Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

moc pěkné, už jsem se byl zeptat po podobných v Beny. Můžu se ještě zeptat na obvod ruky prosím? přesto, že mají 43mm. tak se to nezdá tolik...

Odesláno

tak to mám uplně stejně, tak to se snad nemusím bát, že jsou moc velké. Zkusím sehnat s tahem v kovu. Uvidíme jestli budou také tak hezké.. díky

Odesláno (upraveno)

Hodinky jsou pekny, znacka je mi sympaticka, ale trosku Ti zkazim radost - in-house to neni, je to ETA 2824...

In-house davaji do rady Manufacture.

Zda se mi to nebo maji tritiove sviceni (soude podle vzhledu lumi, barvicek lumi a napisu T25 - nevim, co ten napis znamena...)?

Upraveno uživatelem boo-beek
Odesláno

No, ono je to s tím Inhouse takto - základem je ETA 2824-2, ale je překopaná. Ale je fakt, že úplný inhouse to není, jen snad vylepšený :)

A radost mi vůbec nekazíš, aspoň je vše uvedeno na pravou míru.

Ano, mají Tritiové podsvícení ruček.

• po 2 týdnech...
Odesláno

můžu se ještě zeptat, to tritiové svícení je jenom na ručičkách nebo i na pozici 12. Koukal jsem se po obchodech v Praze a u všech modelů tohoto typu jsem viděl, že na 12 pozici jsou 2 tečky místo podélné čárky nad indexem 12. Myslíte, že do Čech se dodávají jiné modely než jsou ve Švýcarsku?

Díky

Michal

Odesláno

Tak jsem si je nakonec také pořídil. Mám je akorád v černé a na tahu. Po bližším prozkoumání jsem přišel na to, že i na indexu 12 je tritiový váleček. Sice ne tak velký, ale je. Hodinky to jsou parádní...

Odesláno

Nevím jak je sem nahrát. To budu muset asi založit vlastní vlákno.

Ještě bych se tě zeptal, když vyšroubuješ korunku a nastavíš ji na úpravu času hejbe se ti taky trošku ze strany na stranu. Mě příjde jako by se nedržela v ose.

Odesláno

Na tom tahu to vypadá také zajímavě, ale jedině u té černé verze. U té mé bílé si to tak nějak nedovedu představit.

Mě k bílému ciferníku přemluvila datumovka - škoda že nemá černý podklad a bílý font.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...