Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V rodině jsme objevili (po dědovi) nefunkční, ale zachovalé a pěkně zpracované chronografy Pierce.

Jak si tato značka v historii stála a pokračuje ještě ?

Foto dodám v průběhu víkendu.

Díky za info.

Odesláno

Stačí trošku hledat,třeba u nás na fóru,nebo strýček Gůgl http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/27592-pierce-universal-geneve-longines-mvs/ Jsou to ony?

Spíše tyto

http://www.ebay.com/itm/60s-Pierce-17J-Two-Registers-Antimagnetic-Chronograph-/270792553813?pt=Wristwatches&hash=item3f0c7e7555

ale pozlacené.

Foto již bude konkrétní.Zajímá mě historie této firmy a kam se ztratila....

• Po roku...
Odesláno

Tak s mírným zpožděním :-) vkládám foto rodinných hodinek. (bývaly dědy, teď by je rád svátečně využíval otec)

Příliš mnoho informací jsem o této značce a tomto modelu nenašel, jak už jsem zmiňoval, proto budu rád pokud se dozvím o nich něco více. Hodinky jsou před opravou, bude se muset údajně nějaká část vnitřku dosoustružit.

Díky za každé info.

post-3628-061363500 1353869351.jpg

post-3628-076272500 1353869362.jpg

post-3628-010990300 1353869373.jpg

Odesláno

Moc hezkej kousek,pokud vim,Pierce vyrabel pro britskou armadu,snad byla nejaka zakazka i pro legendarni RAF,ale to nechci kecat.Myslim,ze vyrabeli i nejakej specialni model pro zdravotni sestry,ci co,kazdopadne jeli jen v mechanice...

Návštěvník tolja
Odesláno

Tak s mírným zpožděním :-) vkládám foto rodinných hodinek. (bývaly dědy, teď by je rád svátečně využíval otec)

Příliš mnoho informací jsem o této značce a tomto modelu nenašel, jak už jsem zmiňoval, proto budu rád pokud se dozvím o nich něco více. Hodinky jsou před opravou, bude se muset údajně nějaká část vnitřku dosoustružit.

Díky za každé info.

Bohužel to není "ve stavu", další mínus je zlacený pouzdro, stroj bude také relativně obyčejnej - tipnu venus 170, číselník je pěknej. Já bych viděl jako schůdnou cestu zasadit stroj s číselníkem do nového nerezového pouzdra, pokud se takové dá koupit pro tento kalibr a velikost číselníku.

Návštěvník tolja
Odesláno

Bohužel to není "ve stavu", další mínus je zlacený pouzdro, stroj bude také relativně obyčejnej - tipnu venus 170, číselník je pěknej. Já bych viděl jako schůdnou cestu zasadit stroj s číselníkem do nového nerezového pouzdra, pokud se takové dá koupit pro tento kalibr a velikost číselníku.

Kecám blbosti, asi bude uvnitř in-house Pierce

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...