky mám z toho celkem vítr, jak to dopadne ale pročetl jsem si toto fórum důkladně a získal dost tipů, od koho na ebay koupit a od koho ne...takže jsem se celkem uklidnil...

Ještě mě napadla jedna varianta. Koupil bych tyto...(stejné funkce jako ty první, jen tělo je z oceli a tah kůže) prodávají se za $325.00 . .....A pokud je možnost a dá se sehnat tah (OCEL ,TITAN) tak bych je upgradoval...jenže popravdě se přiznám, ještě jsem nehledal, kde a za kolik tah sehnat.

Odesláno

Ocelový tah bude taky něco stát. Kdybys je sehnal celé v oceli, vyšly by určitě levněji. Osobně doporučuji titan. Hodinky jsou lehčí a příjemně se nosí. Je ale potřeba dávat si na ně větší pozor. Povrchová úprava titanu je náchylnější na oděr a otěr. Tedy pokud ten titan není leštěný, tam je to v pohodě.

Odesláno

Já osobně ne. Ale tady na fóru je řada lidí, kteří vědět budou. Možná už tu někde je vlákno o náhradních dílech. Obvykle se to taky shání na Síti. Ale jelikož tyhle věci přes internet nekupuji, tak se o to moc nezajímám. Jinak CITIZEN má u nás obchodní zastoupení, tak bych se ptal tam.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...