Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V nejakom inom vlakne som cital, ze sekcie su zavisle od poctu prispevkov o hodinkach danej znacky, resp. poctu majitelov hodiniek danej znacky. Verim, ze ak by pocet prispevkov o Certinach v tejto sekcii tvoril nezanedbatelne percento, sekcia by bola vytvorena. Zatial evidentne nie je potrebna.

Odesláno

V nejakom inom vlakne som cital, ze sekcie su zavisle od poctu prispevkov o hodinkach danej znacky, resp. poctu majitelov hodiniek danej znacky. Verim, ze ak by pocet prispevkov o Certinach v tejto sekcii tvoril nezanedbatelne percento, sekcia by bola vytvorena. Zatial evidentne nie je potrebna.

zvláštní - řekl bych, že obecně je Certina na stejné úrovni jako Tissot - a tam si zase stěžují, že Tissoty jsou poněkud opomíjené...

já osobně bych zančku CERTINA, posadil malinko výše, než TISSOT, ale to je jen můj skromný pohled, jelikož jsem, přiznám se, byl donedávna hodně certinovej a pořád se mi dost líbí...

Odesláno

zvláštní - řekl bych, že obecně je Certina na stejné úrovni jako Tissot - a tam si zase stěžují, že Tissoty jsou poněkud opomíjené...

já osobně bych zančku CERTINA, posadil malinko výše, než TISSOT, ale to je jen můj skromný pohled, jelikož jsem, přiznám se, byl donedávna hodně certinovej a pořád se mi dost líbí...

To nikto nerozporuje. Ak to vsak chapem spravne, pritomnost samostatnej sekcie nie je znamkou ci je dana znamka vyssie/nizsie ako ina, ale vyhradne znamkou toho, ze pocet prispevkov na tu temu prekrocil nejaku hranicu. Takze ked tu rozputas vasnivu Certina maniu a dajme tomu 20% vlaken tejto sekcie sa bude tykat Certiny, tak verim, ze sekcia bude vytvorena.

Odesláno

Tissot je urcite o dost vys, nez Certina, staci chvili cist forum a uvidis sam. A Certina tu podle myho neni, protoze s nicim prevratnym uz hodne dlouho neprisla..
Odesláno

tvoj nazor sibir - ja by som to nepovedal Tissot, Certina a Hamilton je na rovnakej urovni ... a DS system je zalostne malo na to aby sa o nich hovorilo... Pokial nema firma nejaku zaujimavu komplikaciu/zaujimavo upravenu etu- s niecim pridanym(nadstavba)/ alebo vlastny kaliber tak proste na tomto fore nema prilis velku pozornost... Tissot je znamejsia znacka a to niekolko nasobne ako Certina, avsak kvalitovo no neviem neviem - zalezi dost aj od modelov - na Certine si cenim ich 100 m vodotesnost pri vsetkych hodinkach ...

Tissot je urcite o dost vys, nez Certina, staci chvili cist forum a uvidis sam. A Certina tu podle myho neni, protoze s nicim prevratnym uz hodne dlouho neprisla..

Odesláno (upraveno)

si myslim ze ci uz Tissot, alebo Certina sa zasekli dakde na ziaciatku 90' rokov kedy skutocne patrili medzi "vychytene" znacky medzi verejnostou.

No ci uz marketingom, ale aj technologicky ich uz prevalcovali aj znacky s nie tak zvucnou historiou. Co je skoda.

Napr. Pre mna bol dlho model DS3 alebo Seastar synonymom kvalitnych potapiek.

Posted Image

Posted Image

Ta minutovka je myslim tunning...

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno

to bychom se tady mohli hadat donekonecna, podle mne objektivne jsou na stejnem levelu a osobne si Certinu cenim vic ( napr. pro DS system), ale to je jedno, nechci tu rozpoutavat osobni sarvatky...

nicmene si myslim, ze Tissoty u nas dost degraduje to, ze se prodavaji v kdejakem "stanku", kde prodavac, nebo spise podavac, ani nevi, ze je nejaky rozdil mezi kvartzkama a auomatama - a uz jsem neco podobneho zazil i v klenotach, p®odavacky se zjevne vyzivaly ve spercich, ale ze maji 1/3 zbozi znackove hodinky, to neresily... ;-)

Odesláno

si myslim ze ci uz Tissot, alebo Certina sa zasekli dakde na ziaciatku 90' rokov kedy skutocne patrili medzi "vychytene" znacky medzi verejnostou.

No ci uz marketingom, ale aj technologicky ich uz prevalcovali aj znacky s nie tak zvucnou historiou. Co je skoda.

Napr. Pre mna bol dlho model DS3 alebo Seastar synonymom kvalitnych potapiek.

pekne fotky... ;-)

je to tak nejak, jak pises, zalezi jak se na to kdo diva - a pocitova slozka, co si budeme povidat, taky hraje svoji roli... trochu bych z te skupinky vydelil Hamilton, ne ze by byli nejak lepsi, ale jsou tady pro nas asi atraktivnejsi, uz treba jen tim, ze nejsou ciste svycarske...

v posledni dobe se mi zacina libit jejich "retro" nadech - ale opravdu je to jen a jen osobni pocit

Odesláno

To nikto nerozporuje. Ak to vsak chapem spravne, pritomnost samostatnej sekcie nie je znamkou ci je dana znamka vyssie/nizsie ako ina, ale vyhradne znamkou toho, ze pocet prispevkov na tu temu prekrocil nejaku hranicu. Takze ked tu rozputas vasnivu Certina maniu a dajme tomu 20% vlaken tejto sekcie sa bude tykat Certiny, tak verim, ze sekcia bude vytvorena.

ze bych na kazdy prispevek odpovedel: At zije Certina..!

????

:unsure:

:gora:

Odesláno

Musím říct, že Certiny nijak zvlášt nemusím ( a stavět je na úroveň značky Tissot je z mého pohledu nepřiměřené- Tissot jsou výš ), ale přiložená fota mě zaujala. Vlákno bych klidně uvítal, jsou to taky švýcary,ne ?

Odesláno (upraveno)

To, ze Tissot je vyssie väcsinou hovoria ludia. co este nevideli poriadne CERTINY ... /Tissot ako znacka je znamejsia, ma masivnu reklamu(na niektorych ludi to posobi az negativne - proste namju radi tuctove znacky)/ ako som uz pisal vyssie je to na rovnakej urovni... je to otazka vkusu... z kazdej znacky sa mi pacia tak dva modely v cenovej hladine od 800 - 2000 ?...

Co chyba tymto Certinam ??? nemyslim si, ze podobny model od Tissotu je nejako vyssie...

Musím říct, že Certiny nijak zvlášt nemusím ( a stavět je na úroveň značky Tissot je z mého pohledu nepřiměřené- Tissot jsou výš ), ale přiložená fota mě zaujala. Vlákno bych klidně uvítal, jsou to taky švýcary,ne ?

post-15319-060708700 1320266894.jpg

Upraveno uživatelem Giovany21
Odesláno (upraveno)

Giovanni, mas pekny hodinky, vo tom zadna, ale zakladat kvuli tomu cely oddeleni mi prijde ponekud zbytecny. udelej vlakno pochlubte se, udelej recenzi, pak udelej vlakno kdo ma certiny at se prihlasi, kdyz vas bude dost, da se o tom uvazovat, ale takhle je to jen mlaceni prazdny slamy..

Upraveno uživatelem sibirnaya
  • po měsících...
Odesláno

Jojo, taky to pro mě byly první lepší hodinky, mám DS podiu automatic a nemám už roky žádný problém a to je nosím denně :-). Spousta lidí v jiných vláknech mimochodem zmiňuje, že začínalo na Certinách a nějaké ještě stále má...prostě s touto značkou nemám žádný problém :-)

Odesláno (upraveno)

Hej, jsou tak trochu putovni, i u me se chvili hraly... Ten tuning je dobra vychytavka, jen mi u nich nesedl ten konvexni safir, ktery hodne ty rucky na vnejsi strane roztahuje. Ale jinak seastar je solidni kus zeleza za dobry peniz...

Upraveno uživatelem IzTaPa
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Certina a Tissot budou kvalitativně cca na stejné úrovni, ale je fakt, že Tissoty mají o něco lepší image.

Taky jsem si udělal Certinami radost coby prvními lepšími hodinkami. Jestli je to na samostatné vlákno však nevím. Je však pravda, že Certiny se u nás prodávají na každém rohu, takže předpokládám, že majitelů bude asi dost. Otázkou je, kolik jich nešťasnou náhodou navštívilo tenteo web.:).

Někde tady jsem dával pidirecenzi na mé DSky.

Za mne kvalitní skoro bych řekl přeciní hodinky za rozumný peníz. Nepřijde mi, že by si tyto hodinky na něco hrály, resp. něco kopirovyly. No... přecii jen je tam občas malá podoba s Tissotama.

Odesláno

Certinu ani Tissot sice nějak zvlášť nemusím, ale zcela objektivně k založení vlastního vlákna je potřeba dostatek majitelů a zájemců, kteří tam budou přispívat. Jak už loni psal sibir- lepší bude založit vlákno kde majitelé certin budou přispívat a třeba to přeroste v něco víc. Vem si, kolik je tu majitelů Hamiltonů a taky nemají vlastní podsekci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...