PetrLBC Odesláno 8. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Posílám pár slíbených fotek, ale fotograf nejsem, omlouvám se za kvalitu
Jirka23689 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 V jednoduchosti je síla... Pěkný kousek
Slevin Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 moc pěkné, už jsem se byl zeptat po podobných v Beny. Můžu se ještě zeptat na obvod ruky prosím? přesto, že mají 43mm. tak se to nezdá tolik...
GentlemanT Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 (upraveno) moc pěkný kousek, paráda Upraveno 8. listopadu 2011 uživatelem GentlemanT
PetrLBC Odesláno 8. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Obvod ruky mam v zapesti 18cm. Opticky opravdu pusobi dobre.
Slevin Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 tak to mám uplně stejně, tak to se snad nemusím bát, že jsou moc velké. Zkusím sehnat s tahem v kovu. Uvidíme jestli budou také tak hezké.. díky
maccin Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Krásné hodinky, gratuluji. :smile_anim: Asi se po nich začnu poohlížet.
boo-beek Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 (upraveno) Hodinky jsou pekny, znacka je mi sympaticka, ale trosku Ti zkazim radost - in-house to neni, je to ETA 2824...In-house davaji do rady Manufacture.Zda se mi to nebo maji tritiove sviceni (soude podle vzhledu lumi, barvicek lumi a napisu T25 - nevim, co ten napis znamena...)? Upraveno 9. listopadu 2011 uživatelem boo-beek
PetrLBC Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 No, ono je to s tím Inhouse takto - základem je ETA 2824-2, ale je překopaná. Ale je fakt, že úplný inhouse to není, jen snad vylepšený A radost mi vůbec nekazíš, aspoň je vše uvedeno na pravou míru. Ano, mají Tritiové podsvícení ruček.
Návštěvník Ondrej Čechovič Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Ako oblekovky super voľba.
Slevin Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 můžu se ještě zeptat, to tritiové svícení je jenom na ručičkách nebo i na pozici 12. Koukal jsem se po obchodech v Praze a u všech modelů tohoto typu jsem viděl, že na 12 pozici jsou 2 tečky místo podélné čárky nad indexem 12. Myslíte, že do Čech se dodávají jiné modely než jsou ve Švýcarsku?DíkyMichal
Chosef76 Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 Dokonalý minimalismus. Moc pěkné hodinky . Gratuluji.
PetrLBC Odesláno 25. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Tritiové svícení je jenom na ručkách, na indexech je klasika. Nevím, já mám čárku
kuncák7 Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Jednoduché, elegantní ( a pro mě i datumovka ), za mě palec nahoru.
Slevin Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2011 Aha, díky za info. Asi si pořídím černé s tahem.
Slevin Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 Tak jsem si je nakonec také pořídil. Mám je akorád v černé a na tahu. Po bližším prozkoumání jsem přišel na to, že i na indexu 12 je tritiový váleček. Sice ne tak velký, ale je. Hodinky to jsou parádní...
PetrLBC Odesláno 3. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 Tak to gratuluji, hoď nějakou fotku, docela by mě to na tom tahu zajímalo jak to vypadá.
Slevin Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 Nevím jak je sem nahrát. To budu muset asi založit vlastní vlákno.Ještě bych se tě zeptal, když vyšroubuješ korunku a nastavíš ji na úpravu času hejbe se ti taky trošku ze strany na stranu. Mě příjde jako by se nedržela v ose.
PetrLBC Odesláno 4. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 Na tom tahu to vypadá také zajímavě, ale jedině u té černé verze. U té mé bílé si to tak nějak nedovedu představit. Mě k bílému ciferníku přemluvila datumovka - škoda že nemá černý podklad a bílý font.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se